Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Grupowy CHIPTUNING w EcuProject nowa lista

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
. amatorzy z Jetroniku...

Przepraszam ze wtrace sie w tym temacie...

Robiles u nich czy tylko z opowiesci o amatorstwie wiesz???

Opublikowano

Witajcie ja już po wirusiku:) widać że koledzy znają sie na rzeczy a nie jak np. amatorzy z Jetroniku...

oto wyniki:)

Seria: 127,8KM @ 3940rpm Tq 320,7Nm @1919rpm

Mod: 157,6KM @ 4200rpm Tq 364,6Nm @2241rpm

autko od razu inaczej chodzi :kox::) ciekawe jak będzie ze spalaniem:)

1. popraw profil bo od kiedy 2001 był AVF ??

2. Ja też jestem ciekawy skąd takie info o Jetroniku ?

Opublikowano

skąd pewnośc czy nie zmieniana motorownia :naughty:

Opublikowano

skąd pewnośc czy nie zmieniana motorownia :naughty:

a stąd że byłem u nich na pełnej diagnostyce silnika i zawieszenia i stwierdzili że wszystko jest ok a tak nie było. Co do silnika to wydawało mi się że mam AVF a o wymianie motoru nic nie wiem ;( . PS. Nie wiem czy można się tym wynikiem pochwalić czy nie ale napiszę:) po wirusiku na tracie Wrocław - Łódz przy predkości 90-120Km\h spalił mi 4,6L na 100km :)

Opublikowano

adrex7 to ze pojechales seryjnym autem na diagnostyke silnika i powieddzieli ci ze jest ok, tyle ze pod katem serii, wcale to nie znaczy ze jest ok pod wzgledem tuningu. tak jak i to ze jesli ktos wymienil ci cos w silniku przy okazji tuningu nie znaczy ze musialbys to wymieniac jezdzac seria... silnik pracujac na programie pracuje w innym zakresie pomiarowym czujnikow jak i wykonawczym roznego rodzaju elektrozaworow. jednakze wiekszosc czujnikow a w szczegolnosci przeplywke mozna nadpisac w ecu tak by jej odchylka od nowosci nie rzutowala na cokolwiek i to tuner decyduje czy wymienic czy poprawic. mozna sie domyslac ze w bob poradzilby sobie z tym programowo.

reasumujac jest tylko jedna firma ktora mogla o jetroniku powiedziec amatorzy... wszyscy wiemy ktora :kox: co nie zmienia faktu iz kultura wymaga nie obrabiac du.. konkurencji bo costam :hi:

EOT

Opublikowano

mozecie mi powiedziec ile wzieili wam za chip do ab b6 ?

bo planuje sobie zrobic i gdzies indziej we wrocku mi powiedizeli 1200zl

z hamownia przed i po chipie i w tym diagnostyka silnika

jestesscie zadowoleni z tego ecu project?

Opublikowano

były podawane ceny w tym temacie poszukaj chyba 800zł do twojego :hi:

Opublikowano
  • Autor

mozecie mi powiedziec ile wzieili wam za chip do ab b6 ?

bo planuje sobie zrobic i gdzies indziej we wrocku mi powiedizeli 1200zl

z hamownia przed i po chipie i w tym diagnostyka silnika

jestesscie zadowoleni z tego ecu project?

Cennik:

W tym roku postanowiliśmy rozgraniczyć ceny na sterowniki aby nie pokrzywdzić te najstarsze auta choć z nimi tak na prawde jest najwięcej roboty:0

Za silniki :

1) 1,9tdi EDC 15 VP(na pompie) - cena 700zł

2) 1,9tdi EDC15+ PD - cena 800zł

3) 1,9tdi EDC16 -900zł

4) 2,0TDI EDC 16 -950zł

5) 2,0TDI PPD Siemens -1100zł

5) 3,0tdi EDC16 - 1200zł

6) najnowsze sterowniki EDC 17- od 1500zł do 1900zł w zależności od typu sterownika i auta

7) 1,8T-1200zł

8) 2,0tfsi-1400zł

Jak bylem to Mirek mowil,ze ceny ulegna zmianie w niedlugim czasie,ale jeszcze nie wiem czy juz je wprowadzili,takze musisz zadzownic i zapytac a jesli chodzi o moje zadowolonie z ecu to moge powiedziec,ze jest :good:

Opublikowano

Ja sie do listy dopisuje i dalej liste kopiuje i wrzucam na forum vwgolf.pl aby tam grupowe chipowanie bylo kontynuowane pozdrawiam Omar 1.9 tdi alh

Opublikowano
  • Autor

Ja sie do listy dopisuje i dalej liste kopiuje i wrzucam na forum vwgolf.pl aby tam grupowe chipowanie bylo kontynuowane pozdrawiam Omar 1.9 tdi alh

Kolego Omar,mam nadzieje,ze nie Omar Kadafi :tongue4:a napisales podanie,wyslales zdjecia,spytales czy moglbys skopiowac liste i zamiescic ja na forum golf.pl,I don't think so :mysli:

Opublikowano

Witajcie koledzy,

chciałbym się dopisać o ile to jeszcze możliwe@ TDI 1.9 101KM AXR

Opublikowano

AMON rozmawialem na ten temat nie z toba a z Danielem z EcuProject i prosil zeby kontynuowac ta sama grupowke na forum vwgolf.pl

dla zainteresowanych a nie dla czepialskich oto link

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=53&t=425123

dopisywac sie juz tam...

Opublikowano

Aleś chłopie ułatwił.Trzeba się rejestrować,bo bez zalogowania nic nie zdziałasz.

Opublikowano
  • Autor

AMON rozmawialem na ten temat nie z toba a z Danielem z EcuProject i prosil zeby kontynuowac ta sama grupowke na forum vwgolf.pl

dopisywac sie juz tam...

Jak rozmawiales z Danielem to spoko,tez mam do niego telefon,ale Daniel nie zalozyl tej listy i nie nakrecal ludzi na chipowanie ani nie monitorowal tematu,takze kulturnie moglbys zglosic swoje intencje i tutaj,zreszta czemu nie mozecie zalozyc sobie listy na forum golfa od poczatku?Wystarczyloby pare slow:ze lista,ze grupowe,my z golfa,gadalem z Danielem itd, zeby sie dogadac,jesli ta lista ma wam pomoc to mozesz kontynuowac na golf.pl i jeszcze jedno poza linkiem do strony taka mala formalnosc,moglbys podac haslo.Poza tym nie widze potrzeby zeby ludzie z a4 klubu sie tam logowali i wpisywali skoro moga zrobic to tutaj.Podsumowujac moje wywody osoby zainteresowane chipowaniem z a4 Klubu niech zglaszaja sie tutaj w temacie na chipowanie a na forum.golf.pl powolujac sie na ta sama liste u siebie i mysle ze bedzie dobrze.

Opublikowano

dopisywac sie juz tam...

Jak rozmawiales z Danielem to spoko,tez mam do niego telefon,ale Daniel nie zalozyl tej listy i nie nakrecal ludzi na chipowanie ani nie monitorowal tematu,takze kulturnie moglbys zglosic swoje intencje i tutaj,zreszta czemu nie mozecie zalozyc sobie listy na forum golfa od poczatku?Wystarczyloby pare slow:ze lista,ze grupowe,my z golfa,gadalem z Danielem itd, zeby sie dogadac,jesli ta lista ma wam pomoc to mozesz kontynuowac na golf.pl i jeszcze jedno poza linkiem do strony taka mala formalnosc,moglbys podac haslo.Poza tym nie widze potrzeby zeby ludzie z a4 klubu sie tam logowali i wpisywali skoro moga zrobic to tutaj.Podsumowujac moje wywody osoby zainteresowane chipowaniem z a4 Klubu niech zglaszaja sie tutaj w temacie na chipowanie a na forum.golf.pl powolujac sie na ta sama liste u siebie i mysle ze bedzie dobrze.

racja :good:

Opublikowano

dopiszcie i mnie :wink4:

Piechol 1.9 TDI BLS

Opublikowano
  • Autor

dopiszcie i mnie :wink4:

Piechol 1.9 TDI BLS

Piechol na liscie,reszta wiadomo jak postepowac :)

Opublikowano

Czy jest jeszcze możliwość dopisania się do listy? Ustawiam się na solówkę w Dynosofcie w Katowicach tam zaśpiewali mi 1200zł za Chipa do mojej niuni.Jak tutaj byłaby cena ?

Opublikowano

Czy jest jeszcze możliwość dopisania się do listy? Ustawiam się na solówkę w Dynosofcie w Katowicach tam zaśpiewali mi 1200zł za Chipa do mojej niuni.Jak tutaj byłaby cena ?

Opublikowano
  • Autor

Potwierdzam :decayed: