BarthPL Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Co jest: - elektryczne szyby - elektryczne lusterka - felgi alu 15" viper by rial - lusterka w kolorze nadwozia - 90KM Co w planach: - w pierwszej kolejności program (110-115 KM) - felgi 16" lub 17" (caly czas sie waham miedzy swietnym wygladem a komfortem jazdy) - zmiana lamp tylnych na te po liftingu - zmiana lamp przdnich na zespolone - prawe lusterko od wersji angielskiej to tak po krotce... przyznam ze nie bardzo mam w tej chwili czas na to wszystko, pozatym mam auto sluzbowe ktore uzytkuje na codzien a A4 traktuje bardziej jako hobby w tej chwili, ale na wiosne trzeba sie bedzie za to wszystko zabrac, przede wszystkim program, a co potem to zobaczymy...
sokolnh Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 słuszny kolor :th: napisz cos wiecej i daj wiecej fotek pozdro
A3 Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 A masz jakieś plany co do modyfikacji? , jak tak to może opisz w skrucie
BarthPL Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 Plany sa jak najbardziej. W pierwszej kolejnosci program a potem felgi 16" lub 17". A co potem to sie okaze. Jak juz pisalem w tej chwili moja A4 to bardziej hobby bo na codzien uzytkuje sluzbowe auto ale na wiosne trzeba by sie wziasc za jakies male zmiany
Rekomendowane odpowiedzi