Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Grupowy CHIPTUNING w EcuProject nowa lista

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no mi niestety nie udało się dzisiaj załatwić sprawy ale już szykuje sobie wolne na przyszłą sobotę i udam się na show:)

Góral65 jak wrażenia po zabiegu?

Opublikowano

mozna sie umawiac juz ?ile sie czeka na umowienie ? bo nie wiem czy juz czas :) a moja niunia juz chce sie źrebic :D tylko boje sie ze ciąża zagrożona i nie bedzie nowych koników :D

Opublikowano

Góral65 jak wrażenia po zabiegu?

Całkiem inne autko bardzo czuły na gaz :good: chociaż nie mam wielkiej różnicy było w serii 124,9km chociaż z oznaczenia 116km a po 142,2 warto było nie jestem zwolennikiem piractwa ale lubię jak mam rezerwę pod nogą :hi:

Opublikowano
  • Autor
mozna sie umawiac juz ?ile sie czeka na umowienie ? bo nie wiem czy juz czas smiley a moja niunia juz chce sie źrebic grin tylko boje sie ze ciąża zagrożona i nie bedzie nowych koników grin

Ja mysle,ze smialo mozesz dzwonic i sie umawiac,kwestia wolnego terminu,ja bede dzwonil w pon i mam nadzieje,ze szybko doloze do stajni nowe stadko :decayed:

Opublikowano
mozna sie umawiac juz ?ile sie czeka na umowienie ? bo nie wiem czy juz czas smiley a moja niunia juz chce sie źrebic grin tylko boje sie ze ciąża zagrożona i nie bedzie nowych koników grin

Ja mysle,ze smialo mozesz dzwonic i sie umawiac,kwestia wolnego terminu,ja bede dzwonil w pon i mam nadzieje,ze szybko doloze do stajni nowe stadko :decayed:

ja dzwoniłem w sobotę to ledwo na czwartek się załapałem :thumbup:

Opublikowano
  • Autor
ja dzwoniłem w sobotę to ledwo na czwartek się załapałem thumbup

To napiete grafiki maja,zobaczymy moze mi lepej pojdzie :>

Opublikowano

jak tam z ta lista wyszlo ile osob jest ? bo ja jak pisalem zrobilem logi wczoraj i straszne mam przeladowanie , zlapalem notlaufa podczas 1 loga dynamicznego wiec straszna lipa .... narazie na forum napisali ze niby turbo do czyszczenia ;( wiec moje chipowanie jest narazie pod znakiem zapytania , jezeli nie zdaze dojsc do ladu z autem to bede zmuszony odpuscic , jak to jest z lista jest wiecej niz 10 osob ? nie bedzie problemu jak odpadne ? jak to jest dogadne ? ale przeciez z notlaufami nie pojade na chipowanie ;(

Opublikowano

Już jestem umówiony, czwartek godz 17:00 :>

Opublikowano

Jestem umówiony na wtorek (26/07) na 15.30. Jutro jadę na samą diagnostykę.

Opublikowano
  • Autor
jak tam z ta lista wyszlo ile osob jest ? bo ja jak pisalem zrobilem logi wczoraj i straszne mam przeladowanie , zlapalem notlaufa podczas 1 loga dynamicznego wiec straszna lipa .... narazie na forum napisali ze niby turbo do czyszczenia cry wiec moje chipowanie jest narazie pod znakiem zapytania , jezeli nie zdaze dojsc do ladu z autem to bede zmuszony odpuscic , jak to jest z lista jest wiecej niz 10 osob ? nie bedzie problemu jak odpadne ? jak to jest dogadne ? ale przeciez z notlaufami nie pojade na chipowanie cry

Narazie jest 11 osob,lista nadal otwarta,jak ci sie uda auto naprawic to ok a jak bedzie jakis problem to trudno,przeciez nikt ci glowy nie urwie za to ze sie wycofasz,pewnych rzeczy nie da sie przewidziec.

Poza tym dzisiaj sie umowilem na poniedzialek 25.07. - 15.30 na program.

Opublikowano

AMON możesz już mnie dopisać do listy. Załatwiłem co miałem załatwić i już mam czas na nową porcje koksu dla mojego AVF

(stara porcja już mi sie znudziła...)

Zadzwonię zaraz do Patryka i odrazu ustawie się na termin.

aktualizacja:

ustawiłem się na środę (26.07) na 17

Opublikowano
  • Autor

Smoku ciesze sie ze udalo ci sie zalatwic swoje sprawy pozytywnie :) ,teraz twoja maszyna moze przyjac tyle koksu ile tylko zdola :decayed: pzdr

Opublikowano

Kolego to sie spotkamy bo ja mam jutro na 1700 :P:P:P

Opublikowano

Kolego to sie spotkamy bo ja mam jutro na 1700 :P:P:P

ok mozemy juz po stanac gdzies na kresce ,zobaczymy jaka bedzie roznica :decayed:

Opublikowano

Smoku ciesze sie ze udalo ci sie zalatwic swoje sprawy pozytywnie :) ,teraz twoja maszyna moze przyjac tyle koksu ile tylko zdola :decayed: pzdr

hehehe właśnie problem polega na tym że muszę zrobić nowy program bo obecnie mam trochę za dużo koksu :kox: :kox: :kox:

moich koni nikomu nie oddam! , mam nadzieje że chłopaki z ECU zrobią co trzeba i kilka nowych źrebaków pojawi się w stadninie avf ;)

Opublikowano

noiii jestem umówiony Sobota godz. 14:30 :)

zobaczymy co pokaże to moje wozidło:)

pzdr:)

Opublikowano
  • Autor

Jest dobrze :>

-wszyscy juz mam nadzieje maja poumawiane terminy

-lista 10,nawet troche ponad kompletna,

-plan sie powiodl

ale w 100 % bede zadowolony po programie :tongue4:

Opublikowano

a czy ja jestem zapisany ? bo wyczyszcze turbo i jak bedzie ok to bym sie zachipowal :evil:

Opublikowano
  • Autor

Trezor jestes zapisany,ale po twoich wypowiedziach myslalem,ze odpuszczasz,z listy nie zniknales takze jak bedzie maszyna zdolna to jak najbardziej mozesz dzwonic i umawiac termin na chipsa,pzdr.