Musashi Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Uwaga pirat na TVN Turbo, właśne oglądałem dzisiaj... Kto sie przyzna? złapali kogoś A4 B5. ktoś od nas??? he??? :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Uwaga pirat na TVN Turbo, właśne oglądałem dzisiaj... Kto sie przyzna? złapali kogoś A4 B5. ktoś od nas??? he??? :gwizdanie: tez to widzialem i gosciu cos narzekal ze auto cos nie tegos :>
EndriuGiz Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 heheh tez widzialem to kto sie przyzna ??
krzyniek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Uwaga pirat na TVN Turbo, właśne oglądałem dzisiaj... Kto sie przyzna? złapali kogoś A4 B5. ktoś od nas??? he??? :gwizdanie: tez to widzialem i gosciu cos narzekal ze auto cos nie tegos :> jak narzekał to chyba nie od nas, przeciez u nas nikt nie narzeka na a4
Hotest Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 jak narzekał to chyba nie od nas, przeciez u nas nikt nie narzeka na a4 Zdziwil bys sie przeciez a4 to nie mistrzostwo swiata tylko tani samochod
TTom3k Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 jak narzekał to chyba nie od nas, przeciez u nas nikt nie narzeka na a4 Zdziwil bys sie przeciez a4 to nie mistrzostwo swiata tylko tani samochod Zaduzo masz pieniazkow ? To sobie kup s500. A4 to tanich aut nie nalerzy wiec odpusc sobie te komentarze.
biedruch Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 jak narzekał to chyba nie od nas, przeciez u nas nikt nie narzeka na a4 Zdziwil bys sie przeciez a4 to nie mistrzostwo swiata tylko tani samochod Hahaha to pojechałeś ludziom po ambicji brawo za odwagę Choć orientacji na rynku moto to Ty nie masz, chyba że "samochód" to coś od 100 tys wzwyż ;] w tej klasie a4 jest nawet spoko, i tanie w eksploatacji
Rekomendowane odpowiedzi