olovski Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 siemka Panowie mam problem z Fabia od mojej wszystko fajnie chodzi ale zbiera bieżnik z kol z tylu od srodka w czym jest problem lozyska z piastami wymienilem, amort nowe i w sumie nie wiem co jeszcze moze byc przyczyna belka prosta jest tam jeszcze cos takiego jak czop prowadzacy przykrecony do belki na niego wchodzi piasta z lozyskiem nie widac zeby bym krzywy ale nie ma jak sprawdzic a jeden kosztuje ponad 300zl i nie wystepuje w zamienniku zanim poloze 6 stowek na nie moze ktos poradzi co jeszcze moze byc przyczyna dzieki za wszelkie info i porady
olovski Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 A masz obniżone auto? nic a nic wszystko seria
olovski Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 z tylu nie ustawie jest belka wiec na sztywno wszystko :/
olovski Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 Auto dzwona nie miało ? nie nie widac zadnych napraw lakierniczych ori warstwa lakieru spod tez ok jest mozliwe zeby po nie wiem najechaniu na jakas wieksza dziure na wydupionych amorkach wygiac ten czop od belki nic innego nie przychodzi mi do glowy
olovski Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 nie nic nie ma z gumy to kawalek blachy z walkiem na ktory wchodzi piasta z lozyskiem przykrecony na 4 sruby do belki wszystko stalowe [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 22:37_________________________________________________ Uploaded with ImageShack.us
Rekomendowane odpowiedzi