proton2 Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Kupiłem moją niunię bez podnośnika i szkoda byłoby zostać gdzieś na drodze w razie problemów z kołem. Przejrzałem allegro w poszukiwaniu odpowiedniej sztuki, jednak są między wystawionymi lewarkami drobne różnice, a jako, że nie widziałem takiego podnośnika "na żywo", to nie wiem który zakupić. Znalazłem m.in. aukcję http://moto.allegro.pl/item300437797.html . Czy taki będzie pasował do A4 B6 ?
mydlo Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Ja mam taki w B7, także do B6 też będzie pasował
ernius Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Czy ktoś może mi zrobić fotke jak jest schowany lewarek do tej skrzyneczki?? Bo kupiłem lewarek ogrinalny i nie potrafie go tak wlożyć aby można było ten pojemnik zamknąć.
lukasera Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 jak masz problem z włożeniem do skrzyneczki, to prawdopodobnie masz inny. ja też kupiłem auto bez lewarka - załatwiłem sobie inny, ori audi, ale do skrzyneczki również się nie mieści, wiec jeździ na kole zapasowym
Bieniek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zawsze sie mecze jak mam go wlozyc spowrotem :polew: Jutro zrobie fotke i wkleje.
Cuber Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zawsze sie mecze jak mam go wlozyc spowrotem :polew: Jutro zrobie fotke i wkleje. hmmm w sedanie jest inaczej niż w Avancie :gwizdanie: jutro rano postarm sie pstryknąć i wkleje
ernius Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 I jak z tą fotką bo mnie się lewarek wala bo bagażniku .... :thumbdown:
Pawlo 2004 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 A powie mi ktoś do czego jest ten taki metalowy "haczyk" i ta plastikowa "rurka"?? Wiecie co mam na myśli? jest to razem z lewarkiem i śrubokrętem w tej puszce co jest lewarek schowany
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Plastykowa rurka pomaga w natrafieniu na otwory w piaście jak sciągniesz koło bo np. złapałes kapcia, to ją wkrecasz sobie w miejsce sruby a potem zakładasz koło i plastykowa rurka przechodzi ci przez otworek w feldze co Ci ułatwi trafienie szpilkami w otowry ich przenzaczenia, przykrecisz dwie czy tam trzy szpilki i sobie odkrecisz tą "plastykową rurke" [br]Dopisany: 29 Grudzień 2008, 20:50_________________________________________________ I jak z tą fotką bo mnie się lewarek wala bo bagażniku .... :thumbdown: hmmm zapomniałem kurcze :gwizdanie: dziś wkleje fotke moze wyjdzie jakieś zdjecie [br]Dopisany: 29 Grudzień 2008, 20:53_________________________________________________Oto obiecane fotki :
ykk Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Widze ze w Avancie to jest wypas.. W sedanie to jest dopiero problem wsadzic i ulozyc podnosnik. Jak ktos chce to tez mam fotke z sedana jak to ma lezec.. :good:
proton2 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ciekawe. U mnie nie ma takiego wypasu. Ja mam podnośnik po prawej w takim zamykanym pudełku, a po lewej, w podobnym box-ie, klucze. To wypełnienie z pianki też jest ale spełnia tylko funkcję miejsca na ewentualny hak i dystansu pomiędzy zapasem, a tą przykręcaną plastikową pokrywą.
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 U mnie nie ma takiego wypasu. Ja mam podnośnik po prawej w takim zamykanym pudełku, a po lewej, w podobnym box-ie, klucze. To wypełnienie z pianki też jest ale spełnia tylko funkcję miejsca na ewentualny hak i dystansu pomiędzy zapasem, a tą przykręcaną plastikową pokrywą. hmmm pewnie dlatego tak masz bo masz koło zapasowe a Ja nie posiadam takowego tylko zestaw naprawczy
wodniak Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 poszukuje oryginalnego pojemnika na lewarek ( w koło) do audi a4 b5 sedan 2000r. od 3 miesiecy szukam na allegro i lipa. Pomocy [email protected]
rav Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam Zapytaj w ASO tam z pewnością mają ________________ Pozdrawiam Rafał
moro99 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 http://www.allegro.pl/item608302635_audi_a3_a4_styropian_pod_lewarek_w_kolo_zapasowe.html
Rekomendowane odpowiedzi