b3rs Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Sam sobie dopasowalem Modul Komfortu wg ETKI Ale dla pewnosci czekam wlasnie na info od kumpla z ASO Mi wrzucali komfort ale musiałem dostarczyc taki sam jak był w aucie bądź cross, wtedy no problem. Zresztą chyba nawet DQ.
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 A mozesz sprawdzic w bagazniku jaki masz ten Komfort
b3rs Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Mam jakieś stare logi, wiec nie chce mi sie zaglądac do bagażnika Siedzi DP, ale nie pamietam jaki byl. DP i DQ sa zamienne, pamietam że miałem problem ze znalezieniem i dopadlem w koncu DP. Problem był taki, ze jak pytałem czy 100% z pewnego zródla bo jade z nim do aso to cześc handlarzy nie chciała sprzedawac Normalne funkcje komfortu to pewnie pikus, bardziej chodzi o to czy bedzie pasowalo [05: Acc/Start Auth.]
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 Autko z ktorego roku jest
wrclaguna Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 Kamerka wraz ze sterownikiem podlaczone Mialem chwilke i dokonczylem ten MOD . A co w planach najblizszych : - Zmiana na sprezyny EIBACH PRO KIT -35 mm - Montaz wylacznika dezaktywacji AIR BAG - Fabryczny alarm - Swap grilla na Black Edition - Tylne zaciski i tarcze od S4 330 mm wraz z silniczkami
MARCIN607 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 :oklaski: :oklaski: jak zwykle profi robota. a ciekawe czy da się kamerkę w trakcie jazdy włączyć. ps Grzesiu Twoje najbliższe plany to moje plany na 2lata [
wrclaguna Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 a ciekawe czy da się kamerkę w trakcie jazdy włączyć. Tak mam zrobione ze sie da
MARCIN607 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 a ciekawe czy da się kamerkę w trakcie jazdy włączyć. Tak mam zrobione ze sie da jak w Bondzie :kox:
Brysio Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 a ciekawe czy da się kamerkę w trakcie jazdy włączyć. Tak mam zrobione ze sie da Grzegorz a nie wiesz jak jest w R8 albo RS4 da sie tez kamerke do rnse podpiac i system czujnikow wyswietlic na displayu jak w b8?
wrclaguna Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 Musialby byc ORI sterownik do kamerki do tego jak to jest w B8
Brysio Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 a jest takie cos wogole w RS4 albo R8? ja oczywiscie mam na mysli oryginalne sterowniki do parktronica i kamerki da sie to ozenic z rnse? aha i jak z kodowaniem trzeba jakis component protection aktualizowac? kamerka wiem ze tak a czujniki nie wiem w sumie jak kamerka to po co wyswietlac czujniki? jak to u Ciebie rozwiazales do przodu pojawiaj sie czujniki a do tylu masz kamerke zalaczana automatycznie czy sie myle?
virus Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Teraz pewnie znajdziesz więcej czasu na mody, kamerka pierwsza klasa
variocustoms Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 fabryczny alarm jako mod to bym sobie odpuścił, gra nie warta świeczki
wrclaguna Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 fabryczny alarm jako mod to bym sobie odpuścił, gra nie warta świeczki No co ty W B6 zrobilem to i w B8 bedzie Fakt z dzialaniem to qpa Teraz pewnie znajdziesz więcej czasu na mody, kamerka pierwsza klasa Trzeba obnizyc auto bo wstyd takim jezdzic po Rzeszowie
alvaro Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 wrclaguna - Fabryczny alarm jak co mam taki cały komplet - wiązki (drzwiowa oraz łącząca komfort z czujnikami ruchu i syreną), syrenę, czujniki, boczek z przyciskiem
jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 wrclaguna - Fabryczny alarm jak co mam taki cały komplet - wiązki (drzwiowa oraz łącząca komfort z czujnikami ruchu i syreną), syrenę, czujniki, boczek z przyciskiem a do A5tki nie masz czegoś ciekawego? EOT
wrclaguna Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 wrclaguna - Fabryczny alarm jak co mam taki cały komplet - wiązki (drzwiowa oraz łącząca komfort z czujnikami ruchu i syreną), syrenę, czujniki, boczek z przyciskiem Widzialem wlasnie Mi brakuje tylko wlacznika w tapicerce . Na pewno bede zmienial u siebie tapicerke i mysle ze jak sie trafi pod Alarm to by bylo super alvar po ile chodza kompletne podsufitki S LINE ?
alvaro Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 ~1,5-2k zł - nawet są dwie na allegro w tym przedziale
Rekomendowane odpowiedzi