Adas25 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 szukalem ale tylko temat jest o b6 w b5 cisza.... ktos zamontowal moze te dysze? z tego co do tej pory sie dowiedzialem w tym temacie to to ze fordowskie dysze sa podobne... moze ktos ma wiecej info?
variocustoms Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 o co Tobie dokładnie chodzi ? o spryski na światła przeciwmgielne ?
pesik87 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 koledze chodzi o spryskiwacze szyby przedniej.. tylko mgiełkowe.. znajomy ma takie w passacie b5.. ale jak z audi jest to nie wiem..
variocustoms Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 aaa, OK, dzięki za wyjaśnienie
Adas25 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 w paskach sa ale maja zamontowane podobnie jak w polftowych a mi chodzi o te na masce
christopherek Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 ja mam takie w polo gti 6n,też o tym myślałem żeby do b5 założyć
aju Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 nie wiem co wy w tym widzicie, dla mnie bez różnicy, muchy i tak ciężko schodzą
spawacz1 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 koledzy nie wiem ja mam maskę poliftową, i spryski pod spodem, jestem bardzo zadowolony może much do końca nie usuwa ale bardzo dobrze myje polecam kazdemu czy jade wolno czy szybko na szybie niby mgła cały syf schodzi
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 jest parę słów o tym http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=107894.0
Kowi87 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 jest parę słów o tym http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=107894.0 link nie bangla http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=107894.60
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 coś namotałem ,dzięki za poprawienie
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Jak by to były takie dobre spryski to by je montowali do OOOO a nie do VW
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 nie tylko vw to montuje ,a poza tym mają to modele z górnej półki ,wyższej od A4 :gwizdanie: ,także coś w tym jest
aju Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ja po raz kolejny twierdzę że nic to nie daje, chyba że jara was to że w 1 momencie pokryta jest prawie cała szyba, ale różnicy w czyszczeniu nie ma
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Ale zawsze to zwilżona jest prawie cała :gwizdanie: ,pióro wycieraczki nie robi "pustych"(na sucho)przebiegów ,pewnie najlepszym testem byłaby sytuacja ,gdyby dwa samochody z tymi różnymi systemami przejechałyby identyczne odcinki w identycznych warunkach ,można by wtedy zrobić kierowcom podmianę samochodów i później zapytać czy ,któryś z systemów był : -lepszy -precyzyjniejszy -oszczędniejszy
Nelson Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 W Pasku dziadka jestem bardziej zadowolony z mycia szyby niż w mojej A4.
Lu-Gi Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Mgiełka zjada dużo mniej płynu i kryje całą szybe, w passku byłem bardziej zadowolony z tego niż z tych co są w a4 :gwizdanie: tyle że w a4 są podgrzewane ale nie wiem czy to cos daje, fiaty jeszcze mają takie mgiełki
wiesiek3d Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Artur jak by były takie super to na pewno były by i w Audi, mówię Ci. Miałem takie w Skodzie no i ja tam żadnych rewelacji nie widzę.
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 odgrzeję raz jeszcze kotleta tak więc po jakichś tam "kilku dniach" od pomysłu zaopatrzyłem się w grzane spryski z passata b5 ,czteropak zimnej zupy chmielowej , klej dwuskładnikowy ,nóż (skalpel ) z uchwytem ( mam tam jakiś dostęp:wink:) i postanowiłem wyrezać te spryski mgłowe do polifta porównanie ori sprysk z a4 b5fl Sprysk z passata porównanie rozstawów plastików blokujących w jednym i drugim sprysku i porównanie działania spryskiwacze mgiełkowe vs ori w A4B5 - YouTube wyciąłem plastiki blokujące przykleiłem wycięte plastiki blokujące dobierając miejsce tak by były jak najbardziej zbliżone do tych z a4....użyty był jakiś dwuskładnikowy klej ....mam nadzieję ,że będzie się trzymało i do porównania audi z przerobionym vw jako ,że kostki będę miał dopiero za kilka dni , grzania nie podpinałem jeszcze doprowadzenie płynu jest podobne ....ale końcówka z "paska" jest ciut węższa dlatego w ruch poszła koszulka termokurczliwa ok 1cm ,potem zapalniczka....i nałożyłem z małym oporem ori wężyk .... czas operacyjny jakieś 2.5-3 godzin razem z klejeniem....wyszło na to ,że jest to prostsze w wykonaniu niż na początku przypuszczałem.... filmik .. polecam ...raz ,że proste wykonaniu, a dwa ,że zawsze to modzik samemu wyrezany
Rekomendowane odpowiedzi