Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A5 8T Kolejny S-line by jedrekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogoś tu coś boli :facepalm:

Opublikowano

pewnie zal dupe sciska:decayed:

Opublikowano
Golec Orkiestra to Twoje Audi. Zawsze dla 2.0 TDI szła bidota, no ale niestety coś za coś tanio da się takowe kupić.

Jakbyś miał kupić Oryginalne S-line z 2.7 lub 3.0 to byś wydał duuużo więcej.

Ogólnie cięzko ci bedzie to sprzedać, bo przerobione to na nie wiadomo co, trabant z gwiazda na masce.

Po VIN wyjdzie golasek a to co dołożone to nigdy pewności nie ma że Oryginalne i najlepszej jakości.

P.S Nie bój się krytyki - forum i twoj post nie sluzy tylko do pochwał etc, forum jest apolityczne i każdy ma prawo oceniać tak jak to jest.

Ja osobiscie bym takie A5 nie kupił, po pierwsze mocno w nim grzebano - może wypadek a po drugie motor w tym siedzi jeden z najgorszych z palety A5 no i bez Q

Pozdro i Nie przejmuj się

:facepalm::facepalm::facepalm: panie kolego pokaż twoje wozidło :grin: i zmień lekarza bo ten cie oszukuje :polew::polew::polew:

Opublikowano

Jędruś jak to jest że tylko u Ciebie w wątku trafiają się tacy zawodnicy?:decayed: Zalazłeś komuś za skórę...

Opublikowano

Nie dożywiajcie trolla.

Opublikowano

MajuDJ, YATES, etc. VOL. 1232181327931 :grin::grin::grin:

Opublikowano

...tak sobie poczytałem i doszedłem do wniosku, że posiedzę tu troszkę, może jeszcze wróci i coś bardziej konstruktywnego napisze ten gość...:wink4: ale Tomek-klapki mi zerwało po Twoim poście... :lol1:

Opublikowano

Jędrek...format kalendarza "cza smienić.."...na większy ...:decayed:....zdecydowanie więcej aut sie musi dostawać......spytasz czemu...??.....a no sam widzisz czemu ...:grin:....

Wybacz Pane za zaśmiecanie :wink:.

wysłane z one v :)

Opublikowano
  • Autor
Golec Orkiestra to Twoje Audi. Zawsze dla 2.0 TDI szła bidota, no ale niestety coś za coś tanio da się takowe kupić.

Ogólnie cięzko ci bedzie to sprzedać, bo przerobione to na nie wiadomo co, trabant z gwiazda na masce.

Po VIN wyjdzie golasek a to co dołożone to nigdy pewności nie ma że Oryginalne i najlepszej jakości.

P.S Nie bój się krytyki - forum i twoj post nie sluzy tylko do pochwał etc, forum jest apolityczne i każdy ma prawo oceniać tak jak to jest.

Ja osobiscie bym takie A5 nie kupił, po pierwsze mocno w nim grzebano - może wypadek a po drugie motor w tym siedzi jeden z najgorszych z palety A5 no i bez Q

bidota.. hm.. z pewnością większa bidota niż Twoje B7 :whistling: jakbym miał kupić 2.7 czy 3.0 to wiem, że bym musiał wydać więcej - nie musisz mnie w tym uświadamiać, szukałem auta prawie 3 miesiące i wiem jakie były wówczas ceny. 2.0 było świadomym wyborem, gdyż miałem już 2.0 na pompowtryskach - tak ten największy wg. niektórych chłam, zapewne też tak myślisz ale gówno wiesz i w gównie byłeś bo myślę, że takiego silnika nie miałeś -> tak samo jak 2.0 CR. po VIN wyjdzie rzeczywiście golasek.. hmm.. różniący się jedynie felgami, zderzakami, progami i lampami.. rzeczywiście golasek :decayed: krytyki się nie boję, wręcz przeciwnie. jestem na tym forum 6 lat dłużej niż Ty, wystawiając się na publiczną ocenę trzeba zdawać sobie sprawę, że nie wszystkim podobają się zmiany i dla niektórych to "golec orkiestra" - szczerze? wisi mi to. to mi ma się podobać to auto i mam w d*pie co o nim sądzisz.

P.S. jeżeli jesteś zainteresowany zakupem mojego auta to zapraszam z czujnikiem lakieru, pokażę Ci dokładnie każdy odprysk na lakierze i pokażę palcem co było malowane -> błotnik, akt wandalizmu na co mam zdjęcie, nawet w tym temacie.

Pozdrawiam Cię serdecznie.

Jędruś jak to jest że tylko u Ciebie w wątku trafiają się tacy zawodnicy?:decayed: Zalazłeś komuś za skórę...

jakby Ci to powiedzieć.. nie wiem :decayed: kojarzy mi się z kolegą "Xantir" i śmiem podejrzewać, że to jego drugie konto.. tak jakoś ton wypowiedzi jest w 99,9% identyczny. ale co tam.. jeżdżę samochodem złożonym z dworca PKP i pobliskiego lasu :polew:

Panowie.. zacząłem się bać. zastanawiałem się nad sprzedażą tego samochodu, ale po tym boję się, że nikt go nie kupi.. za mocno pomodziłem. przepraszam. :thumbdown:

Opublikowano

Jak to miło poczytac komedię z rana :decayed:

Jędrek... włącz [iGNORE MODE] na takie mądrości :naughty:

Opublikowano

W ogole to ja sie z nim zgadza, za tyle pinindzy cos wsadziu w tom fure jusz bys miau nowe z fól wypasem :facepalm::facepalm:

Opublikowano

należy dodać

post-42659-1406905720,4816_thumb.jpg

Opublikowano
W ogole to ja sie z nim zgadza, za tyle pinindzy cos wsadziu w tom fure jusz bys miau nowe z fól wypasem :facepalm::facepalm:

rzucę cytatem z tematu auta kolegi czorny_07: "jesteś gupi za to co fpakowałeś miałbyś 6 lat młotrzego" :nabijasie:

ryj andrzej z japka nabazgrolił :hi:

Opublikowano

249487_b8f42581a38b.jpg

przepraszam ale musiałem :zyzol:

Opublikowano

u8a7uvyv.jpg

me gusta :lol1:

Opublikowano

Jedrzeju przyznaj się- nawaliłeś się wczoraj i sam to napisałeś żeby ruch w temacie się zrobił. Jebłem ze dww razy.

Ps. I pamiętaj "nie bój się krytyki" :polew:

I nie przejmuj się :banan:

Ps może ktoś dać mu bana kropka żeby było wiadomo że to debil?? Może jakiś specjalny kolor i temat dla takich orłów założymy? Np "ależ Ci zazdroszczę "?

Jendrzej przyciągasz sam ewenemet "śmietankę" :polew:

Opublikowano

Marcin:

nutuqyba.jpg

Opublikowano
  • Autor

Jedrzeju przyznaj się- nawaliłeś się wczoraj i sam to napisałeś żeby ruch w temacie się zrobił. Jebłem ze dww razy.

Ps. I pamiętaj "nie bój się krytyki" :polew:

I nie przejmuj się :banan:

Ps może ktoś dać mu bana kropka żeby było wiadomo że to debil?? Może jakiś specjalny kolor i temat dla takich orłów założymy? Np "ależ Ci zazdroszczę "?

Jendrzej przyciągasz sam ewenemet "śmietankę" :polew:

Nie piłem wczoraj :decayed: chyba, że teściowie mi czegoś dodali do pierogów :polew:

Wysłane z Audi

Opublikowano

Na allegro jest recaro do a5 zs 3999zł :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.