srb38vx Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 :hi:jędrzej dzięki za spotkanie i miłe powitanie autko jak dla mnie bajka tylko właściciela powinno sie zlinczować żeby tak ujebane autko wrazić do garażu jędrzej gość z ciebie superowy ale niedbaluch
jedrekx Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 ojjj Andrzej, jak jest lepsza pogoda to auto wygląda inaczej.. wczoraj było słońce, a dziś znowu szaro ale fakt, mogłem go wczoraj oddać do myjni ---------- Post dopisany 04-03-2013 at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany 01-03-2013 at 09:19 ---------- specjalnie dla Andrzeja (srb38vx) zdjęcie nakładek, jak jest czysto w środku
srb38vx Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 jedrzej kiedy masz urodzinki kupie ci odkurzacz ps,nakładki może i czyste ale wykładzina zostawia wiele do życzenia i tak cie lubie
jedrekx Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 Ja tam dalej widzę piach fakju uwierz mi, to jest czysto jedrzej kiedy masz urodzinki kupie ci odkurzacz ps,nakładki może i czyste ale wykładzina zostawia wiele do życzenia i tak cie lubie 17.04
srb38vx Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Ja tam dalej widzę piach fakju uwierz mi, to jest czysto jedrzej kiedy masz urodzinki kupie ci odkurzacz ps,nakładki może i czyste ale wykładzina zostawia wiele do życzenia i tak cie lubie 17.04 po Bukowinie mie masz w Bydgoszczy z prezentym
srb38vx Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Widzę że Andrzej córce kawalera szykuje A5
P-U-M-A Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Widzę że Andrzej córce kawalera szykuje A5 W jakim wieku córa? Ah zapomniałem mam tylko B6:kwasny:
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Widzę że Andrzej córce kawalera szykuje A5 Byś zaprosił przyszłego zięcia na ślunsk i pokazał mu czym chata bogata
srb38vx Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Widzę że Andrzej córce kawalera szykuje A5 W jakim wieku córa? 18 i 14 moga ci zrobić rezerwacje Ah zapomniałem mam tylko B6:kwasny:[/Q
P-U-M-A Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Widzę że Andrzej córce kawalera szykuje A5 W jakim wieku córa? 18 i 14 moga ci zrobić rezerwacje Ah zapomniałem mam tylko B6:kwasny:[/Q Dobra Andrzej 18stka dla mnie idealnie:decayed: PS. Ja mam zawsze czyste auto wewnątrz i zewnątrz:wink:
jedrekx Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 Widzę że Andrzej córce kawalera szykuje A5 Byś zaprosił przyszłego zięcia na ślunsk i pokazał mu czym chata bogata już mówiłem Andrzejowi, że w okolicach czerwcach przyjadę w Wasze strony a Andrzeja córę chętnie mogę poznać, byle tylko na mnie nie kablowała, że coś nowego do auta kupuję
P-U-M-A Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Widzę że Andrzej córce kawalera szykuje A5 Byś zaprosił przyszłego zięcia na ślunsk i pokazał mu czym chata bogata już mówiłem Andrzejowi, że w okolicach czerwcach przyjadę w Wasze strony a Andrzeja córę chętnie mogę poznać, byle tylko na mnie nie kablowała, że coś nowego do auta kupuję W Czerwcu to będziesz mógł poznać ale moją żonę:grin::grin:
sysek27 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Widzę że Andrzej córce kawalera szykuje A5 W jakim wieku córa? 18 i 14 moga ci zrobić rezerwacje Ah zapomniałem mam tylko B6:kwasny:[/Q Dobra Andrzej 18stka dla mnie idealnie:decayed: PS. Ja mam zawsze czyste auto wewnątrz i zewnątrz Powiedziałbym coś:whistling:
P-U-M-A Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Widzę że Andrzej córce kawalera szykuje A5 W jakim wieku córa? 18 i 14 moga ci zrobić rezerwacje Ah zapomniałem mam tylko B6:kwasny:[/Q Dobra Andrzej 18stka dla mnie idealnie:decayed: PS. Ja mam zawsze czyste auto wewnątrz i zewnątrz Powiedziałbym coś:whistling: Cicho kur*** ja tu Kobiety szukam:grin:
P-U-M-A Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 czyli po prostu się podlizuje? To nie ja "wyczyściłem" nakładki i wrzuciłem drugie foto dla przyszłego teścia:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi