terrorbps Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 jestes na opolskimVAGu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 rownierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 oooo,no to gitara:naughty:to musimy sie zgadac na spocika jakiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 No w koncu gołdosz z sensem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 jestes na FB??to daj namiary i pogadamy bo mamy grupe w NM i jesli jestes chetny do dodam Cie do grupy,jakies spociki,ten tegez:decayed:Zaloguj się | Facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 pany mam plana załadować deche na bagaj ale wind feiring chyba bede musiał ściągnać? czy moze nie?jak myślicie:eusathink: teraz bede wymieniał rozrząd i drążki,na zime ściągam fele i opryskusem je na żółto,znaczek też i deche na dach też w kolorek:naughty: taką mam wizje jak narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 podoba mi się teraz fela w kolor albo zmiana na inną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 no chyba bedzie narazie kolor a jak sianko jakies wpadnie to bedzie zmiana na jakies AMG 19 albo cos:kox: ---------- Post dopisany 30-09-2012 at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany 22-09-2012 at 19:49 ---------- Lukas4334 a co to tak sie po moim miescie wozisz do mcdonalda jechales my wlasnie ze spocika wracalismy,wyklaksonowalem cie kolo zamku w Niemodlinie:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kurcze powiem Ci ze faktycznie ktos tam trabil i lukalem w lustro oco kaman Jechalem na mini spota pod karolinka kurde gdybym wiedzial bylbym na dwoch ---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ---------- Dawaj w srode do kedziezyna na spota !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 pany mam plana załadować deche na bagaj ale wind feiring chyba bede musiał ściągnać? czy moze nie?jak myślicie:eusathink:teraz bede wymieniał rozrząd i drążki,na zime ściągam fele i opryskusem je na żółto,znaczek też i deche na dach też w kolorek:naughty: taką mam wizje jak narazie czekam na efekt ! bo pomysł pierwszoligowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 zobaczymy czy sie uporam z tym:decayed: ---------- Post dopisany 08-11-2012 at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany 02-10-2012 at 18:12 ---------- czas zrzucić letnie paputki i zapodać zime,zabieram się za malowanko alusków i teraz jaki kolor załadować,może macie jakieś wizje albo jakieś VT:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 maluj alusy pod ta dechę na dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 decha będzie w kolor alu ale najpierw jaki kolor alu zapodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 dał bym chyba w oczojebny jakiś lakier alu, znaczek i tą dechę jakiś TAKI albo TAKI albo coś TAKIEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 no wszystkie kolorki w pytke:decayed: coś się wykmini ale myślę że żółty albo zielony,może jeszcze pomarańcz:naughty: ---------- Post dopisany 17-11-2012 at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany 10-11-2012 at 16:40 ---------- najprawdopodobniej felgi ida do żyda,tak że malowanka nie budie, pytanie co zapodac na nowy sezon:kwasny: może jakieś Ski,albo rh zw tylko że 17 cali to mało a 18 chyba nie dostane:facepalm: ---------- Post dopisany 20-11-2012 at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany 17-11-2012 at 08:49 ---------- jednak chyba beda RH ZW1,cos mnie sie spodobaly:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 17ka ale syta 8,5 i 10" tyle ze opony 215/40 i 245/35, wiec srednica zaniżona, jak załozysz standardowe lacze o profilu 45 to niestety felga bedzie mała, co juz widac na drugim zdjeciu mimo profilu 40:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 na pierwszym zdjeciu ladnie to wyglada na drugim nieco gorzej ale mysle ze jesli by bardziej siedzial na glebie to by sie to zniwelowalo:wink: P.S dzieki za fotki bo juz mam wiekszy poglad na te fele, ---------- Post dopisany 11-12-2012 at 08:24 ---------- Poprzedni post napisany 20-11-2012 at 17:44 ---------- panowie, musze wymienic kapturki (fajki) swiec zarowych bo mam dwie juz polamane,gdzie to dostac?w sklepach nie maja, na allegro tez nie,ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi