wrclaguna Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 No i mnie to tez dopadło Lampa LED jakiś odpryskow dostała . Kiedyś widziałem to u _Makkiego_ miał to samo. Oczywiście nówka sztuka już została założona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Jak się raz rozpali to już potem chyba nie ma problemu. *W bance palnika xenon nie ma drutu oporowego tak jak w normalnej zarowce ktora moze swiecic lub żarzyc sie nawet przy maly napieciu. Zeby pojawil sie luk elektryczny w bance palnika xenonowego potrzeba na poczatek kilkanascie tysiecy volt. Po osiagniecu maxymalnej intensywnosci swiatla,przetwornica stabilizuje napiecie do okolo 50 volt i utrzymuje je na stalym poziomie. Nie ma szans zeby *palnik xenon zapalal i gasl *za kazdym razem na kilka sekund-trudno sobie to wyobrazic na parkingu,rondzie,kretej drodze itp. Raz ze nie wytrzyma tego przetwornica i palnik a dwa-bedzie to komicznie wygladac na drodze. Albo zwykla zarowka albo dobre oswietlenie led sie do tego nadaje. Aha no to odpada w takim razie dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Wpadł ostatnio do kolekcji jakiś Pakiet Schowek - schowki pod siedzeniami 8K0882601B 8K0882602B - osłony z siatka na drobiazgi 8T0881969B 8T0881969B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 fajna sprawa - te schowki ja bym wyłożył jakąś wykładziną fajną - coby np te drobiazgi nie wydawały żadnych dźwięków przemieszczając się w nich na nierównościach - ja mam pod tym względem bzika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Grzesiu jak idzie szukanie wnętrza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 fajna sprawa - te schowki ja bym wyłożył jakąś wykładziną fajną - coby np te drobiazgi nie wydawały żadnych dźwięków przemieszczając się w nich na nierównościach - ja mam pod tym względem bzika nie tylko ty siatek na fotelach uzywam codziennie , ale schowkow w fotelach nie uzylem jeszcze ani razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Grzesiu jak idzie szukanie wnętrza? Ciezko coś trafić Szukam oczywiście cos pod pełną elektrykę ( z grzaną tylną kanapą ) oraz boczki pod B&0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 w b6 jest wykladzina a w b8 nie ma '? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Świeża dostawa lamp przyszła wszystko ORI i nowe . Bede rozpracowywał lampy z najnowszej 2012 lift LED NEON , pewnie znów trzeba będzie poświecić ileś tam dziesiąt godzin przy kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Grzechu jesteś mistrz Powiedz mi lepiej jakie ledy mogę do siebie przeszczepić?? Jakieś pomysły?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 j**any:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Nie ma to jak ORI lampy w razie jakieś niedaj BOŻE stłuczki nie ma problemów z uzywką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 po h.. Ci tyle lamp ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 po h.. Ci tyle lamp ?? b biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Montuje lampy LED tym co chcą mieć Niedługo nawet przyjedzie klient ze Słowacji na montażyk dodatkowo zmiana kiery na MF , tempomat oraz FIS . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Tylko mu się nie oddaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Montuje lampy LED tym co chcą mieć Niedługo nawet przyjedzie klient ze Słowacji na montażyk dodatkowo zmiana kiery na MF , tempomat oraz FIS . są graty, są umiejętności, jest wiedza - :brawo::brawo:trzeba zarabiać $$$ nikt nie jest instytucją charytatywną przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Tak na zapas parę gadżetów odebrałem od ragi Gałka i podłokietnik wleci do autka a kiera bedzie gratis przy kiedyś tam sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi