jedrekx Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Poliftowy zderzak z tyłu jest o wiele ładniejszy! Wysłane z Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Teraz czas na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Poliftowy zderzak z tyłu jest o wiele ładniejszy! Wysłane z Audi Mi tez sie podoba Tak wiec teraz zabieram sie za przód lampy , błotniki ,maska ,zderzak ,grill, kratki, osłony qpe plastiow itd. Mam juz na oku czarnego grilla w wersji SHADOW BLACK LINE , w przyszłym tygodniu bede go juz pewnie miał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Never Ending Story Graty Grzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Grześ pamietaj szukając klamotów o mnie tylko sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Na ALLEGRO kupowałem ---------- Post dopisany 28-06-2014 at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany 27-06-2014 at 14:59 ---------- Projekt A4 B8 S LINE LIFT 2014 Rozpoczety Mała kafffka z rana 2 godziniki i po robocie Pierwsze wleciał tylny zderzak pod kolor bez malowania Dodatkowo do wymiany boczne slizgi z Polfta . http://s19.postimg.org/o1uhgagpv/B8_LIFT_002.jpg http://s19.postimg.org/8cnxttoo3/B8_LIFT_010.jpg Skubany Grześ ty jednak nie jesteś normalny fakt faktym że auto :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Przod wyjdzie syto tak na oko Lampy Bixy , halogeny 2- 2.5 tys. Zderazak S LINE Kompletny 2 tys. Blachy 2 tys. Pierdoły ( plastiki mocowania,wzmocnienia ) 1 tys. Nie wiem czy dobrze licze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Weź pod uwagę że swoje graty też sprzedaż jakbyś wcześniej pisał to bym Ci tanio lampy załatwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon31 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Weź pod uwagę że swoje graty też sprzedaż jakbyś wcześniej pisał to bym Ci tanio lampy załatwił Dokładnie Jak Twoje lampy bedą dostępne we wrześnie to grubo sie zastanowie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Faktycznie troszke kasy za graty odzyskam ( nie wiem kiedy) ale pierwsze trzeba zainwestować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 kolega ostatnio szukał kompletnego przodu do b8 widzisz już by było. Ktoś to kupi kasę się odzyska. Jak dobrze opanujesz to to dołożysz max 2tyś. Chyba ze trzeba będzie malować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Pięknie że aż pała mięknie memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jedna rzecz mnie gnębi czy nie dać wiekszych koncowek wydechu ? jak myslicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simplus Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jedna rzecz mnie gnębi czy nie dać wiekszych koncowek wydechu ? jak myslicie ? Dobrze że Cię gnębi Dla mnie są faktycznie za małe, i fajnie jak by były bardziej pod kątem zgodnie z płaszczyzną zderzaka Ja tak mam tyle, że dwururkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 fi 90 mm ? bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jedna rzecz mnie gnębi czy nie dać wiekszych koncowek wydechu ? jak myslicie ? Grześ a jaką masz średnicę ? Bo w polifcie rzyczywiście są większe końcówki chyba... na bank ja mam większe niż te co są np w 3.0TDI w przedlifcie - mogę zmierzyć jakby co... ---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simplus Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 fi 90 mm ? bedzie A teraz jakie masz? Ja mam 80 mmm ..... i według mnie to przy jednej na pewno za mało. Oczywiście końcówki w tłumiku :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 dziadek zmierz na pewno są inne koncowki . Fota na szybko , a u mnie jest 80 mm trzeba pakowac co najmniej 100 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simplus Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 dziadek zmierz na pewno są inne koncowki .Fota na szybko , a u mnie jest 80 mm trzeba pakowac co najmniej 100 mm http://s19.postimg.org/kp4mcjgo3/wydech_001.jpg Wewnątrz jest zwężenie więc żeby nie przedobrzyć Ale okolice 90-100 będzie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi