Lu-Gi Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2012 A co to za srebrne lusterka prawe po przekładce kupiłem srebrne i jakoś z głupoty mi kolega doradził zeby na srebrno lewe walnąć i tak już zostało w sumie nie przeszkadza mi to
michuthebest Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 ładna fura sam zastanawiam sie na zmiane z sedan na avanta:)
karol24 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 ale właściwie do czego Ci to pasuje? jak dla mnie
Lu-Gi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2012 Tak zostało i koniec nie myślałem o tym żeby to pomalować
Lu-Gi Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2014 to przerobiony angol? tak a czemu pytasz ? Pany chce usunąć ten temat bo jest już nie potrzebny, może mi ktos powiedziać jak to zrobić? jak wchodze przez profil i moje tematy to tam mam tylko ostatnich kilka i nie idzie odnaleźć starszych musiałem przegrzebywać strona po stronie temat moje A4 żeby znaleźć ten temat.. pewnie czegoś nie doczytałem i teraz lamus nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi