Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5] Lampy "Angel Eyes"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bolek, a niech sobie gadaja, ze bite.

Jak mowisz po co wogole inwestowac, to po co robiles chipa i zakladales lampki, za ktore przy sprzedazy nei wezmiesz tej samej sumy jak kupowales :?: :razz:

Mi chodzilo tylko, ze napisales, ze to odrazu by maske zmienic i gril tylko po co :?:

Jak juz cos to zderzak.

Powiedz mi, czy tak samo jesli bym zalozyl zderzak od S-ki lub RS-a to tez by pasowalo silnik zmienic :?: :lol:

To wszystko co chcialem napisac.

Sorki za OT.

Opublikowano

:shock: :shock: :shock:

a pozatym nie bede sie bawił w jakies cięcia błotników,w dodatku pasowałoby grill do tego zmieniac i maske,więc olewam przeróbki na 99

a czy to obowiązek

oczywiście ze nowszy model wyglada lepiej ale to nie mus

Gril raptem sie rozni iloscia chromu,

stary ma 5 a po lifcie 4 paski :mrgreen:

a pozniej wieśniaki przy sprzedazy bedą oglądac

wieśniakom nie sprzedaje się takich aut

tylko traktory

nie chce mi sie ciąć błotników i jakos kostek przerabiać-mam co robić

leń :twisted:

Opublikowano
stary ma 5 a po lifcie 4 paski

zdeniu, na pierwszy rzut oka i tak nie widac roznicy. :razz: :wink:

Opublikowano

oj widac widać :mrgreen:

Opublikowano
zakladales lampki

Dopiero sie zastanawiam ,ale masz racje ,mogą sobie gadać,tylko jeszcze raz napisze że:bardziej mi sie podobają ANGELE Sonar :lol: i podobno lepiej swiecą niż valeo,

p.s. Co wybrałbyś zderzaki od s-ki czy chipa ?? dlatego założyłem chipsa :wink:

[ Dodano: 2006-09-30, 15:26 ]

leń

Bez przesad ZDENIU :wink: Ale wiesz raz dwa trzy i gotowe :cool:

Opublikowano

Mam czarne Angel Eyes SONAR-a no i ogólnie są tandetnie wykonane, świecą w miarę ok, tylko światła drogowe powinny być mocniejsze :!: Muszę no żarówki wymienić, może pomoże... Muszę przyznać, że miałem problem z założeniem ich ! Jeśli się je przykręci na oryginalne mocowania to wokól nich są cholerne szpary i na dodatek strasznie latają ! Po ponad dwóch godzinach i i kombinowaniem za dorabianiem dodatkowych mocowań udało mi się je mocno i prosto przymocować :mad: Raczej odradzam, ale wyglądają świetnie według mnie :razz:

Opublikowano
Mam czarne Angel Eyes SONAR-a no i ogólnie są tandetnie wykonane, świecą w miarę ok, tylko światła drogowe powinny być mocniejsze :!: Muszę no żarówki wymienić, może pomoże... Muszę przyznać, że miałem problem z założeniem ich ! Jeśli się je przykręci na oryginalne mocowania to wokól nich są cholerne szpary i na dodatek strasznie latają ! Po ponad dwóch godzinach i i kombinowaniem za dorabianiem dodatkowych mocowań udało mi się je mocno i prosto przymocować :mad: Raczej odradzam, ale wyglądają świetnie według mnie :razz:

przy FK się nie napracujesz, wyciągasz stare, wkładasz nowe :wink:

Opublikowano

czyli jaki z tego moral...lepiej wybrac valeo troszke w blotniku porezac ale...

1)wyglad gwarantowany

2)dobra jakosc i wykonanie

3)dobrze swieca

nie ma nad czym myslec bolek :mrgreen:

Opublikowano

rob, masz może jakiś link do tych FK? Bo jak rozumiem to takie właśnie masz? Ile zapłaciłeś? Chodzi mi o lampki, które będę mógł założyć bez żadnej zabawy, przeróbek, rezania itp. Pozdrówka.

Opublikowano

Dzięki rob, właśnie o takie mi chodziło. Pozdrówka.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam, pozwólcie że odkopię temat ;)

Chciałbym kupić lampy, ale takie by sie nie bawić z cięciem blachy. Spodobały mi się TE lampy, tylko jak to jest z ich jakością, ktoś je posiada i może napisać czy dobrze oświetlają drogę, nie gorzej niż orginalne, czy nie oślepiają kierowców jadących z naprzeciwka? Czy TO są te same lampy, tylko droższe?

Opublikowano

To sa dokladnie te same lampy. Moja rada: kup sam reflektor bez kierunku.

:good:

Opublikowano

Mogę wiedzieć dlaczego? Coś z nim nie tak? Czy po prostu wygląd? A jak z jakością tych świateł?

Opublikowano

Są one produkcji FK czyli jakość na dobrym poziomie. W tych pieniądzach raczej Angel Eyes o lepszej jakości nie znajdziesz :good: Ale ja bym na Twoim miejscu wolał kupić zespolone. Trzeba trochę porezać, ale i efekt jest lepszy :naughty:

Opublikowano

Nie bierz tych kierunkow bo beda wygladac z lekka mowiac "dziwnie"

Wez cleary DEPO a'la S4 :good:

Opublikowano

Panowie a ja mam takie pytanie... z uwagi ze niemam akurat lamp w aucie bo poszly przy dzwonie i musze kupic to co powiecie o tych lampach http://www.allegro.pl/item440771316_lampy_reflektory_nowe_audi_a4_clear_99_00_soczewka.html , beda swiecic i wygladac normalnie?? Albo takie lampy http://www.allegro.pl/item446052862_lampy_audi_a4_95_00_ringi_angel_eyes_czarne_led.html ????

Ogolnie zastanawiam tez mysle ktore lampy beda laprze tzn z jakim wnetrzem czy czarnym czy srebrnym, autko mam koloru niby to carny, niby fiolet, niby granat, zalezy jak sie popatrzy;) ?

Opublikowano

Zależy w jakim stylu robisz autko. Czy taki styl cichociemny (gangsterka) :tongue4: Bez jakichś jasnych dodatków, wtedy lepsze będą ciemne lampy. Czy bardziej elegancko z dodatkami chromu i jasnymi elementami, wtedy bardziej pasują zwykłe. Co do tych lamp co pokazałeś to bierz te pierwsze. To są zamienniki ori :wink4: Te drugie, Angel Eyes nie mają podanego producenta. Wydaje mi się po zdjęciu że to są Sonary, a więc kiepskiej jakości lampy :thumbdown:

Opublikowano

1 ale to sa TYC. Kupuj ori Valeo.. :decayed:

Opublikowano

Nie bierz tych kierunkow bo beda wygladac z lekka mowiac "dziwnie"

Wez cleary DEPO a'la S4 :good:

Ok, to jak kierunki s4 to może i lampy?

KIERUNKI

Lampy

...czy one jakościowo też słabe?