Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jak wrzucam wsteczny to mam APS a kamerke moge właczyć z poziomu panelu MMI .

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 499,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jak wrzucam wsteczny to mam APS a kamerke moge właczyć z poziomu panelu MMI .

aha a wiesz jak jest w ORI? chyba też musi być jakoś możliwość wizualizacji gdy np w nocy cofamy

Opublikowano

ORI po wrzuceniu wstecznego masz kamerę, a po wciśnięciu przycisku na MMI przechodzisz do wizualizacji takiej, jak wrzucił Grzesiek i takiej jak jest np u mnie. Tak przynajmniej jest w Q7 u mojego ojca

Opublikowano

jak ja zamawiałem swojego to nie było kamerki dostępnej tylko wizualizacja :kwasny: tak samo teraz dodali a4 1.8TFSI z quattro, wcześniej nie było a rozważał bym, niestety a5 1.8TFSI z Q nie ma nadal :kwasny:

Opublikowano
Greg, masz czarny zdezak pod aps? Minwystarczy wersja bez kamerki.. Ja bym chetnie zalozyl czujniki przod wraz z disttronicem...

Zderzaka nie mam :decayed: ale nie ma problemu z zakupem i pomalowaniem go w komorze :wink:

Niedaleko mnie jest lakiernia u znajomka co tym sie zajmuje :wink: niedługo tak wlasnie bede robił

Ciekawe, czy uda Ci sie odpalic dista...

Czego Ci jeszcze barkuje?

Opublikowano
  • Autor

Do ACC potrzeba odiwdzić ASO jest tam OCHRONA KOMPONENTU :kwasny: ....no i kalibracja systemu dodatkowo :facepalm:.

Co do kamerki czyli APS+ to wyglada to tak zarowno na przykładzie Q7 czy B8

Kamera cofania Audi Q7 (2706452870) - motoAllegro

Opublikowano

Macie tam podobno dobre aso? ;)

Opublikowano
  • Autor
Macie tam podobno dobre aso? ;)

Same spece :wink:

Jak kumpel zmianiał tam tylko olej to nie zakrecili korka :facepalm:

Opublikowano

Gratulacje modów i autka, doczytałem sie dopiero do 11 - stej strony, i juz zaczełem myslec ile mam pln wolnych do wydania ;) Na teraz mam tylko pytanko - czy instalacja do podswietlenia nawiewow jest fabrycznie przygotowana?

Opublikowano
  • Autor

Niestety nie ma instalacji pod kratki nawiewow :kwasny: nawet w samych kratkach brak diod i wtyk .

Jakby co to mam na sprzedaz podswietlane kratki (komplet ) :wink:

Opublikowano
Jakby co to mam na sprzedaz podswietlane kratki (komplet ) :wink:

ja do tej pory nie podlaczylem lampki schowka :facepalm:

moze sie wreszcie za to wezme.. pod co sie podpiac? mam org instalacje wypuszczona na wtyk w poblizu prawego slupka..

ciekawe, czy mozna by sie wpiac w prawy slupek...

Opublikowano
  • Autor

Ja podpinałem sie pod włacznik swiateł masa , iluminacja pod 12V a do schowka to mozesz sie podpiac pod np. zapalniczke

Opublikowano

no wlasnie chcialem to zrobic bez dodatkowej plataniny i wbic sie w prawy slupek. poszukam sygnalu.

Opublikowano
ORI po wrzuceniu wstecznego masz kamerę, a po wciśnięciu przycisku na MMI przechodzisz do wizualizacji takiej, jak wrzucił Grzesiek i takiej jak jest np u mnie. Tak przynajmniej jest w Q7 u mojego ojca

mozesz tez ustawic zeby po wcisnieciu przycisku na desce wyswietlala sie od razu kamera.

Opublikowano

prawda :decayed:

Opublikowano

Neony wyglądają świetnie. Ile taka podmiana kosztuje ? Czy to prosty plug&play czy trzeba dużo rezać zmieniając ze zwykłych żarówkowych ?

No i taki mały oftop jakiego wosku używasz/cie na zimę ?

Opublikowano

nawet zwykłe ledy nie są tak od razu P&P. Grzesiek dłuuugo walczył z neonami z tego co pamiętam :decayed:

Opublikowano

Oj bardzo długo, ale chyba ogarnął temat w 100% :decayed:

Opublikowano

zastanawialem sie co bym chcial zrobic jeszcze u siebie, bo chyba jednak nie rozstane sie z ta maszynka.

i skoro mowisz, ze disttronic to za duzo zabawy, to chcial bym czujniki cisnienia w ogumieniu..

nie moge zrobic tego prostego systemu z predkosci kola, wiec moze da sie dorezac z czujnikami?

przymierzales sie moze?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.