Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Tylne lampy led

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , pany potrzebuje takie lampy , taki wzór , kupić w Polsce szukam szukam i lipa , pomorze ktoś , pozdrawiam :hi:

411c161274d8199cm.jpg

Opublikowano

Rzeczywiście, nie mogę znaleźć :mysli:

Ja brałem z allegro ale teraz nie widzę.

Opublikowano

jaka cena :shocked:

ja płaciłem ok 500 zł

Opublikowano

wiesz kolega pytał o lampy nie o cene. Na alledrogo pojawia sie pewnie jakis kontener zaginął :gwizdanie:

Opublikowano

U mapeta chyba taniej. niecałe 500 zł bylo jeszcze kilka dni temu bo tez szukalem na allegro i nie bylo.

Opublikowano

wiesz kolega pytał o lampy nie o cene.

co nie zmienia faktu, że mogę uważać podaną przez Ciebie ofertę za zdzierstwo :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

o te ale gość ma wystawione a w ogóle ich nie posiada :confused4: , zamówiłem już u niego to przysłał mi do A3 , nieogarnięty , kasę oddał , a teraz jak do niego pisze czy je ma to ściemnia ze nie widzi linka itp , śmiechu warte nie polecam tego allegrowicza!! pomóżcie szukać !! :hi:

Opublikowano

Kolego musisz uzbroić się w cierpliwość, ostatnio te lampy są bardzo poszukiwane. Obserwuj allegro - w końcu się kiedyś pojawią (o ile są dalej produkowane :wink4:), ewentualnie kupuj na ebay-u.

Z mojej strony mogę je polecić, zdarza się jednej zaparować w zimie, kierunki nie mrygają na ledowo ale lampy wyglądają profesjonalnie i nie zalatują tandetą. Mam je ponad rok i śmiało mogę polecić :good:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-b5-sedan-94-00-red-white-led-i1704914709.html

Armi a co sądzisz o tych w/w , czy lepiej takie jak twoje ! ciekawe jak by te na tyle wyglądały!

Brałem je pod uwagę, zanim kupiłem moje. Nawet się na nie napaliłem :tongue4:

Świecą podobnie, mają diodowy kierunek ale wyglądają trochę plastikowo i sztucznie. Nie są czerwone jak seryjne światła i tylko jakieś takie bordowo - różowe. W nocy świecą bardzo ładnie ale w dzień wyglądają średnio, według mnie oczywiście :wink4:

1q_Q8q9_5ab18a0665d79cc4c6a7d3de65ad01fb.jpg7cac172f60338e66med.jpg

Opublikowano
  • Autor

ojj nie, zdecydowanie nie ładnie :confused4: także kwestia czekania na tamte

W razie gdybyś coś wiedział i usłyszał że takowe lampy się pojawiły daj znać , bo kasa siedzi już w śwince i stygnie na lampy :naughty: hehe dzięki i pozdr :hi:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-b5-sedan-94-00-red-white-led-i1704914709.html

Armi a co sądzisz o tych w/w , czy lepiej takie jak twoje ! ciekawe jak by te na tyle wyglądały!

Brałem je pod uwagę, zanim kupiłem moje. Nawet się na nie napaliłem :tongue4:

Świecą podobnie, mają diodowy kierunek ale wyglądają trochę plastikowo i sztucznie. Nie są czerwone jak seryjne światła i tylko jakieś takie bordowo - różowe. W nocy świecą bardzo ładnie ale w dzień wyglądają średnio, według mnie oczywiście :wink4:

1q_Q8q9_5ab18a0665d79cc4c6a7d3de65ad01fb.jpg7cac172f60338e66med.jpg

Jak na mój gust ten biały pas wygląda tak jakby w tym miejscu lampa była 'stłuczona'. Najlepszy wybór to albo ORI polift albo ten poszukiwany LED :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dajcie coś ciekawego do avanta :naughty::disgust:

Opublikowano

dajcie coś ciekawego do avanta :naughty::disgust:

Do Avanta nie ma nic ciekawego :decayed: