Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytałeś o ledy do sedana Twojego kolegi ( ten bez DPF-a ) + o ksenon z LED-em do przodu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 496 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pytałeś o ledy do sedana Twojego kolegi ( ten bez DPF-a ) + o ksenon z LED-em do przodu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

tak ? :mysli: , moze tak wyszlo z kontextu mniejsza o to , jesli sa roznice cen to OK .

p.s. kolega bez DPF-u chyba bedzei pierwszym przypadkiem na forum takiej operacji w CAG b8 , cos w jego watku malo rzeczowych odpowiedzi :gwizdanie: .

Opublikowano
  • Autor

drogo, można kupić nówki za 800 zł :wink4:

Ja kupowałem tutaj => http://motoallegro.pl/kpl-lamp-audi-a4-avant-b8-8k-led-nowe-oryginalne-i1677971513.html

Kolega co je sprzedaje jest u Nas na forum zalogowany :wink4:

ps. WRC jak będziesz chcial instalacje do ledów na tyl to daj znać :wink4:

Widzialem ta aukcje :wink4: i cena bardzo OK z biegiem czasu tez musze zalozyc ledy z tylu :decayed:

Opublikowano

Cuber

ps. WRC jak będziesz chcial instalacje do ledów na tyl to daj znać wink4

mowa o wiązce czy montażu ? jak o wiązce to jakie koszta i czy trzeba lecieć do ASO ??

Opublikowano

Cuber a jakie koszta tej instalacjiCuber

nie pij więcej bo się powtarzasz :polew:

Opublikowano

Cuber a jakie koszta tej instalacjiCuber

ps. WRC jak będziesz chcial instalacje do ledów na tyl to daj znać wink4

mowa o wiązce czy montażu ? jak o wiązce to jakie koszta i czy trzeba lecieć do ASO ??

cała isntalacja to około 350-400 zł z montażem nie trzeba biegać po ASO :wink4:

Kumpel w Krakowie ogarnął ten temat , fakt miał mała wtope bo źle zabezpieczył jeden układ i mrygała mi lampa ale poprawił ten błąd i śmiga jak trzeba

Opublikowano

Jutro dalej temat podswietlenia :naughty: W tunelu srodkowym w miejscu na kubki bedzie o tak swiecilo :gwizdanie:

wrclaguna.jpg

Grzesiek uzyles jakiś fabrycznych diod czy "sklepowych"?

Ja musze u siebie zrobic podswietlenie w podlokietniku - w B7 miałem a w Q7 ni ma - co za wiocha :thumbdown:

Opublikowano

Ja w b8 ani nie mam w podłokietniku ani w miejscu na kubki :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ja w b8 ani nie mam w podłokietniku ani w miejscu na kubki :gwizdanie:

No to masz golasa jak ja :D

Jutro dalej temat podswietlenia :naughty: W tunelu srodkowym w miejscu na kubki bedzie o tak swiecilo :gwizdanie:

wrclaguna.jpg

Grzesiek uzyles jakiś fabrycznych diod czy "sklepowych"?

Ja musze u siebie zrobic podswietlenie w podlokietniku - w B7 miałem a w Q7 ni ma - co za wiocha :thumbdown:

Diody sklepowe 3 mm :wink4: ale to nie jest jeszcze to ( patrz fotki ) :) bedzie mala poprawka . Moze nie bylo jeszcze takie ciemno na zewnatrz i moim starym aparatem efektu nie zlapie :kwasny: . W poniedzialek zajme sie podswietleniem podlokietnika :naughty:

img6337a.jpg

img6338j.jpg

Opublikowano

ładnie wyszło, dziwne, że nie jest w standardzie i trzeba rezać, w B7 w pakiecie komfort miałem podświetlane

Opublikowano

ja w mojej dziwnie wyposażonej wersji /spryskiwacze reflketorów mam ksenonów brak :disgust:/ mam i nawiewy i podłokietnik podśwtelnane, ale patrząc na to co Audi wyrabia z b8 to już mnie nic chyba nie zdziwi :wink4:

nie jestem przekonany tylko do podświetlenia tych uchwytów, jak tam nic nie ma to nie wali po oczach w nocy ?

Opublikowano
  • Autor

Nic nie wali po oczach :decayed: Diod z gory prawie nie widac . Nic nie poradze ze w B8 nie ma wszystkiego :confused4: sa golasy i fury porzadnie wypasione :D .

Opublikowano

Ale jest wersja B8 z tym podświetleniem?

Opublikowano

nie jestem przekonany tylko do podświetlenia tych uchwytów, jak tam nic nie ma to nie wali po oczach w nocy ?

Szkoda że nie mruga bo było by Energy 2000 :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Nic nie wali po oczach :decayed: Diod z gory prawie nie widac . Nic nie poradze ze w B8 nie ma wszystkiego :confused4: sa golasy i fury porzadnie wypasione :D .

a podobno mamy auta z klasy średniej premium :wink4:

Opublikowano

Dobrze że dałem Ci linka :decayed:

Opublikowano

WRC , tak jakos srednio wygląda to podświetlenie tych "kubków" :kwasny: troszke mi to zalatuje.....

Opublikowano

mogę się mylić ale w A5 którym kiedyś śmigałem było podobne podświetlenie

Opublikowano

mogę się mylić ale w A5 którym kiedyś śmigałem było podobne podświetlenie

w serii ? :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.