MARCIN607 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Pierwsze urwane oslony tej zimy w B8 coś mi się wydaje ze to nie wina zimy :polew:
wrclaguna Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jak tam rezanie poduchy ? Czekam na klamoty pewnie czesc jutro dotrze ....moze cos wypali z tego chyba mam taką... Kurcze ....zamowiłem juz
Reggi Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jak tam rezanie poduchy ? Czekam na klamoty pewnie czesc jutro dotrze ....moze cos wypali z tego Ja zwątpiłem jak zobaczyłem mocowanie zaślepki poduchy do aluminiowego kosza I do tej pory poducha jest w kolorze swing
wrclaguna Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zobacze co da sie zrobić Na pewno Nity trzeba bedzie rozwiercić .
wrclaguna Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Pierwsze trzeba rozdzielic czarna obudowe od tego metalu a pozniej znow oddzielic mocowanie podstawy podusi . Nie mam pojecia jak to wyjdzie
Reggi Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 To jest poducha od TT ? Od A8 jest zupełnie inna - zaślepka nie jest nitowana tylko na zatrzaskach wpada to aluminiowego kosza poduchy. Ogólnie to opór różnic jest między tymi poduchami
wrclaguna Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 To jest poducha od TT ? Tak Bedziemy rezać i wszystko wyjdzie w praniu .[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 19:25_________________________________________________Dziś było troszke cieplej to i małe rezanko było Robie pare rzeczy (drobnych oczywiscie ) zaciekawiło mnie czy w B8 jest schowek klimatyzowany Na fotce ktorą zrobiłem u siebie jest zaslepka ( za schowkiem pasazera ) przez ktorą mozna poscić rurkę do schowka z nadmuchu Kto ma schowek klimatyzowany rączka w gorę :gwizdanie: Jakoś w ETCE nie mogę znalezc HELP !!!!
_Gabriel_ Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 nie ma nr czesci na tej zaslepce?
wrclaguna Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 nie ma nr czesci na tej zaslepce? No nie pomyślałem :doh1: Sprawdz czy masz klimatyzowany schowek
wrclaguna Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 a co potrzebujesz?? Jaki masz schowek ? dzielony z polkami ? W ELSIE znalazłem opis
wrclaguna Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 tak, z połkami i AMI Nie masz tam gdzies na dole ( w schowku ) jakiegos otworu ? U mnie sa tez poleczki i AMI Ponoc wystepuje to w wersji Komfort ( klimatronic ) pozniej wkleje fotki
_Gabriel_ Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 sprawdze wieczorem czy cos jest. mozliwe, ze jest... ale klimatyzowany schowek nie wychodzil TYLKO z opcja 3-strefowej klimy?
Reggi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Grzegorz.. może Ci się przyda http://www.audiworld.com/tech/int48.shtml
wrclaguna Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 .... ale klimatyzowany schowek nie wychodzil TYLKO z opcja 3-strefowej klimy? Tak Grzegorz.. może Ci się przyda http://www.audiworld.com/tech/int48.shtml Tez to robilem u siebie w moim B6 ...no i B8 tyżżżż bedzie Tylko nie mogę znalezc numeru tej rurki w ETCE do B8 p.s. Dzis nie przyszły jeszcze poduszki z TT i A8 [br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 15:15_________________________________________________ Przyłącze chłodzenia podręcznego schowka przy pojemniku zasysającym powietrze . Od 01.2008 stopniowo montowane są klimatyzatory, w których znajduje się dodatkowe przyłącze do chłodzenia podręcznego schowka. W samochodach bez chłodzenia podręcznego schowka przyłącze to jest zaślepione. W przypadku pojemnika zasysającego powietrze D z przyłączem chłodzenia podręcznego schowka C nakładka E jest ok. 3 mm dłuższa niż w wersji bez przyłącza chłodzenia podręcznego schowka C Jeśli pojemnik zasysający powietrze D z przyłączem chłodzenia podręcznego schowka C ma zostać zamontowany w samochodzie, w którym dotychczas nie było pojemnika zasysającego powietrze D z przyłączem chłodzenia podręcznego schowka C , należy skrócić czop A na obudowie elementu grzejnego z prawej strony B o ok. 3 mm (różne wersje). W samochodach z pojemnikiem zasysającym powietrze D z przyłączem chłodzenia podręcznego schowka C, ale bez wyposażenia dodatkowego w „chłodzenie podręcznego schowka“ przyłącze C należy zaślepić F. W samochodach z wyposażeniem dodatkowym w „chłodzenie podręcznego schowka“ należy usunąć zaślepkę F z przyłącza chłodzenia podręcznego schowka C. W samochodach z wyposażeniem dodatkowym w „chłodzenie podręcznego schowka“ schłodzone powietrze z klimatyzatora prowadzone jest poprzez przyłącze chłodzenia podręcznego schowka C i prowadnicę powietrza A znajdującą się na pojemniku zasysającym powietrze do podręcznego schowka. Prowadnica powietrza do podręcznego schowka uszczelniona jest przez uszczelkę z tworzywa piankowego B.
Rekomendowane odpowiedzi