filip1001 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Grzegorz powinien przyłożyć z grubej rury i QUATTRO wyrezać
AndyN Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Grzegorz powinien przyłożyć z grubej rury i quattro wyrezać Już dawno o tym pisałem A nie zabawa w jakiś detal ....
filip1001 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 A z drugiej strony to nie jest wcale takie fajne być takim rezaczem, bo po pewnym czasie budzisz się rano z problematycznym pytaniem : " co ja dziś jeszcze wyrezam" ;( BTW: Zauważyłem taką prawidłowość, jak w tym wątku jest chwila odpoczynku i nikt nic nie pisze i nagle ktoś coś napisze to automatycznie pół klubu tu zagląda, żeby zobaczyć nowego moda u wrc na pokładzie
alvaro Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 z Q to nie taka prosta sprawa bo jest osobny moduł o Q powiązany z pompą ABS a nie wiadomo czy obecna jest kompatybilna... Wszystko wiąże się z wizytą w ASO a jakoś Lagunie nie spieszy się do nich...
PABLO Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zauważyłem taką prawidłowość, jak w tym wątku jest chwila odpoczynku i nikt nic nie pisze i nagle ktoś coś napisze to automatycznie pół klubu tu zagląda, żeby zobaczyć nowego moda u wrc na pokładzie To już standard z Grześka tematem
skrab Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 dach panoramiczny Może najlepiej mietłe i w kosmos
wrclaguna Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Oj Panowie az mi głupio Zawsze coś tam muszę dłubnąć w swoim aucie a co zrobię staram sie podzielić na Forum Zostało jeszcze kilka drobnych do zrobienia w tym roku ale szczegoły wrotce juz Rozbebeszyłem dwie poduszki aby zrobic jedną dzialająca Sa firmy co robią takie setupy wkladaja nowe bebechy ( worek, zapanik zaslepka ) i to skladaja do kupy . Jak dobrze pojdzie to przyszly tydzien w aucie bedzie kiera łamana z poduszką p.s. Troszke autko stało bo jezdziłem B6 to w B8 troche akumulator osłabł to i mały DIY trzeba było zrobić na jego temat http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=234715.0 No i siłownik musiałem zmienic od klapki wlewu paliwa http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=234546.0
saint4 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Grzesiu wyślij CV do Audi, napewno cie przyjmia!! moze oni by sie czegos nauczyli od ciebie
fryzjerek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 WRC mam pytanko o Homelinka z wersji USA jak wiadomo w PL nie będzie działać bo cos tam jest innego z częstotliwościami ale czy jak zmienię ten sterownik w pasie przednim na europejski to zacznie to kąsać czy nie? Bede musiał jeszcze cos zmieniać bo widzę ty miałeś cały stół kabli do tego homelinka .
wrclaguna Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Musisz zmienic takze Moduł Komfortu bo tez ma inną częstotliwość w sumie to nie ma sensu i szkoda kaski
fryzjerek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 acha ok a jeszcze jedno pytanko będę chciał zapodać ledy na tył to tez czeka mnie wymiana komfortu?? w poprzedniej b8 zmiana poszła bez problemu ale na światła europejskie a jak będzie z ledami orientujesz sie?? bo na dniach muszę to zrobić
wrclaguna Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 A jakie masz oznaczenia Komfortu jaka końcówka literowa ? Z przodu mozesz wylaczyc obrysowki w lampach [09 - Cent. Wybiera.] [Coding - 07] -> [LongCoding] - Byte> 10 Bit 3 - Zmiana 1 na 0
fryzjerek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 kurde sprawdzę jak wrócę do domu . Ja zmieniłem obydwie lampy przednie na europejskie w poprzedniej z usa i nie było problemu z przodem a z tyłem tak jak mowie z normalnych usa na normalne eur. poszło jakoś . ps gdzie to pisze to oznaczenie komfortu ? z tyłu w bagażniku po prawej stronie ta puszka??:)Myslisz ze bedzie problem z tym?
wrclaguna Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Tak Komfort jest z tyłu w bagażniku po prawej stronie 8K0 907 064 ??
fryzjerek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 8k0 907 064 CF . Juz wiem ze u nas w Bielsku w aso nie robią takich "czarów" jak oni to mówią Ty sam zmieniałeś te lampy czy ktoś ci to robił?Nie doczytałem się albo nie znalazłem informacji końcowej w twoim wątku jak to wyszło na końcu czy wszystko działa jak należy? Moze jest ktoś z okolic Bielska chętny zarobić parę groszy i by mi to ogarnął
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ciąg dalszy SWAPA poduszki Zaslepka doszła to i rezanko było , czuje ze MOD sie uda . Zostało tylko nitowanie przerobka okablowania i można zakładac .
Rekomendowane odpowiedzi