Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[1.8 ADR] Słabe przyspieszenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ale taki wynik to troszke chyba nie ten teges

czemu tak sądzisz?

[ Dodano: 05-05-2007, 16:47 ]

nie mniej jednak jestem teraz ciekaw i musze to kiedys sprawdzic

szkoda, że na hamowni nie robią od razu z mocą i momentem pomiaru czasów... .

Opublikowano

tez tak "no oko" bo mam w rodzinie tez passka 2.8 4motion tip i on na katalogowo 10,1 a jak ostatnio stawalem z nim na kreske to mi jednak troszke uciekl. nieduzo ale jednak.

Opublikowano
jak ostatnio stawalem z nim na kreske to mi jednak troszke uciekl. nieduzo ale jednak.

no to "na oko" wszystko by się zgadzało. 0,5 sekundy to tak właśnie "niedużo" :lol:

Nawiasem mówiąc straszny muł ten Pasek. silnik 2.8 i 10 sekund do setki... masakra.

Opublikowano
no tip i 4motion robia swoje.

no niestety tak. Silniczek się marnuje w takiej kombinacji... . Szkoda.

Opublikowano
no niestety tak. Silniczek się marnuje w takiej kombinacji... . Szkoda.

W manualu inaczej by to wyglądało :wink:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

1.8T 8.2s do 100km/h i co jest fajne w tymm silniku max momęt przy 1750obr/min :> a konkretnego kopa dostaje przy 2500obr/min. 2.8 174km ma niezle problemy zeby nadązyc a przy spokojnej jezdzie do120km/h 7-7,5 pali :)

Opublikowano

Zrobiłęm test swojego auta i wydaje się, że 10 do setki to bez problemu tzn. ja odjechałem ze skrzyżowania wkręcając się nieco na obroty. Nie wiem tylko czy niezbyt oszczędnie go potraktowałem, ale tu skręcam, w dłoni komórka ... może można trochę lepiej. Zresztą każdy może sam policzyć bo załączam video. Koła 17 szerokość 225.

http://www.youtube.com/watch?v=CqfsjYcKnNc

Uważam, że 10 sekund bez żadnego problemu i nie nie jest to takie ważne czy 9,5 czy 10,5 bo zabawa zaczyna się poniżej 7 sekund. :cool:[br]Dopisany: 24 Marzec 2008, 18:43 _________________________________________________Znaczy carisma zbiera się troche gorzej, w audi to są dość krótkie biegi i setki na 2 nie osiąga. Znaczy w tym egzemplarzu co ja mam niestety nie. Niech każdy załączy własny odjazd ze skrzyżowania bez pisku opon to porównamy. W razie czego będę poprawiał, na razie relaksacyjnie.

Opublikowano

tak jak pisał kaziu wyścigówka to to nie jest. Trzeba było kupic honde żeby robić po 8 sekund.. To zwykły rodzinny samochód. Jak sie dobrze zmienia biegi to można spokojnie 10s zrobic...