Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Czarna perła :P Quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postaram się , ale może być ciężko rodzinka ... Często organizujecie coś takiego?

Opublikowano

kiedyś bywało raz na tydzień lub raz na 2 tygodnie. wszystko jest w naszym wątku regionalnym, śledź ten wątek i będziesz wiedział co, gdzie i jak :hi:

Opublikowano

Tak zrobię. Przeglądam te wątki od czasu do czasu , ale jakoś to opuściłem :wink:

Wczorajsza przygoda :facepalm:http://a4-klub.pl/uklad-kierowniczy-97/demontaz-stacyjki-238096/#post2910788

Dziś już wszystko poskładane , a przy okazji grzebania w aucie postanowiłem naprawić spryskiwacz tylnej wycieraczki. Pomimo sterowania przełącznikiem na szybie była susza. Oczywiście rozpięty był wężyk pod nogami kierowcy. Zrobiłem poskładałem i efekt ... zamiast lać po nogach leje się po klapie , ale od wewnętrznej strony :grin: Ktoś może podpowiedzieć jak się dobrać do tapicerki klapy?

Czemu tu taka cisza? :P

df50c4dfaf14f42fmed.jpg

dced28ec41d2f45amed.jpg

15a31fb99a19d8a2med.jpg

ea2bd12ccc10a729med.jpg

f6014fbb8becbc0fmed.jpg

I coś żeby się pochwalić :wink:

c4ccd6d5b881975cmed.jpg

Opublikowano

Kolego tapicerka klapy jest na zatrzaski + jedna srobka w raczce. Po jej odkreceniu musisz od lewej lub prawej str delikatnie probowac ja oderwac. Mi przy demontazu uszkodzilo sie kila plastikowych stopek od zatrzaskow ale jest ok ;)

Opublikowano

Kolego tapicerka klapy jest na zatrzaski + jedna srobka w raczce. Po jej odkreceniu musisz od lewej lub prawej str delikatnie probowac ja oderwac. Mi przy demontazu uszkodzilo sie kila plastikowych stopek od zatrzaskow ale jest ok ;)

Delikatnie przeterminowane (Napisano 17 czerwiec 2012 - 10:59) , ale to nic dzięki za dobre chęci :wink: