asgaard Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam,Mam u siebie BNS 5 i brak zmieniarki, zastanawiam się czy byłaby możliwość podłączenia zmieniarki dvd od nowszych audi, z tego co wyczytałem mają one możliwość odtwarzania mp3, co bardzo by mi pasowało? Próbował ktoś zamontować taką zmieniarkę w samochodzie? Zabangla?ps. Wiem o istnieniu xcarlink, ale nie interesuje mnie on.
przemek4net Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 jezeli by Ci nie "zabanglalo" albo uznalbys, ze brak nazwy utworu mp3/title/ na wyswietlaczu to duza wada (moze "zmieniarka DVD" przekazuje takie informacje - nie wiem) to alternatywa jest (to jest akurat panel zestawu glosn. z fcja playera mp3 ale pewnie mozna podlaczyc z podobnym efektem cokolwiek z wyjsciem liniowym podlaczone na kable aux in/cd w radiu - kable przepchniesz pomiedzy licznikami a ta oslona pod nogami - zaznaczone strzalka) Pozdrawiam, Przemek
asgaard Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 wiem, ale nie można korzystać z navi i w tym samym czasie słuchać mp3
evil_71 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 I co z tą zmieniarką dvd, udało się podłączyć...?
mbedi Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Podłączę się pod stary jak widzę temat. Czy to radyjko odtwarza płyty DVD i na nich nagrane MP3? Na płytę CD-R wchodzi jak wiadomo 700 MB a na DVD miałbym 4,7 GB eMPetrójek. Bo chyba w tym samym czytniku chodzi płyta nawigacji DVD czy się mylę?
januszm41 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 BNS 5 czyta tylko CD, RNS-E CD i DVD
Rekomendowane odpowiedzi