jedrekx Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 wszystkie informacje są w naszym wątku http://a4-klub.pl/kujawsko-pomorskie-81/meetingi-kujawsko-pomorskie-13383/index1201.html dziś o 17 na Łuczniczce
krzysztofquattro Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2012 Postaram się , ale może być ciężko rodzinka ... Często organizujecie coś takiego?
jedrekx Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 kiedyś bywało raz na tydzień lub raz na 2 tygodnie. wszystko jest w naszym wątku regionalnym, śledź ten wątek i będziesz wiedział co, gdzie i jak
krzysztofquattro Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2015 Tak zrobię. Przeglądam te wątki od czasu do czasu , ale jakoś to opuściłem Wczorajsza przygoda http://a4-klub.pl/uklad-kierowniczy-97/demontaz-stacyjki-238096/#post2910788 Dziś już wszystko poskładane , a przy okazji grzebania w aucie postanowiłem naprawić spryskiwacz tylnej wycieraczki. Pomimo sterowania przełącznikiem na szybie była susza. Oczywiście rozpięty był wężyk pod nogami kierowcy. Zrobiłem poskładałem i efekt ... zamiast lać po nogach leje się po klapie , ale od wewnętrznej strony Ktoś może podpowiedzieć jak się dobrać do tapicerki klapy? Czemu tu taka cisza? I coś żeby się pochwalić
kujawaPGN Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Kolego tapicerka klapy jest na zatrzaski + jedna srobka w raczce. Po jej odkreceniu musisz od lewej lub prawej str delikatnie probowac ja oderwac. Mi przy demontazu uszkodzilo sie kila plastikowych stopek od zatrzaskow ale jest ok
krzysztofquattro Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2015 Kolego tapicerka klapy jest na zatrzaski + jedna srobka w raczce. Po jej odkreceniu musisz od lewej lub prawej str delikatnie probowac ja oderwac. Mi przy demontazu uszkodzilo sie kila plastikowych stopek od zatrzaskow ale jest ok Delikatnie przeterminowane (Napisano 17 czerwiec 2012 - 10:59) , ale to nic dzięki za dobre chęci
Rekomendowane odpowiedzi