Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Grupowy CHIPTUNING w EcuProject nowa lista

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie dopiszcie mnie do listy :)

RVN - A4 B5 1,9 Tdi AVG

Opublikowano
  • Autor

Panowie juz prawie komplet :>,jeszcze dwie zagubione owieczki i na rolki czas ruszac :evil:

Opublikowano

A sie chlopaki nakreciliscie na te czipsy :D

Opublikowano

Tak jak pisałem na początku nie po drodze mi do Wrocławia ale będę w połowie lipca we Wrocławiu i już się umówiłem jako pierwszy z tej listy (chociaż jeszcze nie ma 10 ale zgodzili się) w środę 19godz w czwartek pochwalę się jak wrażenia a mam do domu prawie 400km to można będzie po testować :hi:

Opublikowano

A wiecie moze Panowie jak to bedzie robione? Kazde auto na inny dzien czy sped krotko mowiac?

W tygodniu takze da sie umowic? Ile bedzie trwac cala operacja? :>

Opublikowano

Witam.

Mam A4 B7 1.9 TDI BRB 115 kucyków i koleś w Kielcach w następnym tygodniu ma mi wgrać nowe mapy za jedyne 600 zł, może ktoś jest chętny?? Z tego co wiem to chwalą kolesia.

Pozdrawiam

Opublikowano

to zakładaj nową listę

Opublikowano

Panowie juz prawie komplet :>,jeszcze dwie zagubione owieczki i na rolki czas ruszac :evil:

odnosnie wrocka kiedy sie umawiamy tylko ja nie chc chipsow tylko cala inna mape brd+ al + wydech 70mm fmic brak mapy ;/

ps.kupie skrzynie od brd z wybierakiem i kpl sprzeglo

Opublikowano

Tak jak pisałem na początku nie po drodze mi do Wrocławia ale będę w połowie lipca we Wrocławiu i już się umówiłem jako pierwszy z tej listy (chociaż jeszcze nie ma 10 ale zgodzili się) w środę 19godz w czwartek pochwalę się jak wrażenia a mam do domu prawie 400km to można będzie po testować :hi:

niestety to ja sie umowilem jako pierwszy ,tez sroda ale 15: 30 :evil:

Opublikowano

niestety to ja sie umowilem jako pierwszy ,tez sroda ale 15: 30 :evil:

to może się spotkamy :hi:

Opublikowano

Witam.

Proszę o dopisanie mnie do listy Audi A4 1.9TDI AFN

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

eeewelina dopisana :) ,dziewczyny tez lubia chipsy :decayed:

Opublikowano

nooo proszeee normalnie rewelka:) i będzie się można śmiało nacieszyć furkami:)

Opublikowano

No panie i panowie - jeszcze jedna osoba i komplet bedzie. Moze ktos ma jakis chetnych znajomych? :>

Opublikowano

ja chyba bym się zdecydował 1.8 T bfb ale termin dokładnie to kiedy bo widzę że tu różnie z tym ???

Opublikowano

*milo222 - termin ustalasz indywidulanie ale podejrzewam ze jesli sie zdecydujesz i porozmawiasz z ECU to nie bedzie zadnego problemu. Jesli jakies beda to zawsze ewentualnie mozesz zostawic jakas symboliczna zaliczke :P

Opublikowano

czyli mogę ustalić sobie termin po 23 lipca - jeżeli tak to można mnie zapisać

pytanie drugie co się stanie jeżeli samochód nie miał robionych logów i nie wiem czy wsio jest na 100% ok i np nie będzie - niby jeździ ok ale nigdy nie wiadomo :przebiegly:

Opublikowano

No to ja więc naświetle troszke sprawę.. a mianowicie dzwoniłem dzisiaj do Patryka i powiedział mi że musi być pewnych 10 osób a nawet 11 które się nie wycofają i wtedy będzie mógł zamknąć liste i zacznie się umawianie na terminy mi odpowiada najbardziej ta sobota i powiedział że nie ma problemu tylko chodzi o to aby Ci którzy się zapisali bądź zapiszą (co dla nas najważniejsze) nie wycofali się. Więc proszę w imieniu własnym i osób które poważnie o tym myślą aby zabrali się w garść i dokonali swego, żeby nie było niejasności. Czekamy więc na minimum 1 osobę bądź więcej o działajmy:) Panie i Panowie :)

Opublikowano

*milo222

- z terminem wydaje mi sie ze nie ma problemu

- jesli wyjdzie cos nie halo podczas diagnostyki to albo placisz tylko za vagowanie i sie wycofujesz albo naprawiasz i przyjezdzasz ponownie

Opublikowano

no więc milo222 w Tobie siła teraz i można by komplecik zgłosić a terminy to już idywidualnie chłopaki mogą ok 3-4 aut na dzień zrobić