Opublikowano 19 Października 201312 l odeszły wody - siedzę i czekam na dalsze instrukcje kiedy wyruszać do szpitala mam nadzieję, że szybko pójdzie... PS. W zamrażarce juz chłodzi się amuniacja na wieczór
Opublikowano 19 Października 201312 l no to trzymamy kciuki nawet w stopach To ja też wysłane z one v
Opublikowano 19 Października 201312 l no to trzymamy kciuki nawet w stopach To ja też lwysłane z one v To jeszcze jedna para kciuków dołącza sie:decayed: Jestes-byłeś przy porodzie???
Opublikowano 19 Października 201312 l Stasiu powodzenia dla Basi i dla Ciebie trzymamy tu rodzinnie kciuki
Opublikowano 19 Października 201312 l Nie odzywa się w wątkach to moze akurat coś rezają teraz Wysłane z telewizora Note2
Opublikowano 19 Października 201312 l Stanley gratki , sorki ale nie wytrzymałem :drunk::drinks: Ja też Gratuluje i buziaki dla Baśki ... no to psssyyytttt Wasze zdrowie ... Wysłane z telewizora Note2
Opublikowano 19 Października 201312 l No to GRATULACJE Stasiu...uściskaj Basię od Nas i aby dzidzi zdrowo rosło ...zdrówko za "WAS":drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
Opublikowano 19 Października 201312 l Adaś godz 18:28 3700gr 58cm ( poród to jest jednak żywioł ) Choć poszło szybciej niż ostatnio To psyt, pyrsk itp kto ma ochotę niech wpada Zaraz wyciągamy amunicję
Opublikowano 19 Października 201312 l Adaś godz 18:28 3700gr 58cm ( poród to jest jednak żywioł ) Choć poszło szybciej niż ostatnio To psyt, pyrsk itp kto ma ochotę niech wpada Zaraz wyciągamy amunicję Jeszcze raz, GRATULACJE ! ! ! Ps. Gdyby nie stan wskazujący to bym przyjechał