wilku323 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Audi kupiłem pare miesięcy temu i stwierdziłem że założe gaz. Przedz założeniem chodził jak w bajce lecz po założeniu instalacji od razu ale po woli zaczeła sie gehenna. Gasł,telepało nim, śurpnoł olej, wysokie spalanie, dziwne obroty, spadek mocy. Po przeczytaniu wszystkich watków na forum znalazłem odpowiedź: zaworek 035103245G rura odpowietrzająca 06A103213F o-ring rury N90467301 Powiedzmy że po zamontowaniu bedzie wszystko ok a moje pytanie do was jest takie: co z tym wszystkim ma wspólnego je*any gazownik? to jego wina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon8526 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 a dzieje sie tak na gazie i na benzynie? [br]Dopisany: 09 Lipiec 2011, 18:15_________________________________________________co za instalacja została wsadzona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard1961 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 ewidentnie gazownik odwalił sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku323 Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Na bęzynie czy gazie jest to samo... komp KME wtryski HANA na zimnym dymi jak z murzyńskiej chaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Wypadanie zapłonów i telepanie silnikiem, to owszem może być wina nieszczelnego odpowietrzenia, ale pozostałe objawy, to raczej wina źle wystrojonej instalacji. Pytanie... czy kiedy zaczęły się problemy występowały również na benzynie ? czy po przełączeniu na benzynę było ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku323 Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Było to samo z różnica tego że był szybszy na benzynie. Zastanawiam sie czy żle wystrojona instalacja miała wpływ na inne uszkodzenia. Została wymieniona jedna cewka już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi