pastaldo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 jak w temacie. To będzie na prezent. Obdarowywana chciała by cos z qwerty ale nie jest to wymóg. Zalezy na tym żeby był to dobry sprawdzony tel. Ja zaproponowałem: SE XPERIA X8 ok 450zł SE XPERIA X10 mini pro ok 550zł z qwerty Co jeszcze byście polecili?
kubson Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 LG GT540, Android robi tu niewiarygodna robote Sam go posiadam i mogę polecić
morsdicti Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Xperia mini to dla kobiet .... zreszta na takim malym ekranie dotykowym gówno zrobisz tak po prawdzie .... ja polecam HTC Wildfire .... nic innego z Androidem i taką rozdzielczością nie znajdziesz za taką kasę ...
pastaldo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 to własnie na prezent dla siostry jest w liceum
pastaldo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 Kupiony SE Xperia X10 mini pro Obdarowywana podjęła taką decyzję. Moża zamknąć. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi