Młody Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 mały update:(...) "niestety przy montażu wyszedł mały problem.. w pedale hamulca jest dziurka w którą ma wchodzić guma" .. Jakoś to dziwnie napisałeś ale ja tam jestem za równouprawnieniem dla Was też
dziadek Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 mały update:niestety przy montażu wyszedł mały problem.. w pedale hamulca jest dziurka w którą ma wchodzić guma .. Jakoś to dziwnie napisałeś ale ja tam jestem za równouprawnieniem dla Was też :polew:
MARCIN607 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 mały update:(...) "niestety przy montażu wyszedł mały problem.. w pedale hamulca jest dziurka w którą ma wchodzić guma" .. Jakoś to dziwnie napisałeś ale ja tam jestem za równouprawnieniem dla Was też
jedrekx Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Opublikowano 24 Lutego 2013 Jak już pisałem autem robię prawie codziennnie trasy więc nie ma kiedy go wyczyścić w środku.. Dodatkowo widać jeszcze ślady błota, w którym się zakopałem (musieli mnie wyciągać) jak stopnieje śnieg to auto idzie do gruntownego czyszczenia mały update:(...) "niestety przy montażu wyszedł mały problem.. w pedale hamulca jest dziurka w którą ma wchodzić guma" .. Jakoś to dziwnie napisałeś ale ja tam jestem za równouprawnieniem dla Was też to dobrze, ale ja nie z tych
Młody Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 mały update:(...) "niestety przy montażu wyszedł mały problem.. w pedale hamulca jest dziurka w którą ma wchodzić guma" .. Jakoś to dziwnie napisałeś ale ja tam jestem za równouprawnieniem dla Was też to dobrze, ale ja nie z tych No lepiej tyłem nie sprawdzać ( to tak wychodzi 1 kolega , 2 większy kaliber , 3 drugi powoli pada "małe tulu tulu " ,4 jechane, 5 jeden pali a drugi się budzi w czrnej du..e i ma zdziwienie że był w WC a nie wie czy k..a poszła czy nie ---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ---------- PS. sorry za OT ale to tak w żartach
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Jędrzej jak Andrzej zobaczy ten syf to nie będzie tak miło
pawel1380 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 w przyszłym roku pewnie wpadną kolejne dwie bo teraz tylne Dunlopy wrzucę na przód za te dwie opony zapłaciłem prawie tyle, co 3 lata temu za 18tki do A3... Mogłeś za 2,5 tysiaca kupić już cały komplet nowych...
jedrekx Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Opublikowano 24 Lutego 2013 Za 2,5 tys nigdzie nie bylo konkretnie tych opon na fakture gdy szukalem. Poza tym dunlopy sa w bardzo dobrym stanie, a ja quattro nie mam wiec moga byc 2 rozne komplety w aucie
Tomeks Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 te michelinki sa za***iste,na suchym hamowanie miód,cichutkie,ale znikną w moment:whistling:
jedrekx Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Opublikowano 24 Lutego 2013 no właśnie czytałem, że Pilot Sport 3 szybko się kończą, a dwójki jeszcze jako tako zobaczymy, trzeba było spróbować czegoś innego. Dunlopów już nie chcę, a Pirelli były średnio opłacalne
srb38vx Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Jędrzej załamałeś mie w takiej furce taki syf jak w czwartek tam nie bydzie posprzątane nakładki git
skrab Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Jędrzej załamałeś mie w takiej furce taki syf jak w czwartek tam nie bydzie posprzątane nakładki git I na dodatek dywaniki nie org.oj,,ojjjj
jedrekx Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Opublikowano 24 Lutego 2013 Jędrzej załamałeś mie w takiej furce taki syf jak w czwartek tam nie bydzie posprzątane nakładki git jeśli się wypogodzi to będzie posprzątane Jędrzej załamałeś mie w takiej furce taki syf jak w czwartek tam nie bydzie posprzątane nakładki git I na dodatek dywaniki nie org.oj,,ojjjj a to mi akurat wisi czy są ori czy nie ori.. są petexy, które mam cały rok i jestem mega zadowolony.
Tomeks Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 no właśnie czytałem, że Pilot Sport 3 szybko się kończą, a dwójki jeszcze jako tako zobaczymy, trzeba było spróbować czegoś innego. Dunlopów już nie chcę, a Pirelli były średnio opłacalne ja miałem własnie 2,starczyły na 2 sezony,po 20tys/km poszły na śmietnik,ale na żadnych nie jeździło mi sie lepiej,teraz mam Pzero,nie żadne rosso,czy nero,tylko Pzero i jak na razie dorównują michelinom.
skrab Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Tyko że niektórzy są na forum bmw tacy ,że zużywają opon cztery komplety na rok parodia jakaś , ha ha ha ,nie wiem jak oni jeżdżą, wo gule te forum to porażka jakaś...
pawel1380 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Tyko że niektórzy są na forum bmw tacy ,że zużywają opon cztery komplety na rok parodia jakaś , ha ha ha ,nie wiem jak oni jeżdżą, wo gule te forum to porażka jakaś... Jedrek cały rok jezdzisz z gumowymi dywanikami?Bez sensu.W lecie dużo milej jest z materiałowymi.
jedrekx Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 cały rok. dla mnie z dywanikami nie musi być miło tylko praktycznie.. takie mam zdanie i go nie zmienię
MaciekW. Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 cały rok. dla mnie z dywanikami nie musi być miło tylko praktycznie.. takie mam zdanie i go nie zmienię Nie jesteś sam Też tak mam
srb38vx Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 To jest nas trzech tylko Jędrzej ma największy syf
Nowak_zg Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 jest was czterech ...moj tata w fiacie punto tez tak ma ba pamietam nawet w duzym fiacie tak mial jakies 20 lat temu.... - nie popieram
Rekomendowane odpowiedzi