Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Twardy podłokietnik.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Czy ma ktoś pomysł na zbyt twardy podłokietnik przy drzwiach od strony kierowcy,bo mnie już łokieć boli.

Opublikowano

podłóż sobie jaśka :> :polew:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Raczej nie ma na to sposobu, chyba że sobie jakiś materiał tam przyczepisz miękki ale będzie to wioskowo wyglądać :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Witam.

I tu macie rację dziwny wątek.

Opublikowano

podłóż sobie jaśka :> :polew:

nie wiem czemu to ma byc smieszne powazniem ozna jakiegos malego jaska kupic i jak wysiadasz to rzucasz go do schowka i tyle :)

Opublikowano

Przyklej sobie w tym miejscu gąbkowy zmywak do naczyń , na taśme dwustronną :bag:

zmywak.jpg

Opublikowano

Przyklej sobie w tym miejscu gąbkowy zmywak do naczyń , na taśme dwustronną :bag:

zmywak.jpg

:polew: :polew: :polew: albo czasami otwórz szybę i daj łokciowi pooddychać :mysli: zimny łokieć :kox:

Opublikowano

małą poduszeczkę i na rzep przyczepiać jak jedziesz daleko :cool1:

Opublikowano

Ręce w czasie jazdy trzyma się na kierownicy 13.45 więc problem łokcia odpada :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ręce w czasie jazdy trzyma się na kierownicy 13.45 więc problem łokcia odpada :polew: :polew: :polew:

to bym je miał chyba 2 razy dłuższe od zwisania :przebiegly::polew: :polew:

Opublikowano

qr**, no nie ma co, ale na Was to zawsze można liczyć :polew:

Raczej koledze odechce się zadawania nieprzemyślanych pytań :decayed:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 10:24_________________________________________________

to bym je miał chyba 2 razy dłuższe od zwisania

No to rozwiązałeś problem facetów z małym przyrodzeniem. Nie używać gadżetów z sex shopów, tylko nie nosić bielizny, wtedy wydłuży się od zwisania :polew:

Opublikowano

cholera, no nie ma co, ale na Was to zawsze można liczyć :polew:

Raczej koledze odechce się zadawania nieprzemyślanych pytań :decayed:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 10:24_________________________________________________

to bym je miał chyba 2 razy dłuższe od zwisania

No to rozwiązałeś problem facetów z małym przyrodzeniem. Nie używać gadżetów z sex shopów, tylko nie nosić bielizny, wtedy wydłuży się od zwisania :polew:

Zawsze do usług :tongue4::polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Witam. Koledzy co do jazdy to ja z tego mam emeryturę i dlatego mam wrażliwe łokcie.

Opublikowano

Witam. Koledzy co do jazdy to ja z tego mam emeryturę i dlatego mam wrażliwe łokcie.

Widzisz, więc problem jest w Twoich łokciach a nie w samochodzie. Ale jest rozwiązanie. W sklepie sportowym bez problemu kupisz takie ochraniacze na łokcie dla ludzi jeżdżących na rolkach i tym podobnych i po sprawie.

Opublikowano

Widzisz, więc problem jest w Twoich łokciach a nie w samochodzie. Ale jest rozwiązanie. W sklepie sportowym bez problemu kupisz takie ochraniacze na łokcie dla ludzi jeżdżących na rolkach i tym podobnych i po sprawie.

troche dziwne rozwiązanie :mysli:Pozatym takie nałokietniki przeszkadzają w ruchliwości co może nie mieć pozytywnego wpływu na jazdę :chytry: Co do tego na drzwiach to nie wiem co poradzic ale z tym podłokietnikiem na środku to moze pogadać z jakims tapicerem żeby na tej klapce obszył z jakimś grubszym wypełnieniem co było by rozwiązaniem :chytry::przebiegly:

Opublikowano

Może bandaż elastyczny - trochę mniej inwazyjne niż ochraniacze na rolki :wink4:

Opublikowano

powiem Wam, że już dawno tak się nie uśmiałem czytając jakikolwiek inny wątek na tym forum :) ....wydaje mi się, że pastaldo ma rację.....tapicer.

Opublikowano
  • Autor

Witam. Otóż panowie problem rozwiązał się sam,przytyłem i po kłopocie.

Opublikowano
:decayed: Szybko się Tobie przytyło :polew: