virus191 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Dziś zauważyłem, że lampy są jakieś inne. Wszystkie numery są takie same na jednej i drugiej a jednak się różnią. I to w każdym świetle. Co może być nie tak ?
Golem1 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 to też zależy jakiego producenta masz lamy valeo czy bosch numery będą te same a mogą odcienia klosza się różnić.
graba83 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opcji jest kilka: -różny rok prod(jedna nowa, a jedna używka) -jedna mogła być rozebrana -jedna może sie szybciej wypalać
rastafaraj87 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 na moje dwie różne jedna starsza i bardziej ujeb...na z a3 miałem podobnie polerka powinna pomoc
virus191 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jakieś 2 tyg po napisaniu tego tematu okazało się, że prawa lampa strasznie parowała i była źle ustawiona. Po wyczyszczeniu, ustawieniu i ponownym sklejeniu są takie same.
LOKO Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 U mnie było można powiedzieć podobnie tyle tylko że chociaż lampy(Valeo) są z jednego auta to ta po stronie kierowcy była poprostu bardziej zniszczona od kamieni i innego szajstwa lecącego z drugiego pasa w czasie jazdy. Polerka wystarczyła :>
Rekomendowane odpowiedzi