Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hm... a gdzie bedziesz cos z softem robil?

photoshop... nie wierz w takie rzeczy :D :D

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 496 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

hm... a gdzie bedziesz cos z softem robil?

Tam gdzie ty albo tam gdzie robiłem moją B6 :wink4:

Opublikowano

tez chcesz 340 PS ? :)

Opublikowano

Ale jaja jak otworzyłem ten post właśnie leciało chemical brooo... znak od Boga Audi czy co? :notworthy:

lqJDuZIcQ34

:kox:
Opublikowano

Grzesiek, a co ma podsufitka B&O czego nie ma "zwykły" s-line? Jakieś dodatkowe głośniki?

Opublikowano

HILL HOLD ASSIST .

:wtf:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 12:57_________________________________________________Grzesiu na ile liczysz po korekcie?
Opublikowano
  • Autor

tez chcesz 340 PS ? :)

:polew: ..no co ty :)

Grzesiek, a co ma podsufitka B&O czego nie ma "zwykły" s-line? Jakieś dodatkowe głośniki?

Tak :wink4: w tylnych słupkach D sa jeszcze dwa dodatkowe głosniki sredniotonowe .

HILL HOLD ASSIST .

:wtf:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 12:57_________________________________________________Grzesiu na ile liczysz po korekcie?

Marcinku ja nie chce wiecej :) Musze korekte zrobić tej górki co mam w okolicach 2 tys. obrotow

Jezeli chodzi o (AHA) to bardzo fajny bayer to jest do hamulca ręcznego :naughty: .

Asystent podjazdu utrzymuje pojazd w miejscu zatrzymania, zapobiegając jego stoczeniu ze wzniesienia. Podczas ruszania urządzenie nie wymaga użycia hamulca ręcznego, zapewniając bardziej komfortową obsługę manewru .

Asystent podjazdu utrzymuje pojazd na wzniesieniu przez czas nieograniczony. System aktywuje się przyciskiem bez użycia hamulca ręcznego. Gdy czas zatrzymania pojazdu z użyciem asystenta podjazdu się wydłuża, samochód automatycznie włącza elektromechaniczny hamulec postojowy. Dalsze pokonywanie wzniesienia nie wymaga już pracy hamulca ręcznego.

Asystent pojazdu jest integralnym elementem systemu sterowania ABS i ESP. Po zdjęciu przez kierowcę nogi z pedału hamulca ciśnienie hydrauliczne zostaje utrzymane, tzn. zaciski hamulcowe z przodu i z tyłu pozostają w bezpośredniej bliskości tarcz hamulcowych. Proces ten nie wymaga aktywacji elektromechanicznego hamulca postojowego. Korzyści tego rozwiązania to szybszy czas reakcji, niższy poziom zakłóceń, większa skuteczność hamowania wszystkich czterech kół, a także większe bezpieczeństwo jazdy.

Do AHA potrzebny odpowiedni Moduł ABS 1AT .

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236774.0

Opublikowano

a jak wyglada teraz Twoj obecny wykres?

Opublikowano

coraz mądrzejsze te samochody :good:

powoli Twoje B6 wygląda na rozgrzewkę przed prawdziwym potężnym rezaniem B8 :good:

Opublikowano

Piszac w Kolegi temacie naszła mnie myśl co można w aucie dołożyć a co nie i tak z ciekawości bo kto jak kto ale ty będziesz wiedział czego nie da sie "dorezac" quattro ? szklany dach? skrzynia np z manuala na automat :) ehehhe

Opublikowano

automat czy Cie chlopie oslabilo manual jest debesciak :))

Opublikowano

Pisze z ciekawości co sie da a co nie a wrc to wie :) a co do skrzynek każdy lubi to co lubi a ja lubie nie zmieniać biegów ewentualnie na łopatkach sie trochę pobawić chodź i to zbędny bajer :)

Opublikowano

ja tam wole manual bo czlek sobie reke wyrabia i jak z niunia po autostradzie smigasz mozesz reke zamiast biegami czyms innym zajac :decayed: :decayed: :decayed::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

sorry za OT :)

Opublikowano

niepokojąca cisza w temacie od 3 dni :mysli:

Opublikowano

niepokojąca cisza w temacie od 3 dni :mysli:

hahah kolejny mod się szykuje :decayed:

Opublikowano

Grześ pewnie reza i nie ma czasu napisać :tongue4:

Opublikowano

ciekawe co tym razem :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

No co :) rezałem schematy do wlacznika START/ENGINE/STOP :decayed: Przy okazji będą zmienione diody w podswietleniu Panela MMI ( info wkrotce )

Był demontaz schowka kierowcy i przełącznika do kluczyka :) Trzeba było spradzic kabelki co i jak idą . Myślę ze w poniedziałek wieczorekiem w garazu kumpla zadziałamy .

Miałem dziś odebrac cała czarną podsufitke ale sprzedający dal ciała i nie przywiózł mi :disgust: miałem być w Kraku .

Ciężko teraz dostać coś fajnego troszkę posucha na częściach :( Jakby ktoś coś widział albo słyszał to dawac znaki :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.