diman Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja chcę jeszcze jedno, ale tatuś boi się że będzie miał w domu same baby spoko to zamienimy się ze Stasiem ja będę od chłopczyków a on ciachnie dziewczynkę dla mnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja mam same baby i jakoś żyję :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja chcę jeszcze jedno, ale tatuś boi się że będzie miał w domu same baby spoko to zamienimy się ze Stasiem ja będę od chłopczyków a on ciachnie dziewczynkę dla mnie :gwizdanie: Nieźle żeś wykombinował ,tylko jest jedno małe ale .....ciekaw jestem jak na tenTwój sprytny plan zapatrują się Wasze "połowice " [br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 08:49_________________________________________________ Ja mam same baby i jakoś żyję :gwizdanie: Ja jeszcze nie wiem ,czy też tak nie będę miał bo o płci maleństwa nic przy usg lekarz nie mówił jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja chcę jeszcze jedno, ale tatuś boi się że będzie miał w domu same baby spoko to zamienimy się ze Stasiem ja będę od chłopczyków a on ciachnie dziewczynkę dla mnie :gwizdanie: Nieźle żeś wykombinował ,tylko jest jedno małe ale .....ciekaw jestem jak na tenTwój sprytny plan zapatrują się Wasze "połowice " [br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 08:49_________________________________________________ Ja mam same baby i jakoś żyję :gwizdanie: Ja jeszcze nie wiem ,czy też tak nie będę miał bo o płci maleństwa nic przy usg lekarz nie mówił jeszcze z własnego doświadczenia wiem, że nie mają nic przeciwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja chcę jeszcze jedno, ale tatuś boi się że będzie miał w domu same baby spoko to zamienimy się ze Stasiem ja będę od chłopczyków a on ciachnie dziewczynkę dla mnie :gwizdanie: Nieźle żeś wykombinował ,tylko jest jedno małe ale .....ciekaw jestem jak na tenTwój sprytny plan zapatrują się Wasze "połowice " [br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 08:49_________________________________________________ Ja mam same baby i jakoś żyję :gwizdanie: Ja jeszcze nie wiem ,czy też tak nie będę miał bo o płci maleństwa nic przy usg lekarz nie mówił jeszcze z własnego doświadczenia wiem, że nie mają nic przeciwko Ty nie masz żadnego doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja chcę jeszcze jedno, ale tatuś boi się że będzie miał w domu same baby spoko to zamienimy się ze Stasiem ja będę od chłopczyków a on ciachnie dziewczynkę dla mnie :gwizdanie: Nieźle żeś wykombinował ,tylko jest jedno małe ale .....ciekaw jestem jak na tenTwój sprytny plan zapatrują się Wasze "połowice " [br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 08:49_________________________________________________ Ja mam same baby i jakoś żyję :gwizdanie: Ja jeszcze nie wiem ,czy też tak nie będę miał bo o płci maleństwa nic przy usg lekarz nie mówił jeszcze z własnego doświadczenia wiem, że nie mają nic przeciwko jasne :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja chcę jeszcze jedno, ale tatuś boi się że będzie miał w domu same baby spoko to zamienimy się ze Stasiem ja będę od chłopczyków a on ciachnie dziewczynkę dla mnie :gwizdanie: Nieźle żeś wykombinował ,tylko jest jedno małe ale .....ciekaw jestem jak na tenTwój sprytny plan zapatrują się Wasze "połowice " [br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 08:49_________________________________________________ Ja mam same baby i jakoś żyję :gwizdanie: Ja jeszcze nie wiem ,czy też tak nie będę miał bo o płci maleństwa nic przy usg lekarz nie mówił jeszcze z własnego doświadczenia wiem, że nie mają nic przeciwko :good: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja chcę jeszcze jedno, ale tatuś boi się że będzie miał w domu same baby spoko to zamienimy się ze Stasiem ja będę od chłopczyków a on ciachnie dziewczynkę dla mnie :gwizdanie: Nieźle żeś wykombinował ,tylko jest jedno małe ale .....ciekaw jestem jak na tenTwój sprytny plan zapatrują się Wasze "połowice " [br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 08:49_________________________________________________ Ja mam same baby i jakoś żyję :gwizdanie: Ja jeszcze nie wiem ,czy też tak nie będę miał bo o płci maleństwa nic przy usg lekarz nie mówił jeszcze z własnego doświadczenia wiem, że nie mają nic przeciwko :good: :polew: :polew: ZBĘDNY SPAM BĘDZIE USUWANY Tymczasem Kędzior . Arturoo . Stanley . na opamiętanie się po kwadracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Dziewiczy kwadracik :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja chcę jeszcze jedno, ale tatuś boi się że będzie miał w domu same baby spoko to zamienimy się ze Stasiem ja będę od chłopczyków a on ciachnie dziewczynkę dla mnie :gwizdanie: Nieźle żeś wykombinował ,tylko jest jedno małe ale .....ciekaw jestem jak na tenTwój sprytny plan zapatrują się Wasze "połowice " [br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 08:49_________________________________________________ Ja mam same baby i jakoś żyję :gwizdanie: Ja jeszcze nie wiem ,czy też tak nie będę miał bo o płci maleństwa nic przy usg lekarz nie mówił jeszcze z własnego doświadczenia wiem, że nie mają nic przeciwko :good: :polew: :polew: ZBĘDNY SPAM BĘDZIE USUWANY Tymczasem Kędzior . Arturoo . Stanley . na opamiętanie się po kwadracie dobrze, że nie karny k.u.t.a.s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 a miało być o tacierzyństwie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 a miało być o tacierzyństwie :> jakby nie Miszka ,musi zasiac bo nas nie zrozumie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dziś moja mała idzie pierwszy dzień do przedszkola Ciekawe jaka będzie jej reakcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Dziś moja mała idzie pierwszy dzień do przedszkola Ciekawe jaka będzie jej reakcja i jak ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Kurde żadnych problemów :> Poszła do sali jak by chodziła tam już kilka lat. Jak moja po nią przyszła po południu to jej powiedziała że ona jeszcze nie chce iść do domu :> Dziś tak samo chętnie szła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 moja siostra (4lata) tez do przedszkola chetnie smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 nie ma to jak nadrobić spam a ten uśmiech Mirona mówi sam za siebie to kiedy pijemy tego John'ego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 moja siostra (4lata) tez do przedszkola chetnie smiga jeszcze jakieś 5 latek i będziecie w jednej klasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 moja siostra (4lata) tez do przedszkola chetnie smiga jeszcze jakieś 5 latek i będziecie w jednej klasie a je*nac ci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 moja siostra (4lata) tez do przedszkola chetnie smiga jeszcze jakieś 5 latek i będziecie w jednej klasie a je*nac ci? Cwaniak bo dzieci nie można bić :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi