Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Plan na Car-audio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Znaczy chcesz jakieś płytsze głosniki zamontować, u mnie te PB dają rade pod wzgledem miejsca, musze jeszcze podszlifowac ten zielony element na prowadnicy szyby bo zawadza, z jedenj strony zrobiłem a z drugiej zapomniałem :embarrassed:

Tam pod dechą chyba nie bardzo gdzie jest przymocowac te zwrotnice, a w zestawie PB nie są wcale małe :disgust:

Opublikowano

U mnie siedza S6C, tez troche podpilowalem ten plastik ale chyba glosniki mam za wysoko bo czasem potrafi przywalic glosnikiem w tapicerke, ktora i tak odstaje mi od drzwi jakies 5 mm na dole :wallbash: Zwrotki jakos upchalem, w dodatku mam tam z jednej strony centralke od alarmu, a z drugiej jeszcze jakis sterownik od tego ustrojstwa ale jakos wszystko weszlo :wink4:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kowi ogarnąłem w końcu słupki :decayed::

dscf0015bj.jpg

Opublikowano
  • Autor

Kowi ogarnąłem w końcu słupki :decayed::

dscf0015bj.jpg

elegancko :good:, ja w kwietniu bede wygłuszał drzwi wtedy sie pomysli czy robić w słupkach czy zostawic w ori miejscu

• 2 lata później...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Słupki ładne ! Ja też zabieram się za wygłuszanie będe robił jak kolega bo nie ukrywam spodobało mi się ale męczy mnie jedna rzecz - mocowanie dystansu do blachy, kupiłem 1,5mm alu i nie ma szans żeby cos na "mocno" dokręcić bo wkręt obrabia się w alu (myślę nad jakimś twardszym materiałem za blachą wewnątrz drzwi - robił ktoś z Was coś podobnego ?

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153062279754054.1073741894.329588029053&type=1

PS: Kowi87 możesz coś doradzić w kwestii doboru wzmaka oraz przwodów do Rainbow CS 265 Profi Phase Plug ?

Edytowane przez kam2

Opublikowano

Panowie jak podłączacie kabel zasilający wzmacniacz do bezpiecznika ? Luźne druty w bezpiecznik i skręcacie tym imbusem czy kabel najpierw w cyne? Po normalnym skręceniu przy odkręceniu imbusa druty są poprzecinane i kabel się kruszy :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słupki ładne ! Ja też zabieram się za wygłuszanie będe robił jak kolega bo nie ukrywam spodobało mi się ale męczy mnie jedna rzecz - mocowanie dystansu do blachy, kupiłem 1,5mm alu i nie ma szans żeby cos na "mocno" dokręcić bo wkręt obrabia się w alu (myślę nad jakimś twardszym materiałem za blachą wewnątrz drzwi - robił ktoś z Was coś podobnego ?

https://www.facebook...88029053&type=1
witam ,to akurat moj wozek :-) powiem ci ze ten czlowiek ktory mi to robil to jeden z najlepszych ludzi w tej branzy w pl ,drzwi sa zrobione na "beton" nie ma dudnien ,nie ma wibracji a jeszcze nie ruszylem tapicerki:-) dopiero teraz na spokojnie tapicerka dostanie dodatkowe wygłuszenie :-) a powiem ci ze tak te Audio System hx165phase (na fotach woferek)jak i teraz brax matrix6.1 nie maja "litosci "dla żle zrobionych furtek:-)

Panowie jak podłączacie kabel zasilający wzmacniacz do bezpiecznika ? Luźne druty w bezpiecznik i skręcacie tym imbusem czy kabel najpierw w cyne? Po normalnym skręceniu przy odkręceniu imbusa druty są poprzecinane i kabel się kruszy :/
mozesz sobie ładnie polutowac konce ,lub kupic specyjalne koncowki tulejkowe ;-)
Opublikowano

PW

Rozumiem że od wewnętrznej strony tapicerki chcesz dawać gąbkę ? Myślałem nad tym ale skoro jest na furtkach dam sobie pewnie spokój.

PS: Klocki i dobór jak dla mnie wyśmienite !

Edytowane przez kam2