Gość RS4DEVIL Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam, Jezdze B7 od 3 miesiecy, a jako ze nie przepadam za zapinaniem pasow na krotkich odcinkach to denerwuje mnie ten sygnal dzwiekowy nie zapietych pasow bezpieczenstwa. Czy istnieje jakas mozliwosc wylaczenia tego sygnalu? ( wystarczy mi kontrolka!) Moze jakos przez gniazdko do diagnozy? Pozdrawiam Tygrys
pre_pl Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 należy przekodować licznik, czyli opcja [07 - Recode] w 17-Instruments. Zmienia się przedostatnią cyfrę na 0 (to powinno wyłączyć), pozostałe cyfry powinny pozostać bez zmian
Gość RS4DEVIL Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 należy przekodować licznik, czyli opcja [07 - Recode] w 17-Instruments. Zmienia się przedostatnią cyfrę na 0 (to powinno wyłączyć), pozostałe cyfry powinny pozostać bez zmian dzieki, zapewne masz na mysli VAG-a lub Laptopa z Interfejsem. (Moze to to samo?) Nie mam z tym doswiadczenia, ale jak kupie sobie kable to sie pobawie....[br]Dopisany: 07 Luty 2008, 23:13 _________________________________________________ Jak wyłączysz pasy to kontrolki też nie ma ....to jeszcze lepiej, bo nie lubie mieniacych sie zegarow... :>
Rekomendowane odpowiedzi