Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5] Lampy "Angel Eyes"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A przy tych lampkach FK dzielonych nic nie trzeba dłubać typu cięcia błotników?

Tylko przy zespolonych musisz rezać błotniki :wink4:

Opublikowano

ale na forum juz jest kilka instrukcji ,takze nie wydaje sie to strasznie trudne. jedyny problem to elektryka ,ale pracuje w salonie chryslera i mamy tam kilku zdolnych magikow :tongue4:

Opublikowano

Elektryka to też żaden problem :wink4:

Opublikowano

heh. wszystko w aucie moge zrobic ,ale do elektryki mam dwie lewe rece :confused4: zamiast engel eyesow moze sie zapalic audika :kox:

Opublikowano

Spróbuj sam, najwyżej jak się zakopiesz to pytaj na forum. Zawsze ktoś Ci pomoże :good:

Opublikowano

moze masz racje :chytry: kiedys musi byc ten pierwszy raz. a jak mi sie uda to jaka bedzie satysfakcja :naughty:

Opublikowano

moze masz racje :chytry: kiedys musi byc ten pierwszy raz. a jak mi sie uda to jaka bedzie satysfakcja :naughty:

Tak trzymać :good:

Opublikowano

a do czarnego koloru proponujecie bardziej czarne , czy srebrne ????

kilka dni temu napisalem post do tego linka co mi podales z pytaniem czy tamte FK sa jeszczez w kolorze czarnym dostepne i echo :confused4:

znowu zespolonych czarnych FK nie ma na allegro i zastanawiam sie ,czy nie odpuscic i nie kupic srebrnych

Opublikowano

Ja bym poczekal.. :)

Teraz i tak bedzie zima snieg i sol wiec tylko sie podniszcza. :good:

Opublikowano

ykk dobrze mówi. Narazie zapotrzebowanie na takie rzeczy się zmniejszyło. Widać to patrząc na ilość aukcji na allegro. Jak zmieniałem w lecie lampki to było dużo aukcji z tymi FK zespolonymi czarnymi. Poczekaj do wiosny, napewno się pojawią :good:

Opublikowano

mowicie ??? kucze ,a ja juz sie tak napalilem :/ nie wiem czy uda mi sie wstrzymac do wiosny :tongue4:

Opublikowano

Ale za to na wiosnę będziesz miał upragnione lampki :tongue4: Jak Ci się tak śpieszy to zadzwoń do ludzi co handlują na allegro innymi kolorami FK. Może mają czarne lampki i Ci wystawią jak ich poprosisz.

Opublikowano

Witam :hi: jak mam takie i jestem bardzo zadowaolony lampki sa wyje...chane :>

http://moto.allegro.pl/item500165973_lampy_reflektory_audi_a4_94_98_dayline_black.html

i tak trzymać :good:

każdy modzik zrobiony w swojej :a4fan: cieszy, mnie się podobają,

szacuneczek za odwagę :hi:

Opublikowano

hmm a dlaczego uwazasz że nie??? :mysli:

Było wiele razy o tym na forum. Przede wszystkim to Sonary więc kiepsko świecą. Zrób zdjęcia w nocy i wrzuć na forum :tongue4: Do tego takie lampy nie pasują do stylistyki B5.

Opublikowano

ktos tam cos pisal o agrotuningu :tongue4:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 16:36_________________________________________________a z tymi lampkami Dibo chyba jednak zaczekam do wiosny. mam wazniejszy wydatek - wtryski. myslalem ,ze jest tylko do przestawienia cisnienie ,ale okazalo sie ,ze sprezyny i koncowki do wymiany ,a zestaw naprawczy po 450 zl na wtrysk :wallbash: takze jade zmienic na nowe ,a pozniej kupie wodke i sie spije sam w domu :slina:

Opublikowano

To Cię spotkał wydatek :confused4: Jakby co pisz bliżej wiosny jak już będziesz miał pieniążki na lampki to coś znajdziemy :wink4:

Opublikowano

[quotByło wiele razy o tym na forum. Przede wszystkim to Sonary więc kiepsko świecą. Zrób zdjęcia w nocy i wrzuć na forum Do tego takie lampy nie pasują do stylistyki B5. e]

No tak sonary ale mam juz poraz drugi sonary i jestem zadowolony świeca super, a miałem lampy zwykłe i w dodatku jedna była ciemna druga jasna :kwasny: wiec postanowiłem je zmienic a mogłem wybrac miedzy tymi zwykłymi a tymi z ringami . wydaje mi sie ze te z ringami to :sick3: bardziej na wiazuje to do BMW, i zle mi to sie kojarzy Audi z lampami a'la BMW. hmm nie ciekawie. a lampy devil nawiazuja do Audi. i powiem ze nawet pasuja czarne auto i lampy typu black.pozdrawiam :)