Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to zrobisz to już nie będzie wiele do modzenia . Piękna fura na wypasie :hi:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 498,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spoko :wink: Tylko nie wiem czy masz otwory w tapicerce (kanapa)

Tak mam wcześniej miałem kanapy zabudowane i prostokątnych wycięć nie było więc nawet nie wiedziałem że mocowania mam :wink:

teraz przydało by się to plastikami obrobić bo wygląda na niedokończoną robotę...

Zamówiłeś już klimatronik? :decayed:

Opublikowano
Grzechu powiedz mi czy te lampki są takiej samej wielkości jak w B7? Białe lampki w drzwiach (pod spodem) i w środku pod nogami? :whistling:
Opublikowano
  • Autor
Grzechu powiedz mi czy te lampki są takiej samej wielkości jak w B7? Białe lampki w drzwiach (pod spodem) i w środku pod nogami? :whistling:

Tak wielkośc jest ta sama :wink: ale słabiej będą doswietlać pod nogami

Tak mam wcześniej miałem kanapy zabudowane i prostokątnych wycięć nie było więc nawet nie wiedziałem że mocowania mam :wink:

teraz przydało by się to plastikami obrobić bo wygląda na niedokończoną robotę...

Zamówiłeś już klimatronik? :decayed:

Mocowania będa w sam raz dla twoich pociech :wink:

Klimatronik z polifta 2 sterfowy zamówiony :decayed:

Opublikowano

Tak wielkośc jest ta sama :wink: ale słabiej będą doswietlać pod nogami

Muszę to przemyśleć... Ktos miał je do sprzedania ostatnio i się nad tym zastanawiałem. To masz z ASO? Ile sztuka? :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Lamkpki uzywki 20 PLN 1 szt. :wink:

Mozesz dac te mocniejsze z Aukcji ---> CAN BUS W5W T10 3x SMD 5050 Led Audi Mercedes Golf (2906546521) - motoAllegro

U mnie przy ORI podswietleniu w przestrzeni nóg oraz wneki w tapicerce uzyskam mniej wiecej taki efekt :decayed:

Ambient_High.pngLED_High.png

Opublikowano
Grześ ile płaciłeś za 4 x isofix też mam dziury w swoich a w komplecie nie było :kwasny:

możesz podać mi nr tych plastików?

4 szt. 8T0887233B 4PK 4,50 pln sztuka :decayed:

Grzesiek a sa podswietlania led pod tablice ori ktore podejda u mnie? w obu pudlach?

Chodzi ci pod nogami ?

nie o podswietlenie tablicy rejestracyjnej chodzi

Opublikowano
  • Autor

Na pewno sa jakies :wink: tak na szybko znalzałem to ---> https://www.suncoastparts.com/product/PKLEDAUP.html

Jak mozesz to daj fotke twoich lampek zobaczymy od czego pasują :decayed:

Opublikowano

tylko moje musza byc ori z abe bo wiesz szwaby nie puszcza tego plazem :)

Opublikowano

IsoFix to bardzo przydatna rzecz, jestem w trakcie uzywania tego i jest to o niebo wygodniejsze niz zapinanie fotelika w pasy.

Opublikowano
  • Autor

Przełaczniki pod alarm oraz Pamięc zrobione :wink: Przy panelu nie ma żadnych obrysowavn czy cos w tym rodzaju , poprostu idzie inny boczek .

Kumpel namawia mnie na dodatkowe wygłuszenie wszystkich tapicerek i pewnie to zrobię .

1_315.jpg

1_316.jpg

1_317.jpg

1_314.jpg

Opublikowano

Ale druciarz :decayed:

Opublikowano

Grzesiu przyznaj się kiedy miałeś dzień bez rezanie albo załatwiania gratow,do rezanie?? :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Grzesiu przyznaj się kiedy miałeś dzień bez rezanie albo załatwiania gratow,do rezanie?? :naughty:

:grin: ............tylko dni świateczne .

Wczoraj skończyłem Pakiet podswietlenie w boczkach tapicerki teraz tylko czekam na rączki w skórze od raggi :wink: aby wszystko poskładać do Qpy

Dodatkowo dzieki Bartkowi :good: przyjdzie w przyszłym tygodniu sterownik Pamieci fotela (zakupiony na Ebay)

Ciezko go dostać a i swoje kosztuje .

Pozostanie jeszcze grzana tylna kanapa i oczywiście znów wtyki,piny oraz kabelkologia :kox: także jest troszkę rezania aby coś w tym wyposazeniu było :decayed:

Opublikowano
także jest troszkę rezania aby coś w tym wyposazeniu było :decayed:

:decayed: tak wyposażonej wersji to pewnie w żadnym salonie nigdy nie widzieli :thumbup1: pogratulować!

Opublikowano

Piękne foteliki a, że tak spytam co robisz ze starymi stołkami nie chciałbyś sprzedać tylnych plastików z siatkami:whistling:?

Opublikowano
  • Autor
Piękne foteliki a, że tak spytam co robisz ze starymi stołkami nie chciałbyś sprzedać tylnych plastików z siatkami:whistling:?

Foteliki sprzedane :wink:

Opublikowano

Grzesiek powiedz mi czy lampy poliftowe tył pasuja P&P czy trzeba coś przerabiać?? Dodam, ze mam teraz Ledy z tyłu

Opublikowano
  • Autor
Grzesiek powiedz mi czy lampy poliftowe tył pasuja P&P czy trzeba coś przerabiać?? Dodam, ze mam teraz Ledy z tyłu

Potrzeba oczywiście zmienić wszystkie wtyki , piny oraz zrobic okablowanie .

Opublikowano

Aha... czyli odpuszczam bo jak ja zrobie okablowanie to już nic nie będzie świecić :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.