Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Testuj Grzechu, testuj, bo te oryginalne na trasie to pomyłka:facepalm:

droga powrotna dalej cały czas lało, a te żółtka tylko na dwa metry świecą:doh::doh:

A co za pajac jeździ w deszczu na halogenach :facepalm:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 498,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

droga powrotna dalej cały czas lało, a te żółtka tylko na dwa metry świecą:doh::doh:

u mnie na jeden metr swiecą :grin::facepalm:

Opublikowano
  • Autor

A hologeny kiedyś swieciły :decayed:

Dla mnie to tylko chodziło o barwę :wink:

p.s. ............zaraziłes mnie tą elektryczna klapą :naughty: tylko pierwsze ogarnę sprawę z BIXENONEM SKRĘTNYM w przyszłym tygodniu

Opublikowano

Masz śrubę do regulacji, to sobie podnieś albo podjedź na stacje diagnostyczną żeby Ci ustawili.

Opublikowano

Masz śrubę do regulacji, to sobie podnieś albo podjedź na stacje diagnostyczną żeby Ci ustawili.

gdzie są śruby? W środku w halogenie?

Opublikowano
A co za pajac jeździ w deszczu na halogenach

Sam jesteś pajac:kox:

Halogeny nie służą tylko do szpanowania pod Tesco, ale tez do oświetlania krawędzi jezdni :naughty: No i żeby WRC mógł doświetlanie zakrętów wyrzezc :wink:

Jak jest mgła to rozumiem, ale nie jak pada deszcz...

Doswietlanie z tego co wiem działa do 50km/h a nie jadąc 90km/h albo 140km/h autostradą które przy takiej prędkości i tak nic nie daje. Od tego jest bixenon skrętny.

Opublikowano

Hamer, jadąc wczoraj wieczorem/w nocy przy strugach deszczu docenił byś halogeny, zwłaszcza ze poboczem szlo mnóstwo ubranych na ciemno, nie rzadko podchmielonych przechodnow :thumbdown: ZERO odblasków przy ruchliwej drodze! Samobójcy! Mgle z deszczem wczoraj tez przeżyłem:facepalm:

Opublikowano
Mgle z deszczem wczoraj tez przeżyłem:facepalm:

To cud, że wciąż jesteś z nami ;)

Opublikowano

Grześ w konfiguratorze Audi widnieje nowa pozycja od jakiegoś czasu "Audi parking system Advanced z kamerą cofania" a u ciebie jeszcze nie ma? Chory jakiś czy co? :wink:

nr kamerki w Etce: 5N0827566AA

Opublikowano
  • Autor

Oczywiscie ze jest u mnie APS :wink: kamerke mam nie ORI ale tez spełnia zadanie :decayed:

Jakby ktos potrzebował załozyc w swoim aucie to mam wszystkie graty do załozenia :naughty:

pdc58.jpg

Opublikowano
Jakby ktos potrzebował załozyc w swoim aucie to mam wszystkie graty do załozenia

Widac ze się dobrze przygotowałeś :decayed: K*** z ta gwarancja:facepalm:

Opublikowano

Greg, masz czarny zdezak pod aps? Minwystarczy wersja bez kamerki.. Ja bym chetnie zalozyl czujniki przod wraz z disttronicem...

Opublikowano
  • Autor
Greg, masz czarny zdezak pod aps? Minwystarczy wersja bez kamerki.. Ja bym chetnie zalozyl czujniki przod wraz z disttronicem...

Zderzaka nie mam :decayed: ale nie ma problemu z zakupem i pomalowaniem go w komorze :wink:

Niedaleko mnie jest lakiernia u znajomka co tym sie zajmuje :wink: niedługo tak wlasnie bede robił

Opublikowano

Grześku, coś byśmy porezali u mnie... bo dawno nic nie było robione... Może LED-y na tył? czy radzisz "neon"? Albo inne propozycje, mile widziane...:)

Opublikowano
Oczywiscie ze jest u mnie APS :wink: kamerke mam nie ORI ale tez spełnia zadanie :decayed:

Jakby ktos potrzebował załozyc w swoim aucie to mam wszystkie graty do załozenia :naughty:

http://img194.imageshack.us/img194/76/pdc58.jpg

to jak to jest? jak się ma kamerę to jest i taki widok jak na zdjęciu i z kamerki możliwy? myślałem że tylko z kamery

Opublikowano

na razie fotochrom odpuszczam... wolałbym tylne światła.... tylko nie wiem czy led, czy neon... :(:(:(

Opublikowano
  • Autor

to jak to jest? jak się ma kamerę to jest i taki widok jak na zdjęciu i z kamerki możliwy? myślałem że tylko z kamery

Ja mam cos takiego Audi MMI 2G High montaż kamery cofania kamera (2714573097) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

na razie fotochrom odpuszczam... wolałbym tylne światła.... tylko nie wiem czy led, czy neon... :(:(:(

Mam tylko LEDY w Promocji :wink:

Opublikowano

Ja mam cos takiego Audi MMI 2G High montaż kamery cofania kamera (2714573097) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

czyli jak wrzucasz wsteczny to co masz na wyświetlaczu? widok taki jak wkleiłeś czy obraz z kamery? bo przez te zdjęcie się pogubiłem bo to jest wizualizacja czujników jak dla mnie :eusathink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.