Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5] Lampy "Angel Eyes"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak u mnie się palą to wiem :tongue4: Tylko tu jest trochę inna lampa dlatego chciałem zobaczyć w dzień.

W nocy swiecą tak samo jak twoje bez postojówek , a w dzień postaram ci sie dzisiaj popołudniu pstryknąć.[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 06:53_________________________________________________znalazłem jedno z nocy , inaczej nie zrobie :>

zdjcie006v.jpg

Opublikowano

To zrób w dzień :good: Jeżeli tak samo wyjdzie jak to nocne to stań z boku i pstryknij pod kątem :wink4:

Opublikowano

to nocne próbowałem pod kątem , jeden ch..j , nie chcialo wyjść , wiesz fonem to nie robienie zdjęć :thumbdown:

Opublikowano

to nocne próbowałem pod kątem , jeden ch..j , nie chcialo wyjść , wiesz fonem to nie robienie zdjęć :thumbdown:

Nie musisz się spieszyć. Jak Ci wpadnie jakiś aparat w rękę to cykniesz. Tak z ciekawości chciałem zobaczyć :wink4:

Opublikowano

Tak z ciekawości chciałem zobaczyć :wink4:

Powiem ci tylko tyle że wygląda bosko :)[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 10:08_________________________________________________dsc01157m.jpg

dsc01158i.jpg

Opublikowano

hehe a nie mówiłem,że moskal ma lampki FK po konkrecie :P niebawem i u mnie się takie zjawią FK + xenon 6000K cacy

Opublikowano

moskal z odłączonymi ringami wygląda :good: Podoba mi się :wink4:

Opublikowano

a z postojowkami ble?

Opublikowano

a z postojowkami ble?

Z postojówkami już gorzej bo ringi nie pasują do Audi i wygląda to średnio :confused4:

Opublikowano

a z postojowkami ble?

nex jak sam kilka razy mi powtarzałeś : "kwestia gustu" , mi na początku też sie podobało z ringami ale teraz juz troche wsią zalatuje moim zdaniem. od kiedy widze ople astry itp z ringami to juz mi sie średnio podoba

Opublikowano

a z postojowkami ble?

nex jak sam kilka razy mi powtarzałeś : "kwestia gustu" , mi na początku też sie podobało z ringami ale teraz juz troche wsią zalatuje moim zdaniem. od kiedy widze ople astry itp z ringami to juz mi sie średnio podoba

To samo mnie zniechęciło do angel eyes i kupiłem ori. Ringi były wsadzane gdzie popadnie, niezaleznie od marki i wygladu samochodu. Wsią zalatywało z czasem. Tak samo teraz jest z LEDami. Dlatego jak ringi to tylko w BMW. No i w Golfach 4 mi się osobiście podobają bo pasują do sylwetki samochodu. Ale tylko tam.

Opublikowano

Witam. Podepnę się pod temat i podpytam odnośnie świateł przednich. Moja audiczka ma te pierwsze niezbyt ładne lampki przed liftem.

Najczęściej we wszystkich wątkach jak dobrze zważyłem, pojawiają się propozycje z ori valeo po II lifcie. Tylko u mnie byłyby przeróbki potrzebne. Niestety mam dwie lewe ręce do takich rzeczy więc sam się nie podejmę a fundusze nie pozwalają dać do kogoś na zrobienie. Czy jest realna szansa na zakup jakiś niebrzydkich średniej jakości lampek tak aby bez poważnych przeróbek zmieścić się w kwocie maks 800zł? Proszę o jakieś propozycję ponieważ nie znam tego tematu wcale :(

Z góry dzięki za jakiekolwiek sugestie.

Opublikowano

w chromie :

http://moto.allegro.pl/item574364435_lampy_depo_fk_audi_a4_95_angel_eyes_chrom.html

black :

http://moto.allegro.pl/item567817164_lampy_depo_fk_audi_a4_95_angel_eyes_ringi_black.html

obydwie propozycje sa bardzo dobrej jakości , tylko maja ringi (jak bmw) , mozna je odpiąć od zasilania i nie beda wcale świecić (tak jak u mnie) , reszta bez zarzutu , maja osobno montowany kierunek , nic nie trzeba zmieniać , ciąć , wtyczki pasuja do twojego modelu auta , mozna montować xenon :good:

Te były montowane w S4 :

http://moto.allegro.pl/item568006026_lampy_xenon_kierunkowskazy_audi_a4_s4_94_99.html

Tez sa bardzo dobrej jakości , mozna do nich bez problemu zamontowac xenon

we wszystkich przykładach które ci podałem nic nie musisz zmieniac w aucie , wchodzą bezproblemowo w miejsce starych lamp , ale ja na twoim miejscu bym sie zastanowił czy nie lepiej założyc zespolone, roboty naprawde nie jest dużo , tylko sie tak wydaje a efekt o wiele lepszy niz na dzielonych. tu masz linka do tematu w którym jest opisane jak montowac zespolone krok po kroku (gdybys sie jednak zdecydował):

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t15032.0.html;highlight=agrowczasach

Opublikowano

moskal Ci dobrze radzi z zespolonymi. Roboty nie ma dużo a efekt będzie lepszy niż w przypadku dzielonych. No i zmieścisz się w 800 PLN :wink4:

Opublikowano

Wymieniłem kiedyś na podróbki - wyglądały świetnie, ale świeciły tragicznie - stąd też zainwestuj w oryginały :wink4:

Opublikowano

Wymieniłem kiedyś na podróbki - wyglądały świetnie, ale świeciły tragicznie - stąd też zainwestuj w oryginały :wink4:

twoje podóbki były maide in Sonar stąd świeciły słabo :gwizdanie: te od FK widziałem jak świecą i nie ma co zarzucać im. Jak osobiście bym miał takie to i ringów bym nie odczepiał bo po co :gwizdanie:

Ale jak by mi teraz zachciało światła zmieniać to pokusił bym sie o takie

hxaua4b5hl1b1qp4.jpg

Opublikowano

Sonar ?? :naughty:[br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 13:00_________________________________________________Kowi a co to za sprzęt ????

za***iste :kox: :kox: na bank FK

Opublikowano

Z zewnątrz bardzo podobne do FK :good:

szkoda że euro tak wysoko stoi :thumbdown:

Opublikowano

Z zewnątrz bardzo podobne do FK :good:

szkoda że euro tak wysoko stoi :thumbdown:

Ale środek mają jak ori :tongue4: Wogóle ciekawe lampki tylko nie wiadomo jak z jakością.