klysek Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 pracujemy w różnych firmach macie różne firmy znajomości a nie owijając w bawełne czy nikt nie miał by wejścia na spedycje dla 2 busów x8 palet każdy lub dla całego zestawu
!Tommy Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 pracujemy w różnych firmach macie różne firmy znajomości a nie owijając w bawełne czy nikt nie miał by wejścia na spedycje dla 2 busów x8 palet każdy lub dla całego zestawu krajowa czy miedzynarodowa ?
klysek Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 pracujemy w różnych firmach macie różne firmy znajomości a nie owijając w bawełne czy nikt nie miał by wejścia na spedycje dla 2 busów x8 palet każdy lub dla całego zestawu krajowa czy miedzynarodowa ? w tym momecie to jest mi to wsio zeby siano trzepac dobre :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 22:23_________________________________________________ Chłodnia? Plandeka? plandeka
Gość Damian A4 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 No wybacz stary ale albo jesteś d.pa albo nie umiesz roboty szukać. Na plandeke jest od zajebania. Brat ma 4 chłodnie i tu już jest gorzej z robota
klysek Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 No wybacz stary ale albo jesteś d.pa albo nie umiesz roboty szukać. Na plandeke jest od zajebania. Brat ma 4 chłodnie i tu już jest gorzej z robota no wiem ze jest roboty tylko w LDZ sa takie stawki ze lepiej nie mowic wiec posatnoweil gdzie w PL zajrzec i zaczalem sobie od forum
!Tommy Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 łoo plandeka staryyyy i Ty nie umiesz nic znalesc ? http://www.trans.eu/ zainwestuj. 1-2 dobre kursy i juz ci sie program zwraca. ja ostatnio smigałem ze stacjami diagnostycznymi do sprawdzania amorów itp, z agregatami prądotwórczymi wielkości auta osobowego, z rurami osłonowymi do wkopywania kabli w ziemie. Pełno tego jest na trans'ie
klysek Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 łoo plandeka staryyyy i Ty nie umiesz nic znalesc ? http://www.trans.eu/ zainwestuj. 1-2 dobre kursy i juz ci sie program zwraca. ja ostatnio smigałem ze stacjami diagnostycznymi do sprawdzania amorów itp, z agregatami prądotwórczymi wielkości auta osobowego, z rurami osłonowymi do wkopywania kabli w ziemie. Pełno tego jest na trans'ie ku..wa czy ja mowie ze nie moge znalezc pytalem sie czy gdzies ktos ma wejscie zeby na stale sie schaczyc
Gość Damian A4 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 łoo plandeka staryyyy i Ty nie umiesz nic znalesc ? http://www.trans.eu/ zainwestuj. 1-2 dobre kursy i juz ci sie program zwraca. ja ostatnio smigałem ze stacjami diagnostycznymi do sprawdzania amorów itp, z agregatami prądotwórczymi wielkości auta osobowego, z rurami osłonowymi do wkopywania kabli w ziemie. Pełno tego jest na trans'ie ku..wa czy ja mowie ze nie moge znalezc pytalem sie czy gdzies ktos ma wejscie zeby na stale sie schaczyc Idź pod DHL Rok jazdy i zostaniesz bez butów
talib1990 Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Robił ktoś z was ostatnio ADR? ja teraz robie "C " + kurs na przewóz rzeczy z kwalifikacją wstępną + podstawowy ADR ... ponad 8 tys zł ...
GILI Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Robił ktoś z was ostatnio ADR? ja teraz robie "C " + kurs na przewóz rzeczy z kwalifikacją wstępną + podstawowy ADR ... ponad 8 tys zł ... Będziesz woził butle z gazem?
truckmaniac Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Robił ktoś z was ostatnio ADR? ja teraz robie "C " + kurs na przewóz rzeczy z kwalifikacją wstępną + podstawowy ADR ... ponad 8 tys zł ... Będziesz woził butle z gazem? patrząc na nick, to chyba raczej dynamit w Bagdadzie
GILI Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Robił ktoś z was ostatnio ADR? ja teraz robie "C " + kurs na przewóz rzeczy z kwalifikacją wstępną + podstawowy ADR ... ponad 8 tys zł ... Będziesz woził butle z gazem? patrząc na nick, to chyba raczej dynamit w Bagdadzie :polew: musiał by jeszcze zrobić na klasę 7-mą
talib1990 Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 bede jeździł prawdopodobnie 4 ośką z kruszywami ( piach, żwir, granit itp. ) a ADR mam do zrobienia w pakiecie za grosze więc robie:)) hehhe cwaniaczki z butlami raczej nie bede miał do czynienia... u mnie w firmie mamy tylko wywrotki,wanny, gruszki i koparko-ładowarki
truckmaniac Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 bede jeździł prawdopodobnie 4 ośką z kruszywami ( piach, żwir, granit itp. ) a ADR mam do zrobienia w pakiecie za grosze więc robie:)) hehhe cwaniaczki z butlami raczej nie bede miał do czynienia... u mnie w firmie mamy tylko wywrotki,wanny, gruszki i koparko-ładowarki Dobra, dobra. Już my was znamy taliby...Żaden się nie przyzna
Rekomendowane odpowiedzi