bigjasiu Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Z ciekawości prosiłem mechanika przy okazji wymiany oleju aby zerknął na imbusa Tylko on został wymieniony ( koszt 20 PLN) Mechanik tylko zwrocił uwage ze w misce było bardzo czysto jezdze na Motulu Pytanko, czy musiałeś podnosić silnik by zdemontować miskę, czy wyszła bez problemu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Z ciekawości prosiłem mechanika przy okazji wymiany oleju aby zerknął na imbusa Tylko on został wymieniony ( koszt 20 PLN) Mechanik tylko zwrocił uwage ze w misce było bardzo czysto jezdze na Motulu Pytanko, czy musiałeś podnosić silnik by zdemontować miskę, czy wyszła bez problemu?? sanki trzeba zrzucić, jest trochę roboty z tym niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Masakra ile to A4 było rozkładane Szacun za wykonaną pracę przy aucie nawet wtedy kiedy było ciężko się ogarnąć Mega metamorfoza Powodzenia w dalszym modzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Coś cisza w temacie :- )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Czy te Twoje końcówki wydechu, Grzegorz, są spawane? Obcinałeś te, które są ori przy tłumikach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Czy te Twoje końcówki wydechu, Grzegorz, są spawane? Obcinałeś te, które są ori przy tłumikach? Tak końcówki były spawane stare były ucinane Coś cisza w temacie :- )) a co mam robic dziure w dachu na panorame takie cudo sobie kupiłem do zabawy jakis czas temu - Rok 2011 przebieg 32400 km - Silnik 2.0 TFSI symbol: CDLA - Skrzynia S-Tronic - Napęd : QUATTRO - MOC : 360 KM 470 Nm Click here to view the original image of 656x492px. Click here to view the original image of 656x492px. Click here to view the original image of 656x492px. Click here to view the original image of 656x492px. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Ile razy lepszy ten setup od tego w A4? Ze 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Czy te Twoje końcówki wydechu, Grzegorz, są spawane? Obcinałeś te, które są ori przy tłumikach? Tak końcówki były spawane stare były ucinane Coś cisza w temacie :- )) a co mam robic dziure w dachu na panorame takie cudo sobie kupiłem do zabawy jakis czas temu - Rok 2011 przebieg 32400 km - Silnik 2.0 TFSI symbol: CDLA - Skrzynia S-Tronic - Napęd : QUATTRO - MOC : 300 KM Click here to view the original image of 656x492px. Click here to view the original image of 656x492px. Click here to view the original image of 656x492px. Click here to view the original image of 656x492px. Fajna s3 , zakładasz temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Kiedys tutaj załozyłem http://www.a3-club.net/forum/showthread.php?121285-AUDI-S3-8P-LIFT-2-0-TFSI-QUATTRO-S-Tronic-BLACK-EDITION&p=1465623&viewfull=1#post1465623 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makthedon Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 @wrclaguna: każde Twoje auto i jego mody miażdży ;D Może kiedyś będzie szansa na żywo zobaczyć Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 a co mam robic dziure w dachu na panorame czemu nie lub tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanosho Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Szacun za najbardziej wyrezane A4! Chciałem zapytać czy w A4 na zimowych 18" masz założone dystanse? Mam ten sam model felg 18" 8J ET47 i zastanawiam się na dystansem na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Chciałem zapytać czy w A4 na zimowych 18" masz założone dystanse? Mam ten sam model felg 18" 8J ET47 i zastanawiam się na dystansem na tył Tak oczywiscie wrzuciłem dystanse 12 mm na te 18 ze wzgledu na ET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanosho Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 na przód i na tył 12mm w systemie przelotowym bez centrowania na ori śrubach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Zakladałem je gdzies 3 lata temu dystans z duraluminium PA6 przod i tył jednak 15 mm Nie pamietam nazwy sprzedajacego ale znajdziesz go na ALLEGRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osta Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Nie chcesz sprzedać może tych felg? Bo szukam ori sline na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Chciałem zapytać czy w A4 na zimowych 18" masz założone dystanse? Mam ten sam model felg 18" 8J ET47 i zastanawiam się na dystansem na tył Tak oczywiscie wrzuciłem dystanse 12 mm na te 18 ze wzgledu na ET No właśnie... A u mnie teraz na zimówkach wygląda jakby było body RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumun89 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Nie myślałeś żeby wsadzić kierownice od nowej Audi TT ( 2015r) ?? dla mnie design ma Piękny Edytowane 15 Listopada 2016 przez Rumun89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Nie myślałeś żeby wsadzić kierownice od nowej Audi TT ( 2015r) ?? dla mnie design ma Piękny KIERA moze i fajna ale nie beda działac przyciski do B9 bym pomyślał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_G Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Hej, A jak ze sprzęgłem u ciebie przy takim momencie fabryczne ci wytrzymuje czy jakoś je wzmacniałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi