terrorbps Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam,pomyślałem sobie ,że czas pokazać swoją Autko jest sprowadzone z Niemiec,aktualny przebieg to 245000 km, kupiłem ją od ojca przypadkowo,a mianowicie chciałem kupić Audi 80 Coupe ,a akurat ojciec sprzedawał swoją A4 (zmianił na polifta) to pomyślałem że co w rodzinie to nie zginie autko zostało ściągnięte przez ojca z Niemiec z przebiegiem 170000,mam nadzieję że przebieg był prawdziwy, wyposażenie podstawowe; 2x airbag ABS climatronic szyberdach wspomaganko 2x el. szyby (opcja comfort) komputer FIS kiera z S-ki kubełki zmiany; lampy poliftowe (zrobione) rafffki 18 (zrobione) może w jakiś kolor gwint (jest) soczewki w zderzak (jeszcze nie mam) ciemny grill /grill RS(pomalowany orginalny,znaczek został) BRA na mache (jest taka opcja) ciemne szybki (raczej już nie) daszek na tylną klape (czas pokaże ) xenony 6000K (są) EGR zaślepiony virus (narazie nie ma) fotele z polifta,może skóra (zbieram sianko) stickerbomb bagaj wind fairing kilka fotek; seria graj :gwizdanie: nowe rafffki mały seszionnnn rezanko lampionów; efekt; efekt motyla to by było na tyle,komentarze mile widziane,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 ładne te kółka i kiera... po zmianie lamp autko odmłodniało o 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 ale kozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 a dzięki,dzięki lampeczki są super,w końcu od kolegi z forum autko naprawde odmłodniało o 5 lat,i lepiej się w nocy jeżdzi, pozdro[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 18:06_________________________________________________paput,kozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 paput,kozy Paput odkąd skręcił gwint wszędzie widzi kozy, baca jaki czy co? Niczego sobie fura, ale gwint to by się przydał Mimo że drogi macie nieciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 paput,kozy Paput odkąd skręcił gwint wszędzie widzi kozy, baca jaki czy co? Niczego sobie fura, ale gwint to by się przydał Mimo że drogi macie nieciekawe... :> mówiłem o chłopakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 a no racja,giwint mam w planach,bo i tak musze robić zawieche z tyłu,raczej jest to pewne bo stoji bardzo wysoko a drogi mamy nie ciekawe,to fakt,dzięki za komenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Kolega z okolicy OPO toż to samo Opole no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 karin24 Niemodlin,12km od Lewina,może jakiś spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Niemodlin znam, znam... [br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 21:41_________________________________________________aaa no i zrób może porządek z tymi kablami, bo dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 ladniutka szczegolnie z tymi felami ale gleba to obowiazkowo... :gwizdanie: a no racja,giwint mam w planach,bo i tak musze robić zawieche z tyłu,raczej jest to pewne bo stoji bardzo wysoko a drogi mamy nie ciekawe,to fakt,dzięki za komenty u mnie kazdy prog zwalniajacy to dopiero wyzwanie [br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 22:20_________________________________________________a co do tego graj , to gra na pewno, ale taki burdel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 michal_s87 ,mówisz ,że znasz Niemodlin,daj znać kiedy będziesz gdzieś w okolicy to bym obczaił Twoją niuńkę, a kable już pochowane,zdjęcie było robione w dzień podłączania grajka (w tamtym roku) i dla tego tak wszystko na wierchu [br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 08:53_________________________________________________grzesiek26sg,no z progami zwalniającymi to u mnie nie ma problemu ale wyrw pełno na drogach,na gwincie będzie ciężko, może polecicie mi jakiś dobry gwint,albo jakieś linki na allegro,i co do tego,jakaś rozpórka czy cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Spocik spocikiem ale ciężko się z domu wyrwać przy małym dziecku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 a to co innego [br]Dopisany: 15 Lipiec 2011, 13:08_________________________________________________chcę zakupić gwint,i teraz mam pytanie ; czy ten byłby dobry; http://moto.allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-audi-a4-b5-kombi-95-99-i1701816637.html i co do tego,jakaś rozpórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 A ja tam tylko czekam jak mi amory padną wtedy też gwinta wsadzam i tyle (przy 17stkach) już naczytałem się na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 a to co innego [br]Dopisany: 15 Lipiec 2011, 13:08_________________________________________________chcę zakupić gwint,i teraz mam pytanie ; czy ten byłby dobry; http://moto.allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-audi-a4-b5-kombi-95-99-i1701816637.html i co do tego,jakaś rozpórka jeden z najtańszych gwintów [br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 21:39_________________________________________________co nie znaczy że jest zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 no tak,jest tani ale za bardzo nie mam sianka żeby wywalić na zawias bo musze jeszcze zrobić rozrząd i klime,ale chce założyć gwint bo i tak już z tyłu amorki siadają więc trza by było wymienić paput mówisz że tani ale nie koniecznie zły :mysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 ja tez mam tego gwinta (odpukac) pol roku jezdze i jeszcze jezdze . Twardosc gwintu...srednio-twardy i wystarczajacy jak dla mnie [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 12:28_________________________________________________mam pytanie ogarnales ten burdel w bagazniku :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardjack Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Kolega pojawi się może na? http://vagovwisko.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 grzesiek26sg burdel ogarnięty oczywiście [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 15:30_________________________________________________Hardjack nastawiłem się na przybycie ale jak będzie to nie wiadomo ale raczej przygonie tam jutro, [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 15:32_________________________________________________byłem na vagovwisku,było elegancko ale mało audiczek [br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 11:30_________________________________________________dodam pare fotek z VAGoVWiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi