wookash Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Jak w temacie : co sądzicie o tym????? http://allegro.pl/rns-e-nawigacja-audi-montaz-dojazd-caly-kraj-wa-wa-i1713963750.html Oglądając inne oferty wydaje mi sie troche tanio. I jeszcze ta mobilnosć na cały kraj hmmm Czy warto z tego skorzystac ?? pozdrawiam
I r o Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 co w tym dziwnego dzwoniłeś ?? pytałeś ?? jak dla mnie to i tak za drogo :gwizdanie:
wookash Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 to po ile chodzą tera RNS-E ?? skoro twierdzisz że to drogo dzwoniłem i pytałem: sprzedarz z montazem w tej cenie
wrclaguna Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 to po ile chodzą tera RNS-E ?? skoro twierdzisz że to drogo dzwoniłem i pytałem: sprzedarz z montazem w tej cenie Spytaj sie jeszcze z ktorego roku jest Jak swieza to bierz
I r o Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 to po ile chodzą tera RNS-E ?? skoro twierdzisz że to drogo dzwoniłem i pytałem: sprzedarz z montazem w tej cenie chodzą po tyle ile są warte :gwizdanie: ale to już inna bajka jeżeli dla Ciebie to okazja to bierz i się nie zastanawiaj, tylko zrób jeszcze tak jak Grzegorz radzi
A4TDI Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Ja od nich kupiłem i jestem zadowolony. Moj RNS jest z końca 2007 i nie ma prawie żadnych śladów użytkowania. Mogę polecić sprzedawcę
wookash Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 darek a powiedz mi czy w tej cenie miałeś pl menu i lektora ?? był kod do Navi ??
A4TDI Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 darek a powiedz mi czy w tej cenie miałeś pl menu i lektora ?? był kod do Navi ?? Miałem PL menu(nie ma lektora PL) i najnowasza mapę i oczywiscie pin kod oraz jak zagadałem do niego to dostałem jeszcze płytki z Mapa oraz PL Menu dla mojego tescia w cenie zakupu:)
dakon Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Moim skromnym zdaniem to nie jest dobra cena , sam szukałem przez ostatnie parę dni i w końcu kupiłem nowy sprzęt z 2010 w cenie 1600zł , jeżeli sprzedam stary to wyjdzie mnie jakieś 1300zł montaż to dodatkowe koszty )) ja bym nie brał...
A4TDI Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Moim skromnym zdaniem to nie jest dobra cena , sam szukałem przez ostatnie parę dni i w końcu kupiłem nowy sprzęt z 2010 w cenie 1600zł , jeżeli sprzedam stary to wyjdzie mnie jakieś 1300zł montaż to dodatkowe koszty )) ja bym nie brał... A gdzie kupiłeś w takiej cenie? Mój znajomy szuka. Podaj jakiś namiar
Rekomendowane odpowiedzi