danielo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam klubowiczów czy ktoś z Was robił sam dymione lampy.Szukam po forum ale nic nie znalazłem.Kupiłem w sklepie specjalny spray do tego ale niewiem jak się za to zabrać.Pomoże ktoś.
variocustoms Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jakiej firmy spray kupiłeś? musisz lampy dokładnie umyć odpowiednim specyfikiem a potem siknąć bezbarwnym Primerem (specjalny podkład do plastików) potem w zależności od pożądanego przyciemnienia siknąć lampy, nie zrób zacieków, ja jak malowałem to postawiłem obe lampy obok siebie żeby powłoka była zbliżona co do grubości ja używałem Folia-Tec ale Motip ma też odpowiednie zestawy
OnasiS Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 malowałem mnóstwo juz lamp wystarczy dobrze odtłuścić i malować. Dobrze wymieszac , robić w zamknietym pomieszczeniu. Najlepiej zdemontowac lampy i nakładać równomiernie cienkie wartwy. Malujesz jedna lampe potem druga odczekujesz jednego papierosa i nastepna az do efektu jaki chcesz uzyskac. Powodzenia. Jak cos pytaj
I r o Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 używałem motipa bez podkładów (warunek-dobrze odtłuścić), trzymał się cztery lata potem sprzedałem auto co do samego malowania to tak jak kolega wspomniał wyżej
danielo Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 No tak ale ja niepalący po jakim czasie można je spowrotem zamontować wystarczy 24h? Jutro zerknę jakiej firmy jest ten spray.
Remik-A4 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Spray E-Tech jest bdb :good: i taniiiii :gwizdanie: tu wiecej widac - http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163060.165
Gelooo Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 ja mam motipa i tez dobrze dymil ale kierunki pamietaj zeby nie przesadzic bo co mile dla oka po malowaniu to jak zaswieci moze byc cienko widoczne
kadafi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 witam wszystkich mam takie pytanko uzywal ktos moze takiego spreyu do lamp? http://allegro.pl/lakier-spray-do-kloszy-lamp-czerwony-i1675326894.html szybciej mialem pomalowane lampy na czarno ale sprey byl z firmy E-tech"super jakosc"kupilem go na e-bay-u ale jak teraz chcialem zamowic to wszyscy mi pisza ze do Irl nie wysla bo to puszka pod cisnieniem i to zabronione,bede w Polszy i zastanawiam sie czy warto kupic tej firmy czy jets ok? z gory wielkie dzieki pozdrawiam
oldak777 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jak na moje, fajny bajer, o ile uzywa się go rozsądnie. Sam nigdy tego nie uzywałem, ale słyszałem ze działa tak jak powinno Tylko lepiej kupic cos pozadnego i markowego jak mamy wymazać sobie tym lampy. Jak myslisz, jakie koszta będą większe, te od butelki plynu za 20 zł? Czy te od wymiany lamp xD
rocco26l Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Wrzucił by ktoś zdjęcie jak wyglądają tyle lampy po zadymieniu własnej roboty
Autocolorshift Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 soprano...własnie mialem pisac,że lepiej okleic folią, robilem klientom takie zabiegi i wszystko jest ok, przepuszczalnosc swiatla prawie sie nie rozni od oryginalu
rocco26l Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 a w b6 nie będzie problemu z oklejeniem tylnych lamp ???? Jaka cena tej foli i czy są różne odcienie ??? chciałem taki lajtowy możecie przesłać jakieś stronki gdzie są dostępne ???
blaszczuEL Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 http://s27.postimg.org/5uk35j08z/IMAG0363.jpgfolia Ja bym się zdecydował na max ściemnienie bo tak jak tutaj wyglądają jakby były brudne - średnio mi podchodzą
Rekomendowane odpowiedzi