Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] A4 B5 1.9TDI + GTB17 + 0.240Firad + 107J+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czopek wsadzony w Krakowie w TTC. Po dwóch tygodniach od programu hamownia dzisiaj została zaliczona. Załączam jej wynik i proszę o ocene programu:) dziekuje :good:

wykresrls.th.jpg

Edytowane przez radimm

Opublikowano

standardzik ;) jest ok :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Duża jest teraz różnica w jeździe?

Opublikowano

tylko program robiłeś ?

Opublikowano
  • Autor

jak narazie tylko program. W planach standardowy zestaw skauta - 216 + AWX/BRD. Roznica jest duza. Wiadomo rakieta to nie jest, ale mozna spokojniej na trasie wyprzedzac. Zwlaszcza elastycznosc 4 sie poprawila, tak mi sie wydaje. Ogolnie wszystkim wahajacym sie czy warto robic program,czy nie to polecam :)

Opublikowano

jak narazie tylko program. W planach standardowy zestaw skauta - 216 + AWX/BRD. Roznica jest duza. Wiadomo rakieta to nie jest, ale mozna spokojniej na trasie wyprzedzac. Zwlaszcza elastycznosc 4 sie poprawila, tak mi sie wydaje. Ogolnie wszystkim wahajacym sie czy warto robic program,czy nie to polecam :)

a ile Cie kosztowalo??

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

700 + hamownia 100 = razem 800 :)

---------- Post dopisany 12-07-2012 at 15:26 ---------- Poprzedni post napisany 22-08-2011 at 11:03 ----------

Witam! Panowie odgrzewam kotleta :wink: minął prawie rok od rozpoczęcia tego wątku, przez ten czas auto przeszło parę modyfikacji: turbo AWX, wtryski 216, fmic, kolektor ssący z AWX, zaślepienie egr'a oraz wybicie katalizatora. Następnie zostało zestrojone (tak jak poprzednio) w TTC Kraków przez Daniela :decayed:

Oto wynik:

a4mod.th.jpg

Myślę że jest ok :decayed:?

Opublikowano

jak sie patrzy, to wartosci jak najbardziej realne

Opublikowano

:thumbup1: dobre mody i wynik adekwatny...

tylko dlaczego 1.9 ++?:decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehe wziąłem na chłopski rozum jeden + to sam program, ++ to wiecej modów :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

---------- Post dopisany 12-07-2012 at 15:26 ---------- Poprzedni post napisany 22-08-2011 at 11:03 ----------

Witam! Panowie odgrzewam kotleta :wink: minął prawie rok od rozpoczęcia tego wątku, przez ten czas auto przeszło parę modyfikacji: turbo AWX, wtryski 216, fmic, kolektor ssący z AWX, zaślepienie egr'a oraz wybicie katalizatora. Następnie zostało zestrojone (tak jak poprzednio) w TTC Kraków przez Daniela :decayed:

Oto wynik:

http://img198.imageshack.us/img198/695/a4mod.th.jpg

Dzwoniłem właśnie dzisiaj i powiedzieli 800 Zł + 200 zł przed i po hamownia . Może jakiś grupowy się uzbiera tuning i będzie taniej .

Minimum 3-4 auta by pasowało .

Opublikowano

hehe wziąłem na chłopski rozum jeden + to sam program, ++ to wiecej modów :decayed:

to u wielu na forum brakło by plusów:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Oto wynik:

http://img198.imageshack.us/img198/695/a4mod.th.jpg

Dzwoniłem właśnie dzisiaj i powiedzieli 800 Zł + 200 zł przed i po hamownia . Może jakiś grupowy się uzbiera tuning i będzie taniej .

Minimum 3-4 auta by pasowało .

zapytaj w temacie spotów krakowskich, bo kilku chłopaków, zastanawia się na czopkiem, może uzbierasz te 3-4 osoby

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Z ciekawości zapytam o moment jeszcze przed 2-gim strojeniem - zmieniło Ci się jakoś spalanie przed tym jak miałeś serię a po samym wirusie?

Opublikowano
  • Autor
Z ciekawości zapytam o moment jeszcze przed 2-gim strojeniem - zmieniło Ci się jakoś spalanie przed tym jak miałeś serię a po samym wirusie?

wykresrls.jpg

tu masz po samym wirusie. 142,6 KM i 317Nm. Spalanie na tym samym poziomie :wink:

Opublikowano

Trochę nie szczęśliwie użyłem słowa "moment", bo chodziło mi o czas przed drugij strojeniem a nie o Nm :)

Opublikowano
  • Autor

chyba nadal nie rozumiem pytania :decayed: chodzi Ci o czas 0-100? Czy jaki?

Opublikowano

Na najważniejsze otrzymałem odpowiedź - czyli czy po samym wirusie zmieniło się coś w temacie spalani ;)

• 2 lata później...
Opublikowano
  • Autor

Nadszedł czas na prawdopodobnie ostatni już stage do tego auta. Obecnie A4 zestrojona przez Gregora10 na gratach:

- turbo GTB17

- wtryski firad 0.240

- pompa 107j

- kilka mniej ważnych pier**l

Wynik poniżej:

wykres.png

Muszę ogarnąć mocniejsze sprzęgło, bo te z awx'a nie dalo rady więcej pociągnąć