wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Wymiana niby prosta ale z demontazem zeszło mi godzine czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dużo dałeś za ten podłokietnik z Mcdonaldem jeśli można wiedzieć? Też szukam coś takiego:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Tu jest jak ktos szuka 10r AUDI A5 8T0 COUPE OPARCIE KANAPY SCHOWEK (4218851999) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. albo tu Kanapy boczki wnętrze klimatronik AUDI A5 Coupe (4223135552) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Kurcze te pierwsze w szmacie więc odpada, a te drugie nie widać czy podłokietnik cały czy też pocięty:facepalm: A swoją drogą ktoś się nieźle wyżył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A da się przełożyć sam środek? Bo mam jasną skórę u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 czego tam Grzesiek jeszcze nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 czego tam Grzesiek jeszcze nie masz CARBONU ........ale cos sie szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A da się przełożyć sam środek? Bo mam jasną skórę u siebie. Nie da się już tak kombinowałem, ten bez McDonalda ma inny stelaż w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A da się przełożyć sam środek? Bo mam jasną skórę u siebie. Nie da się już tak kombinowałem, ten bez McDonalda ma inny stelaż w środku Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Uff zajrzalem i mam to chociarz raz z gorki Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 czego tam Grzesiek jeszcze nie masz CARBONU ........ale cos sie szykuje eeee daj spokój ........ black piano duzo lepiej wyglada niz te carbony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 ..... black piano duzo lepiej wyglada niz te carbony i rysuje uj esie od patrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Nawet jak się o piano mówi to tez sie rysuje Listwy poszły w Carbon czas oczekiwania 2-3 tygodnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3marek Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Nawet jak się o piano mówi to tez sie rysuje Listwy poszły w Carbon czas oczekiwania 2-3 tygodnie . Możesz podać namiary i ewentualne koszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 CARBON zawsze był w cenie :arrow2:oCarbon - Audi A4 and S4 B8 gallery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 CARBON zawsze był w cenie :arrow2:oCarbon - Audi A4 and S4 B8 gallery Ło mamuńciu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Szczerze powiem, że na tych fotkach bez chromu tak trochę h...wo to wygląda, pewnie rzecz gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 U mnie beda listwy oczywiscie z chromikiem , specjalnie drewno kupowałem Na efekty i foty trzeba poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Tak myślałem :naughty:Grześ, co z tą instalacją i przełacznikami do pamięci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi