wrclaguna Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A to jeszcze nie na aucie To bedzie juz rezane w nowym garazu Bez słynnej forumowej cytrynówki nie obedzie się w sumie dawno nic nowego nie robiłeś przy swoim B8 i nudno się robiło fajny mod, bardzo przydatny W tym roku priorytetem było skonczenie budynku gospodarczo-garazowego i wjechanie autami oraz resztą klamotow Pewnie S4 by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Bez słynnej forumowej cytrynówki nie obedzie się http://s19.postimage.org/x6gon99yb/IMG_7767.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziter Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mała kosmetyka w mojej B8 lusterka zewnetrzne 2012 w full Te nowe lusterka fajnie sie skladaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ps. dawaj foto lamp Auto wreszcie wjechało do garazu prosze fotki NEONA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 powiem Ci szczerze, że poprzednie ledy mi się bardziej podobały niż neony fajnie, że w końcu w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jest mega, nie raz widziałem je na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Lampy moge zmienić w kazdej chwili Na pewno na zywo jeszcze inaczej świecą ciezko to aparatem uchwycić Jutro u mnie duza IMPRA sie szykuje trzeba być obowiązkowo ----> AUDI Meet' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 świeci bardzo podobnie do Q7 wahałem się między tymi poliftami, a modelem 2010 i już wiem, że wezmę 2010 tylko niech się jakieś fundusze w końcu pojawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 WRC ten led tablicy od lewej coś kipsko świeci. ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- Co tam kamera jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 WRC ten led tablicy od lewej coś kipsko świeci. ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- Co tam kamera jest ? Tak tam jest szpiegowska kamerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 neonki ale kostka przed garazem miazga hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Brawo Brawo jesteś naprawdę zakrecony pozdro z Bełchatowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Brawo Brawo jesteś naprawdę zakrecony pozdro z Bełchatowa Ja nic nie biorę Powitać p.s . jak dziś dobrze pójdą negocjacje to wpadnie wreszcie jakaś skórka do auta wiecej info bedzie wieczorkiem , ma pewno są boczki pod B&O ..........i tyle wiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 I jak tam nowe stołki kupione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 I jak tam nowe stołki kupione? Jednak dzis bedzie info Zlot Audi Meet w Rzeszowie - zobacz zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 czekamy na foto foteli na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 czekamy na foto foteli na pokładzie Nic z tego okazało sie ,ze fotele były do sedana . Komplecik był fulll wypas Szukam dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati9591 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 super auto;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Grzesiek, nie chcesz wysłać jednego ze zdjęć do kalendarza? jakieś tam ładne masz albo z B6 np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Grzesiek, nie chcesz wysłać jednego ze zdjęć do kalendarza? jakieś tam ładne masz albo z B6 np Wreszcie wjechałem do garazu to pasuje jakis detaling zrobić a pózniej focisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi