Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A5 CAH] Kolejny S-line by jedrekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mały update:

(...) "niestety przy montażu wyszedł mały problem.. w pedale hamulca jest dziurka w którą ma wchodzić guma"

..

Jakoś to dziwnie napisałeś :decayed: ale ja tam jestem za równouprawnieniem dla Was też :wink:

Opublikowano
mały update:

niestety przy montażu wyszedł mały problem.. w pedale hamulca jest dziurka w którą ma wchodzić guma

..

Jakoś to dziwnie napisałeś :decayed: ale ja tam jestem za równouprawnieniem dla Was też :wink:

:polew::polew::polew:

Opublikowano
mały update:

(...) "niestety przy montażu wyszedł mały problem.. w pedale hamulca jest dziurka w którą ma wchodzić guma"

..

:grin::polew:

Opublikowano

Jak już pisałem autem robię prawie codziennnie trasy więc nie ma kiedy go wyczyścić w środku.. Dodatkowo widać jeszcze ślady błota, w którym się zakopałem (musieli mnie wyciągać) :kwasny: jak stopnieje śnieg to auto idzie do gruntownego czyszczenia :wink:

mały update:

..

to dobrze, ale ja nie z tych :decayed:

Opublikowano
mały update:

..

to dobrze, ale ja nie z tych :decayed:

No lepiej tyłem nie sprawdzać ( to tak wychodzi 1 kolega :drinks:, 2 większy kaliber :drunk:, 3 :friends: drugi powoli pada "małe tulu tulu " ,4 :sexinbed: jechane, 5 jeden pali :cygaro: a drugi się budzi w czrnej du..e :dziura: i ma zdziwienie :shock3: że był w WC a nie wie czy k..a poszła czy nie :decayed:

---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ----------

PS. sorry za OT ale to tak w żartach :hi:

Opublikowano

Jędrzej jak Andrzej zobaczy ten syf :facepalm: to nie będzie tak miło :decayed:

Opublikowano
w przyszłym roku pewnie wpadną kolejne dwie bo teraz tylne Dunlopy wrzucę na przód :wink: za te dwie opony zapłaciłem prawie tyle, co 3 lata temu za 18tki do A3... :facepalm:

Mogłeś za 2,5 tysiaca kupić już cały komplet nowych...

Opublikowano

Za 2,5 tys nigdzie nie bylo konkretnie tych opon na fakture gdy szukalem. Poza tym dunlopy sa w bardzo dobrym stanie, a ja quattro nie mam wiec moga byc 2 rozne komplety w aucie :whistling:

Opublikowano

te michelinki sa za***iste,na suchym hamowanie miód,cichutkie,ale znikną w moment:whistling:

Opublikowano

no właśnie czytałem, że Pilot Sport 3 szybko się kończą, a dwójki jeszcze jako tako :eusathink: zobaczymy, trzeba było spróbować czegoś innego. Dunlopów już nie chcę, a Pirelli były średnio opłacalne

Opublikowano
:shock3: Jędrzej załamałeś mie w takiej furce taki syf :facepalm: jak w czwartek tam nie bydzie posprzątane :baseball::decayed: nakładki git :thumbup1:
Opublikowano
:shock3: Jędrzej załamałeś mie w takiej furce taki syf :facepalm: jak w czwartek tam nie bydzie posprzątane :baseball::decayed: nakładki git :thumbup1:

I na dodatek dywaniki nie org.oj,,ojjjj

Opublikowano

jeśli się wypogodzi to będzie posprzątane :decayed:

I na dodatek dywaniki nie org.oj,,ojjjj

a to mi akurat wisi czy są ori czy nie ori.. są petexy, które mam cały rok i jestem mega zadowolony. :wink:

Opublikowano
no właśnie czytałem, że Pilot Sport 3 szybko się kończą, a dwójki jeszcze jako tako :eusathink: zobaczymy, trzeba było spróbować czegoś innego. Dunlopów już nie chcę, a Pirelli były średnio opłacalne

ja miałem własnie 2,starczyły na 2 sezony,po 20tys/km poszły na śmietnik,ale na żadnych nie jeździło mi sie lepiej,teraz mam Pzero,nie żadne rosso,czy nero,tylko Pzero i jak na razie dorównują michelinom.

14486.jpg

Opublikowano

Tyko że niektórzy są na forum bmw tacy ,że zużywają opon cztery komplety na rok parodia jakaś , ha ha ha ,nie wiem jak oni jeżdżą,

wo gule te forum to porażka jakaś...

Opublikowano
Tyko że niektórzy są na forum bmw tacy ,że zużywają opon cztery komplety na rok parodia jakaś , ha ha ha ,nie wiem jak oni jeżdżą,

wo gule te forum to porażka jakaś...

:decayed:

Jedrek cały rok jezdzisz z gumowymi dywanikami?Bez sensu.W lecie dużo milej jest z materiałowymi.

Opublikowano

cały rok. dla mnie z dywanikami nie musi być miło tylko praktycznie.. takie mam zdanie i go nie zmienię :wink:

Opublikowano
cały rok. dla mnie z dywanikami nie musi być miło tylko praktycznie.. takie mam zdanie i go nie zmienię :wink:

Nie jesteś sam :wink: Też tak mam

Opublikowano

To jest nas trzech :wink: tylko Jędrzej ma największy syf :decayed:

Opublikowano

jest was czterech ...moj tata w fiacie punto tez tak ma ;)

ba pamietam nawet w duzym fiacie tak mial jakies 20 lat temu....

- nie popieram

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...