wrclaguna Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 Montuje lampy LED tym co chcą mieć Niedługo nawet przyjedzie klient ze Słowacji na montażyk I z Austrii Kuzyn będzie w przyszłym tygodniu i zawitamy do Rzeszowa Nie ma problemu zapraszam jesteś KAT A co z przodem poliftowym? idzie zrobić? (nie wątpie w twoje umiejętności ) Przodu nie ruszam temat do zrobienia bez problemu (tylko koszta duze ) To moje hobby ciekawi mnie jak to będzie banglać te lampy z lifta . Są firmy co to już to robią ale wsio na przetwornikach i rezystorach ( koszt 2 tys.) . U mnie to będzie o wiele taniej montazyk z nowymi lampami oraz kodowaniem .
KOval81 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Grzesiu - a lampy po-liftowe pasują normalnie w miejsce przed, czy jest jakiś problem natury technicznej, pasowania, czy czegoś podobnego? Na takowe to i ja się na Rzeszów na "kawusię i przekładańca" przejadę, jak w końcu coś znajdę
wrclaguna Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 Do avanta pasują a do sedana juz nie ---------- Post dopisany 24-07-2012 at 08:10 ---------- Poprzedni post napisany 18-07-2012 at 23:10 ---------- ostatnio same PEPIKI (Słowak oraz Czech ) przyjezdzają Do zrobienia lampy LED oraz PDC 8 kanałowy wraz z wizualizacją na MMI
wrclaguna Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 no to widzę biznes się kręci Gdzie mnie ten gość wypatrzył to nie wiem
dziadek Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Może ma znajomka z PL co już u ciebie robił albo na forum tutaj ...
jedrekx Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 albo na allegro bo swego czasu też się ogłaszałeś z tego co pamiętam
H4mm3R Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 no to widzę biznes się kręci Gdzie mnie ten gość wypatrzył to nie wiem To może zgarnie mnie po drodze do Ciebie, bo do Ostravy mam 15min
KOval81 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Albo to konkurencja i sprawdza ile poniżej Twojej ceny może zasadzić na czeski rynek:naughty:
H4mm3R Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Albo to konkurencja i sprawdza ile poniżej Twojej ceny może zasadzić na czeski rynek:naughty: Raczej powyżej
wrclaguna Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 Gość nie moze sie nadziwić jak ja to robię Została mi jeszcze walka z lampami z lift 2012 , ostatnio u nas strasznie lało i nici z rezanka . P.S. Ostatnio wywaliło mi bład Systemu SIDE ASSIST niestety do sterownika dostała sie wilgoć poprzez wtyke . Przy zmianie trzeba jechać do ASO i zrobić kalibrację
jedrekx Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 mój ojciec miał kiedyś problem z Side Assist, ale w zimie. mróz puścił to i system zaczął z powrotem działać
KOval81 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Dużo elektroniki, dużo bajerów, dużo kłopotów jak się sr** zaczyna:decayed: Takie uroki postępu:grin: Grzesiu - zakładaj te neony do siebie i porób ładne foty:wink:
wrclaguna Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 Będą zakładane Neony dla testów Wczoraj byłem w ASO i tak przypadkiem podczas rozmowy dowiedziałem się ,ze te najnowsze autka z grupy VAG np. Golf VII ,Skoda nie połączą sie z VASEM Na Nowy Systemie idzie wszystko z nr zlecenia i nie taka prosta sprawa bedzie coś sprawdzić wszystko ON LINE i dodatkowo pracownik bedzie monitorowany przez AS0 . Tak sobie pomyślałem ,że pewnie kiedyś w B9 można zapomnieć o jakim kolwiek rezanku .
PABLO Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Szkoda że wszędzie "pod górkę" robią, im nowsze to coraz bardziej zakodowane będzie
Młody_drog Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Garaż stoi Grzechu czy robotnicy odpoczywają po euro12?
wrclaguna Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 Garaż stoi Grzechu czy robotnicy odpoczywają po euro12? Jakieś tam postepy są Przyszy tydzień przychodza do dachu .
Młody_drog Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 No to będzie się działo teraz :decayed: deszcz nie deszcz, rezanie będzie non stop
KOval81 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Grzesiu - ja rozumiem, że chciałeś zaoszczędzić na rozkręcenie biznesu, ale mi to Panowie na Hindusów wyglądają, lub Mulatów:grin: Żeby się garaż na B9 nie zawalił PS Ładne słoneczko musieliście mieć
wrclaguna Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 Fotka była robiona gdzieś w te upały 28.06 teraz juz jest wszystko rozzszolowane i czekam na ekipe od dachu .
Rekomendowane odpowiedzi