wrclaguna Opublikowano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Fakt nic sie da da zrobic z filtrem zatkany na amen . Probowaliśmy go wyczysc takim środkiem jak TUNAP . http://www.tunap.com/pl/nowoci/czyszczenie-filtra-czastek-stalych-dpf.html Na przyszły tydzień jestem umówiony na wywalenie DPF fizycznie i programowo , no i program Filtry powietrza i paliwa powymieniane Przy okazji wymiany jakiś siersciuch wił gniazdko na zimę w aucie Mata tłumiąca oczywiście zamówiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 no wiesz luksusowy domek na zime by miał klasy premium ;-)... podgrzewny co jakiś czas i zwiedzanie świata gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 no wiesz luksusowy domek na zimę by miał klasy premium ;-)... podgrzewny co jakiś czas i zwiedzanie świata gratis. myszorki czuja ze idzie jesień i sie pchają do ciepła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiomaniak Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 U mnie szczur ostatnio wlazł i zdechł na skrzyni biegów, biedny wsadził łapkę między przewody hamulcowe i się zaklinował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 wrc szacuuun tak rezac w nowej furze w ktorej w dodatku wszystko dziala to tylko szaleniec albo prawdziwy KOXU REZACZ graty no i nie mysle oczywiscie o dpfie bo to sie nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Czyli V-tech w Krakowie będzie Ci wycinał PDF-a swego czasu jak hamowali mi auto to turbinkę ukręcili i powiedzieli że wypadek przy pracy ale Cuber ich dobrze zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Tak jutro bede w Kraku V TECH bedzie mi robil program a wyrzucal bede gdzie indziej DPF -a p.s. Cuber trzyma reke na pulcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 p.s. Cuber trzyma reke na pulcie Trzymam i wieczorem kilka drinków na Krakowskim Kazimierzu :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITT33 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 no ciekawe ile tam koników przez noc się oźrebi trzymam kciuki o dobre cyferki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael7575 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 chłopie max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 no ciekawe ile tam koników przez noc się oźrebi trzymam kciuki o dobre cyferki Ja już wiem WRC własnie wyjeźdża z Kraka , dotrze to zapewne opowie co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITT33 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 no ciekawe ile tam koników przez noc się oźrebi trzymam kciuki o dobre cyferki Ja już wiem WRC własnie wyjeźdża z Kraka , dotrze to zapewne opowie co i jak Też wiem ale zostawmy mu przyjemność napisania samemu no i wykresik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 cały Kraków wie ale nie powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 cały Kraków wie ale nie powie no bo TAM JEST POLSKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 cały Kraków wie ale nie powie widze, że z duchem kampanii, cos wiem, ale nie powiem.. no nie bardzo mam przekonanie do v-techu, ale skoro "pod nadzorem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Nie ma co sie chwalic wynikiem , wyszlo jak wyszlo czyli ostatecznie 193 KM 406 NM . Bylo powyzej 200 koni ale niestety zaczal dymic i nie chcialem tak to zostawic . Ogolnie auto jest zwawsze i o wiele lepiej wyprzedza sie na trasie DPF wylaczony fizycznie i programowo . Wtryski dobrze podlewaja turbinka laduje ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Nie ma co sie chwalic wynikiem , wyszlo jak wyszlo czyli ostatecznie 193 KM 406 NM . Bylo powyzej 200 koni ale niestety zaczal dymic i nie chcialem tak to zostawic . Ogolnie auto jest zwawsze i o wiele lepiej wyprzedza sie na trasie DPF wylaczony fizycznie i programowo . Wtryski dobrze podlewaja turbinka laduje ladnie no to teraz już nie będziesz marudził że przy wyprzedzaniu ci siedzą autka na tyłku bo je blokujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ja żałuję że nie zdążyliśmy się napić ale jak nie będzie Cię teraz w małopolskim zlocie w BT to będzie okazja na urodzinach w marcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ja żałuję że nie zdążyliśmy się napić ale jak nie będzie Cię teraz w małopolskim zlocie w BT to będzie okazja na urodziny w marcu Spoko ........spoko na pewno bede i wtedy Nie ma co sie chwalic wynikiem , wyszlo jak wyszlo czyli ostatecznie 193 KM 406 NM . Bylo powyzej 200 koni ale niestety zaczal dymic i nie chcialem tak to zostawic . Ogolnie auto jest zwawsze i o wiele lepiej wyprzedza sie na trasie DPF wylaczony fizycznie i programowo . Wtryski dobrze podlewaja turbinka laduje ladnie no to teraz już nie będziesz marudził że przy wyprzedzaniu ci siedzą autka na tyłku bo je blokujesz w serii wyprzedza sie kiepsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Wynik nie powala... czy wersja 170 rozni sie wlasnie o Turbo i wtryski ? . Rozumiem ze Turbo masz od tej wersji(170) + cooler tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi