karmmel Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Czesc. Jakie macie sterowniki w modelach z Start & Stop i 4 czujnikami tylko tył? czy sterownik z literką H bedzie działał?
wrclaguna Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2014 Czesc. Jakie macie sterowniki w modelach z Start & Stop i 4 czujnikami tylko tył? czy sterownik z literką H bedzie działał? A próbowałes ? powinien pojsc bez problemu.
karmmel Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Czesc. Jakie macie sterowniki w modelach z Start & Stop i 4 czujnikami tylko tył? czy sterownik z literką H bedzie działał? A próbowałes ? powinien pojsc bez problemu. Nie próbowałem, jestem przed zakupem i zastanawiam się jaki będzie pasował. Na tej rozpisce "H" niby nie jest uwzględniony dla Start & Stop.
wrclaguna Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2014 H zamienia sie na Q ----> T jego poprostu juz wycofano w 2010 roku
karmmel Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 H zamienia sie na Q ----> T jego poprostu juz wycofano w 2010 roku Super spróbuje
andynl Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pytanie za 5 punktów Z tego co rozumiem to PDC przód ma swój oddzielny brzęczek a PDC tył ma swój (czyli 2 brzęczki w aucie) dobrze myślę??
wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pytanie za 5 punktów Z tego co rozumiem to PDC przód ma swój oddzielny brzęczek a PDC tył ma swój (czyli 2 brzęczki w aucie) dobrze myślę??
andynl Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pytanie za 5 punktów Z tego co rozumiem to PDC przód ma swój oddzielny brzęczek a PDC tył ma swój (czyli 2 brzęczki w aucie) dobrze myślę??
simon__75 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pytanie za 5 punktów Z tego co rozumiem to PDC przód ma swój oddzielny brzęczek a PDC tył ma swój (czyli 2 brzęczki w aucie) dobrze myślę?? temat wyczerpany w 100%
Kris0112 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Panowie szybkie pytanie czy zamiast tych czujników 4H0 919 275 A z Audi możemy zastosować czujniki volkswagena? ogladałem dziś wizualnie sa identyczne?? ale czy po podpięciu beda działać jak należy?
miodzio Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Panowie szybkie pytanie czy zamiast tych czujników 4H0 919 275 A z Audi możemy zastosować czujniki volkswagena? ogladałem dziś wizualnie sa identyczne?? ale czy po podpięciu beda działać jak należy? Ja mam z mercedesa jeden czujnik Przez przypadek gość mi wysłał bo są identyczne z wierzchu a różniły się tylko wejściem na kostkę. Mały pilniczek i po kłopocie. Działa bez problemu już prawie dwa lata
wrclaguna Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2014 Wiem ze nie wszystkie od VW beda działac , masz numer ?
Kris0112 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Wlasnie z tym nr ciezko ale chyba taki 1SO919275A Numer prawie identyczny tylko pierwsze oznaczenia auta inne wiec powinny chodzic dobrze mysle? Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Kris0112
andynl Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 jeśli się nie mylę to oznaczenia 1S0 dotyczą się seata, wątpię żeby merc miał takie numery
karmmel Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) H zamienia sie na Q ----> T jego poprostu juz wycofano w 2010 roku Super spróbuje Hej Pierwsze próby wyglądają tak Sterownik H podłączony zakodowany dla wizualizacji na concercie. Niestety nie pojawia mi się nic na ekranie i teraz moje pytanie: Narazie nie mam podłączonego buzzera reszta jest podłączona, czy brak buzzera wpływa na to ze nic się nie pojawia na ekranie czy trzeba coś resetować albo czy jednak H nie nie działa? Dodam że kodowanie poszło bez problemu. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez karmmel
wrclaguna Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jakikolwiek blad w PDC nie bedzie chodzic
karmmel Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jakikolwiek blad w PDC nie bedzie chodzic Ok dzieki. Szybko dokupię głośniczek i dam znac czy działa pozdrawiam
oligotech Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam Czy jeśli posiadam auto bez systemu START/STOP to mogę założyć sterownik PDC 8K z literką J który jest dedykowany do systemu START/STOP? Witam Czy jeśli posiadam auto bez systemu START/STOP to mogę założyć sterownik PDC 8K z literką J który jest dedykowany do systemu START/STOP? Przepraszam. Już ogarnąłem!
Rekomendowane odpowiedzi