Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Moja Audiczka A4 B8 Avant 2.0 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

TAK :kox:

Opublikowano

to dobre piwo poproszę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Się należy :hi:

Grill już pomalowany na czarno i lusterka też...:P

Ale będzie kocur jak wyjedzie...:P

Opublikowano

Wrzuć foty :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wrzucę jak już wszystko będzie ładnie zamontowane..:D:evil: Najpoźniej do srody:P[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 09:26_________________________________________________Projekt skończony....:D Zwlekałem ze zdjęciami ze względu na urlop...

Kilka wykonanych telefonem zdjęć:

20110928171046q.jpg

20110928171034.jpg

20110928171019.jpg

Opublikowano

Piknie panie piknie :good: :good: :good:

Z deka inaczej wygląda niż jak odebrałeś :decayed:

Opublikowano

zdecydowanie na + :good:

rellingi zostają jak jest ?

Opublikowano

Zakladaj listwy boczne od S LINE ( maluj na czarno ) i bedzie kox :kox:

i jeszcze zderzak przód S-line by się przydał do kompletu :gwizdanie: ale prezentuje się ślicznie.. choć ja bym jeszcze pomalował relingi na czarno :naughty:

Opublikowano

Wygląda koksiarsko, jest naprawdę piękna,gratuluję gustu i zawzięcia,ale jak tylko pomyślę,że ma 5 koni mniej od 11 letniej zafiry mojego dziadka to efekt blednie, zrób coś z tym!!! :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Wygląda koksiarsko, jest naprawdę piękna,gratuluję gustu i zawzięcia,ale jak tylko pomyślę,że ma 5 koni mniej od 11 letniej zafiry mojego dziadka to efekt blednie, zrób coś z tym!!! :naughty::P

Moje zdanie jest takie że felgi należy toczyć a nie zapier****ć[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 12:48_________________________________________________Panowie uświadomcie mnie (bo macie o wiele wieksza widzę w zakresie technicznym). Zastanawia mnie ostatnio czy wydech od 3.0 tdi ma wieksza przepustowość a co za tym idzie zamontowany w 2.0 tdi zwiększa moc? :slina:

Opublikowano
  • Autor

A jednak :rolleyes: rozmyślam tylko o chipie na wiosnę :evil:

Opublikowano
  • Autor

Nie wiecie Panowie jaki jest koszt kupna wydajniejszej turbiny do b8?[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 08:49_________________________________________________Ile można kuców uzyskać na dolocie?

Opublikowano

Nie wiecie Panowie jaki jest koszt kupna wydajniejszej turbiny do b8?[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 08:49_________________________________________________Ile można kuców uzyskać na dolocie?

Turbo w granicach 1500PLN, ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz taniej :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ile można na turbinie uzyskać??? Jakaś konkretna firma czy to nie ma większego znaczenia??

Turbo w granicach 1500PLN, ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz taniej :naughty:

Mówimy o nowej czy używanej?

Opublikowano

nowej na pewno nie :wink4: jak już to regenerowana :cool1:

Opublikowano

CAHA uzywka od 1200-1500 PLN :)

Ja dorwałem za 1300 PLN z A5 po przebiegu 5000 km prawie nowke :wink4:

Opublikowano

Ile można na turbinie uzyskać??? Jakaś konkretna firma czy to nie ma większego znaczenia??

Mówimy o nowej czy używanej?

Nowa to ponad 2x tyle :cool1: